De Nijverdalse Bergcross heeft een nieuw parcours

Datum: 01-12-2023

15.47 uur - De Nijverdalse Bergcross is een uitdagende crossloop die deel uitmaakt van het Crosscircuit van het Oosten. Deze crossloop vindt elk jaar plaats in december in Nijverdal. De crossloop trekt veel hardlopers aan die houden van een pittig parcours met heuvels, bossen, zandpaden en slingerpaadjes. De crossloop wordt georganiseerd door de atletiek- en survivalvereniging ASV Atletics.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN pakt een punt in de slotfase

Datum: 27-11-2023

11.27 uur - SVVN begon voortvarend aan de wedstrijd. Het spel speelde zich grotendeels af op de tegenstander. In de 5de minuut komt Bas Koedijk op zo’n 20 meter voor het doel in balbezit. Hij besluit eens op doel te schieten en ziet zijn zuivere bal links in het doel belanden. Een bal die doelman Weegnink van thuisclub kennelijk niet verwacht had. Het is een fijne voorsprong zo vroeg in de wedstrijd. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Mooie resultaten voor de Hertruiters

Datum: 20-11-2023

13.12 uur - Ook dit weekend wisten leden van de Hertruiters zich weer in de prijzen te rijden tijdens diverse wedstrijden in de regio. Jip Ottes sprong met haar paarden in Wenum Wiesel en Mariënheem. In Wenum Wiesel won ze met For Shizzle het 1.00m rijstijlparcours en werd ze tweede in het 1.10 parcours op snelheid. In Mariënheem won For Shizzle een 3e prijs tijdens het 1.00m parcours en won ze met Alexia Z een 5e prijs in het 1.10m parcours.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Enter Vooruit

Datum: 16-11-2023

9.38 uur - Op zaterdag 18 november zal er worden afgetrapt op sportpark Groot Lochter voor de wedstrijd tussen SVVN en Enter Vooruit in de achtste speelronde van de 3de Klasse D seizoen 2023-2024.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Tiental SVVN verliest voor de vierde keer op rij

Datum: 13-11-2023

11.18 uur - Om vier uur werd er af getrapt in het toen nog zonnige Wierden. Wellicht dat in beide ploegen de angst zat om vooral maar geen doelpunt tegen te krijgen, maar de eerste helft stond bol van persoonlijke fouten en gevoetbald werd er nauwelijks. Gevaar voor een der beide doelen werd door beide teams niet gecreëerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Frank Hosmar wint twee subtoprubrieken in Hellendoorn

Datum: 06-11-2023

12.02 uur - Dit weekend werd er bij de Hertruiters in Hellendoorn voor het eerst een indoor subtopwedstrijd georganiseerd. Hieraan namen ook leden van de Hertruiters deel. Frank Hosmar wist zowel de ZZL rubriek als de Lichte Tour rubriek Prix St. Georges met overmacht te winnen. In de ZZL kwam hij aan de start met Guetta en deze rubriek won hij met 70.71% en de Prix St. Georges wist hij te winnen met Alphaville NOP met 67,43%.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN krijgt Blauw Wit ’66 op bezoek

Datum: 02-11-2023

9.05 uur - We gaan eerst even terug naar afgelopen zaterdag. Toen ging SVVN in Deventer op bezoek bij koploper Helios. De eerste helft liet SVVN prima voetbal zien en dan is het jammer dat door een onoplettendheid bij een dode spelsituatie de groen-witte formatie met een achterstand ging rustten. Vlak na rust moest SVVN nog twee treffers incasseren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

FTC CC’75 Holterberg mountainbike toertocht

Datum: 30-10-2023

14.28 uur - Op zaterdag 11 november vindt, de VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te ervaren is toch wel op de fiets! Het is voor de Fietstoerclub CC’75 een uitdaging om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende “paarse” en “blauwe”  MTB-route. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sophie ter Haar prolongeert titel Gouden IJzer

Datum: 30-10-2023

13.51 uur - In de herfstvakantieweek was de strijd om het Gouden IJzer in Luttenberg. Maar liefst 3 ponycombinaties mochten deelnemen aan de finale die verreden werd op zaterdag 28 oktober, dankzij de resultaten van eerder die week. Op woensdag 25 oktober vielen maar liefst 5 Hertruiters in de prijzen. Romé Schoppink behaalde met haar pony Al Capony een 3e prijs in de categorie ABC klasse B dressuur met 199 punten. Mae Jannink werd 2e met haar pony Sidney d’Equisage in de klasse L2 categorie ABC, met 187,5 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Helios

Datum: 26-10-2023

9.01 uur - De competitie is inmiddels weer 4 speelrondes oud en afgelopen wekend was er het eerste beker-/inhaalweekend. Voor SVVN betekende dit een vrij weekend. SVVN wist immers de poulefase niet door te komen. Wel speelde SVVN afgelopen dinsdag nog een vriendschappelijke wedstrijd op eigen sportpark tegen SV Vasse en won deze met 4-2.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Isabelle Plijter wint springwedstrijd in Den Ham

Datum: 27-11-2023

11.57 uur - In Den Ham was er dit weekend een springwedstrijd waaraan Isabelle Plijter en Maaike Hulshof van PSV de Hertruiters deelnamen. In de gecombineerde CDE rubriek 80 en 90 cm was er een eerste prijs voor Isabelle Plijter met haar D pony Karlos van Orchid’s met een foutloze rit in het 90 cm parcours. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wilhelminaschool – SVVN

Datum: 22-11-2023

15.13 uur - Aanstaande zaterdag wordt op Sportpark De Vikkershoek de wedstrijd tussen Wilhelminaschool en SVVN gespeeld. Normaal begint de voorbeschouwing met een korte terugblik op afgelopen zaterdag maar de wedstrijd tussen SVVN en Enter Vooruit kon geen doorgang vinden omdat door de regenval de natuurvelden onbespeelbaar waren geworden en het sportpark van SVVN niet over kunstgras beschikt gelukkig kon er elders in de gemeente en de regio wel volop gevoetbald worden. Door resultaten op de andere velden zakte SVVN twee plaatsen en staat het nu elfde.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Richard Lohuis nieuwe voorzitter vv DES

Datum: 16-11-2023

13.43 uur - Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van vv DES is Richard Lohuis benoemd tot nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Henny Broekman op na 12 jaar. Ook bestuurslid Ronald Scholten nam na 11 jaar afscheid van het bestuur. Met gepaste trots presenteerde het bestuur naast Richard nog 2 nieuwe bestuursleden. Zowel Ruben Minkjan als Robert van der Veen nemen ook zitting in het bestuur van de roodzwarten. Met een bezetting van acht bestuursleden is DES klaar voor de toekomst.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters winnen rubrieken tijdens thuiswedstrijd

Datum: 13-11-2023

11.23 uur - Dit weekend werd er door de paardensportvereniging de Hertruiters een dressuurwedstrijd georganiseerd voor paarden en pony’s. Op vrijdag kwamen de paarden aan de start, gevolgd door de pony’s op zaterdag en zondag werd er afgesloten met een aantal dressuurrubrieken voor paarden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Juventa “12

Datum: 09-11-2023

9.39 uur - Aanstaande zaterdag gaat SVVN in Wierden op bezoek bij Juventa’12. Afgelopen zaterdag nam SVVN in de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit’66 al vroeg een 2-0 voorsprong. Deze voorsprong werd in de tweede helft weggegeven. Vlak voor tijd maakte SVVN nog de gelijkmaker, maar uiteindelijk in blessuretijd ging de wedstrijd, op een veld waar goed voetbal nauwelijks mogelijk was, met 3-4 onderuit. Door deze derde nederlaag op rij zakt SVVN naar de 9de plaats.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN geeft voorsprong uit handen

Datum: 06-11-2023

11.03 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit. SVVN heeft thuis nog geen punt behaald en daar moest maar eens verandering in komen. Tevens wou SVVN de nare smaak van vorige week, nadat het na een prima eerste helft met 5-2 verloor van koploper Helios, wegspoelen. Het herfstachtige weer van de afgelopen week had zijn weerslag op het veld. Het zou een ideaal moment zijn om uit te wijken naar kunstgras. Maar ja, helaas.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Datum: 30-10-2023

14.35 uur - Het sportjaar 2023 nadert zijn einde, en we zijn op zoek naar de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn. Wie verdient volgens u de titel sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar? Aanmelden kan via de website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Triathlon Holten 2024 op 28 en 29 juni

Datum: 30-10-2023

14.22 uur - Pak je agenda er maar vast bij. De datum voor de 38e editie van Triathlon Holten is bekend. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni wordt in het mooiste triatlondorp van Nederland onder andere weer de Europe Triathlon Premium Cup en de Europe Triathlon Junior Cup gehouden. Twee dagen met internationale topwedstrijden en boordevol sport- en sfeerprogramma voor recreanten en publiek.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN is het net na rust even helemaal kwijt

Datum: 30-10-2023

8.25 uur - SVVN ging afgelopen zaterdag op bezoek bij SV Helios in Deventer. Ondanks dat de tegenstander uit de 4de Klasse komt worden zij gezien als kampioenskandidaat omdat ze vorig seizoen met overmacht kampioen zijn geworden en omdat hun toch al niet misselijke selectie werd versterkt met jongens die terugkomen terwijl ze elders in het topamateurvoetbal hun sporen meer dan verdiend hebben. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eerste prijzen voor Hertruiters

Datum: 23-10-2023

11.37 uur - Diverse leden van de Hertruiters gingen dit weekend weer op concours. In Rijssen werd een selectiewedstrijd van de Twente Cup verreden en de zusjes Livv en Romé Schoppink reden zich beide in de prijzen in het progressieve parcours. Romé werd met haar pony Al Capone 3e in de gecombineerde rubriek 50/60 cm voor A/B pony’s en Livv werd met Moonlight eerste in de 70 cm categorie C pony’s.

0 reactie(s)

Lees meer... »