Kansen voor kulturhusen bij gebruik social media

Datum: 04-07-2012

stimulandSocial media is geen wondermiddel maar zorgt wel voor extra zichtbaarheid, betere vindbaarheid en intensivering van bestaande contacten. En dat is belangrijk in deze tijd waarin de exploitatie van veel kulturhusen onder druk staat.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Woningbrand Wierden bewoners naar ziekenhuis

Datum: 01-07-2012

brandweerlogoBij een woningbrand aan de Kruissteenweg in Wierden zijn vannacht twee bewoners met ademhalingsproblemen opgenomen in het Ziekenhuis. In hun huis verbleven ook twee gasten uit de Oekraïne. Zij zijn elders in Wierden ondergebracht.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Reggesteyn-Rijssen reist naar Rusland

Datum: 26-06-2012

reggesteynVisa zijn aangevraagd, tickets zijn geregeld, het is bijna zover. Van 30 juni tot en met 5 juli krijgt een groep leerlingen van Reggesteyn-Rijssen een bijzondere werkweek. Samen met hun begeleiders zijn zij te gast in Wit-Rusland om daar kennis te maken met de leefwijze en culturele gebruiken van de Russen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Clubnight in De Leeren Lampe

Datum: 20-06-2012

leerenlampe

 RAALTE – De Leeren Lampe in Raalte presenteert op zaterdag 30 juni een Clubnight. In de Music Factory zorgen de resident-DJ’s voor een afwisselend avondje muziek. In de Brouwershut wacht een avondje après-skimuziek.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Alain Clark naar Metropool

Datum: 15-06-2012

Op 10 november keert zanger Alain Clark met zijn band terug naar Hengelo voor een concert in Metropool.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Beachvolleybaltoernooi van Jeugdgroep Aksie

Datum: 14-06-2012

LUTTENBERG - Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg presenteert op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli een beachvolleybaltoernooi bij café-zalen Spoolder in Luttenberg. De parkeerplaats wordt omgetoverd tot een echt zandstrand.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Handboek ‘Thuis in onze kern’

Datum: 12-06-2012

stimulandHandboek ‘Thuis in onze kern’ hulpmiddel om sociale cohesie tussen nieuwkomers op het platteland en autochtone inwoners te versterken.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Teenage Party en DJ Jerome bij De Leeren Lampe

Datum: 06-06-2012

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 15 juni een nieuwe editie van de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 16 juni, staat de populaire DJ Jerome achter de draaitafels van het Raalter uitgaanscentrum.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eerste editie van Picknick op de Boerschop

Datum: 31-05-2012
picknick3

LUTTENBERG - Zondag 10 juni 2012 moet het gebeuren: de eerste editie van ‘Picknick op de Boerschop’. Met als motto ‘Luttenberg op z’n best’ presenteert het Luttenbergse bedrijfs- en verenigingsleven zich op het terrein van de Luttenbergse groepsaccommodatie De Boerschop aan het publiek. En dat gecombineerd met vermaak voor het hele gezin, kinderactiviteiten, demonstraties en veel livemuziek. 0 reactie(s)

Lees meer... »

Overijssel viert de Week van de Amateurkunst

Datum: 29-05-2012

Het is weer zover: van 2 tot en met 9 juni laten Overijsselse amateurkunstenaars, amateurkunstverenigingen en gemeenten zien wat ze allemaal in huis hebben tijdens de landelijke Week van de Amateurkunst.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Beachvolleybaltoernooi van Aksie succes

Datum: 01-07-2012

beachii

LUTTENBERG – Tien teams namen afgelopen weekend deel aan het beachvolleybaltoernooi van Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg. Een record. Linda Maatman, de voorzitster van Aksie toont zich dan ook absoluut tevreden. “En we hopen dat we het beachvolleybaltoernooi in de komende jaren nog verder kunnen laten groeien.”

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Bluestown-Live in de Lampe met The Veldman Brothers en Twelve Bar Bluesband

Datum: 28-06-2012
leerenlampe

RAALTE - Harry Radstake mag je met recht één van Sallands grootste bluesambassadeurs noemen. Hij is de grote drijvende kracht achter het RTV Raalte radioprogramma Bluestown en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Bluestown-Live-avonden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dancing Dollekamp naar Metropool

Datum: 25-06-2012

Dit 7 dollekamp kleurkoppige dansorkest staat op 5 oktober in Metropool in Hengelo. Dancing Dollekamp, de nieuwe band rondom zanger-gitarist André Manuel. Men speelt nagelnieuw werk en improviseert zich een slag in de rondte. Kans bestaat dat er zo nu en dan een nummer van Krang of Fratsen of Boney M de setlijst inkruipt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Reünie voor oude klanten van café de Schoenmaker

Datum: 20-06-2012

LUTTENBERG – Café de Schoenmaker in Luttenberg houdt zondag 22 juli een reünie voor alle ‘oude’ klanten van de voormalige uitbaters Hennie en Mariet Vloedgraven. Hennie deed zijn kroeg ruim twintig jaar geleden aan dochter Nathalie en schoonzoon Jan te Wierike.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ghetto House in De Leeren Lampe

Datum: 14-06-2012

marc benjaminRAALTE – De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 23 juni een nieuwe editie van Ghetto House. Dit feestconcept richt zich op club, dance en groovy house. Achter de draaitafels staan Marc Benjamin en Skitzofrenix, twee grote namen uit de Nederlandse dancewereld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Weer top dj’s op Lil’Hill

Datum: 12-06-2012

Het Luttenbergse muziekfestival Lil’Hill heeft net als de afgelopen jaren weer een topprogramma in de dance area.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Tower Of Power in november naar Metropool

Datum: 07-06-2012
tower-of-power

De funk/soul formatie Tower Of Power komt op 15 november terug naar Metropool voor een concert. De Amerikaanse band stond ruim een jaar geleden ook in Hengelo. Het concert was destijds snel uitverkocht, reden voor het poppodium om de band nogmaals naar Hengelo te halen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dance Classics met Bruceband en CPG en Hollandse avond

Datum: 31-05-2012
leerenlampe

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni twee speciale activiteiten. Vrijdag 8 juni staat in teken van de Dance Classics Party. Op het programma staan optredens van The Bruceband (hoe kan het ook anders, een Bruce Springsteen tributeband) en het damestrio CPG. 0 reactie(s)

Lees meer... »

DI-RECT komt met ‘Time Will Heal Our Senses’ clubtour

Datum: 30-05-2012

Na een succesvolle theatertour, kan DI-RECT niet wachten om met het nieuwe album ook het clubcircuit in te duiken. In het weekend van 16 november 2012 trapt DI-RECT de ‘Time Will Heal Our Senses’ clubtour af en zal in totaal in 17 poppodia in Nederland te zien zijn waaronder; Paradiso, de Effenaar, Tivoli en de Oosterpoort. DI-RECT sluit op 29 december de tour af  in het Paard van Troje in Den Haag.

0 reactie(s)

Lees meer... »

John Mayall en meer voor Metropool

Datum: 25-05-2012
metropool2

Op 15 december speelt niemand minder dan John Mayall in Hengelo. De blueslegende, die ook wel de aartsvader van de blanke blues wordt genoemd, is sinds het begin van de jaren 60 actief in de muziekwereld en speelde met alle groten der aarde.

0 reactie(s)

Lees meer... »