36e Triathlon Holten op 1 en 2 juli

Datum: 26-10-2021

9.13 uur - De 36ste editie van de Triathlon Holten vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juli. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup gehouden. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN legt het af tegen O.N.

Datum: 18-10-2021

8.19 uur - Afgelopen zaterdag werd de ontmoeting tussen SVVN en Oranje Nassau gespeeld. De gasten worden door velen gezien als kampioenskandidaat, maar met de twee gelijke spelen en één overwinning kan men wel spreken van een stroeve start. SVVN is met twee overwinningen en een nederlaag zelfs iets hoger te vinden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC ’51 is op zoek naar jongens!


Datum: 12-10-2021

8.55 uur - Korfbalvereniging NKC ’51 in Nijverdal is op zoek naar coole, sportieve jongens! Korfbal is een gemengde sport, maar momenteel is er bij de jeugd een meisjesoverschot. De vereniging kan dus heel goed nieuwe jongens gebruiken om de balans weer wat recht te trekken. Daarom wordt er een clinic georganiseerd speciaal voor jongens van 4 t/m 12 jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters presteren ook bij Broekelo

Datum: 11-10-2021

08:09 uur - Dit weekend werden er weer prijzen in de wacht gesleept door leden van PSV Hertruiters. Voor de verandering gingen Melissa en Thijs Eshuis naar Broekland om aan daar een crosscountry, Broekelo genaamd, mee te doen. Ze hadden er veel plezier in en reden ook nog eens supergoed rond. Ze waren eerste met hun groepje ABC pony’s. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN gaat op bezoek in Aadorp

Datum: 07-10-2021

9.27 uur - Aanstaande zaterdag wordt de derde speelronde gespeeld voor de competitie. Terugblikkend op zaterdag mogen we herinneren dat het een vrolijke bedoening was. Dat had vast ook een beetje met de resultaten van deze dag te maken. Die waren over het algemeen dikke prima en zo bleef het nog lang gezellig.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen PSV Hertruiters

Datum: 04-10-2021

11.06 uur - Ook dit weekend waren er weer successen voor leden van PSV Hertruiters. Jip Ottes ging dit weekend met haar pony Cor naar Ijsselmuiden. Ze deed mee aan het springen klasse L en weer lukte het om een mooie foutloze en super snel parcours te springen. Ze was de snelste en mocht hiermee een eerste prijs in ontvangst nemen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN boekt fijne eerste overwinning

Datum: 04-10-2021

10.47 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 haar eerste thuiswedstrijd van dit nog prille seizoen. Het Losserse AJc’96 waren onze gasten deze zaterdagmiddag. Vorig seizoen troffen beide clubs elkaar niet door corona. Het was alweer twintig maanden dat beide ploegen elkaar zagen. De twee vorige ontmoetingen ooit eindigden beide in een gelijkspel dus rees de vraag of deze wedstrijd nu wel een winnaar zou gaan kennen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys opent seizoen met gelijkspel

Datum: 28-09-2021

8.45 uur - Zaterdag 25 september was een datum waar bij Hulzense Boys al lang naar uitgekeken werd. Het betrof de dag waarop de competitie eindelijk zou beginnen. De ploeg van trainer Erik Zandstra had een goede voorbereiding. Zo eindigde het eerste in een zware bekerpoule en was men klaar voor de competitie. In de eerste wedstrijd stond een thuisduel tegen IJVV op het programma. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslag NKC 51 1

Datum: 27-09-2021

10:16 uur - Zaterdag stond voor NKC ’51 de lastige uitwedstrijd tegen De Meeuwen op het programma. In het verleden werden wisselende resultaten behaald tegen de ploeg uit Putten. De Meeuwen staat samen met NKC’51 bovenaan, dus waren de belangen zeer groot. NKC ’51 had ten opzichte van vorig seizoen het een en ander goed te maken, toen ging het in Putten hard onderuit in een gestaakt duel.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Geweldig loopfestijn in hartje Nijverdal

Datum: 27-09-2021

10:06 uur - Zo’n 1000 atleten renden zondagmiddag door het centrum van Nijverdal tijdens de vierde editie van de Auto Aaltink Cityrun Nijverdal. Het werd een onvergetelijke dag voor de hardlopers en het publiek. “Een topdag”, aldus Berry Nieland van de organisatie na afloop. “Genieten met een hoofdletter G. Een heerlijk zonnetje, volle terrassen, muziek in allerlei soorten langs het parcours en overal vrolijke gezichten.”

0 reactie(s)

Lees meer... »

Strijdend SVVN geeft zege weg

Datum: 25-10-2021

10.47 uur - Bergentheim uit. Altijd lastig. Als er rond een uur of half drie een ronde gemaakt wordt over Sportpark Moscou is er eigenlijk niemand die zich kan herinneren wanneer SVVN voor het laatst met de drie punten uit Bergentheim vertrok. Zelfs dat meer belegen supporters hebben er geen actieve herinnering aan. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Oranje Nassau

Datum: 14-10-2021

08:04 uur - De stofwolken in Aadorp zullen inmiddels weer neergedaald zijn en de enige juiste conclusie die getrokken mag worden is dat SVVN na de ontmoeting met ASV’57 drie punten mag toeschrijven aan zijn totaal dat hiermee verdubbeld na drie wedstrijden. Nee, het was geen lust voor het oog en er ging veel mis op allerlei fronten. Het was een waar voetbalgevecht van beide kanten en we koesteren dan maar de gedachten dat we ook zulke wedstrijden kunnen winnen. Zeker in de wetenschap dat het spelniveau van SVVN veel beter kan.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sterke teamprestatie van Hulzense Boys tegen Be Quick’28

Datum: 12-10-2021

8.45 uur - De derde competitiewedstrijd van Hulzense Boys was er eentje tegen Be Quick’28 uit Zwolle. Op voorhand een interessant duel aangezien beide ploegen uit de eerste twee wedstrijden vier punten wisten te halen. Het jonge Be Quick kende de nodige mutaties ten opzichte van vorig seizoen, waardoor de ploeg duidelijk een stap vooruit heeft gemaakt. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gelukkige overwinning in Aadorp

Datum: 11-10-2021

08:04 uur - Ons eerste team reisde afgelopen zaterdag af naar Aadorp om daar de degens te kruizen met de plaatselijke ASV’57. Een bijzondere ontmoeting voor beide trainers omdat zij vorig seizoen van club ruilden en deze wedstrijd afgelopen seizoen geen doorgang kon vinden. Een zonovergoten zaterdagmiddag trok vele supporters naar Sportpark ’t Heuveltje. Er had afgelopen week weer een scheidsrechter wijziging plaatsgevonden en nu was de heer Fatih Yilanci de leidsman.

0 reactie(s)

Lees meer... »

VV DES winnaar SNO Enquête

Datum: 04-10-2021

11.15 uur - Mede door de Coronapandemie staat de voetbalarbitrage onder druk. De afgelopen periode zijn in District Oost meer dan 15 % van de (assistent) scheidsrechters gestopt met het uitoefenen van hun hobby. In samenspraak met de KNVB zijn de COVS verenigingen druk bezig met het organiseren van nieuwe opleidingen en cursussen, om op deze wijze het tekort tegen te gaan. Een zeer goede begeleiding vanuit voetbalclubs heeft ook een positieve bijdrage aan het plezier van arbiters. Dit heeft VV DES uit Nijverdal zeer goed voor elkaar!0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC '51 na slechte start onderuit bij Nic

Datum: 04-10-2021

10.57 uur - Zaterdag moest NKC ’51 afreizen naar Groningen om de tweede opeenvolgende uitwedstrijd te spelen, het bekende Nic. was ditmaal te tegenstander. Vorige week wist NKC ’51 in een sterke wedstrijd niet te winnen van De Meeuwen en de ploeg wist dat het ook nu aan de bak moest om punten binnen te slepen. In de voorbereiding werd er namelijk met flinke cijfers verloren van de Groningers.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt AJc’96

Datum: 01-10-2021

12.56 uur - Na bijna een jaar speelt het eerste team aanstaande zaterdag weer een thuiswedstrijd op Sportpark Groot Lochter. Destijds was het onder mistroostige omstandigheden zonder publiek de laatste wedstrijd voordat de competitie werd afgebroken wegens de coronapandemie. We gaan ervan uit dat we deze middag met meer mensen van deze wedstrijd mogen genieten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Bridgeclub De Heuvelrug inloopmiddag

Datum: 27-09-2021

10:21 uur - Tijdens de week van de ontmoeting zet de bridgeclub De Heuvelrug de deuren open. Op woensdag 6 oktober om 14.00 uur is er een inloop bij de bridgeclub voor iedereen die het leuk vindt om kennis te maken met deze denksport. U bent van harte welkom bij Het Centrum in Nijverdal, waar u ontvangen wordt door enthousiaste leden van de vereniging die u graag e.e.a. vertellen over de mogelijkheden van Bridge.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor Hertruiters

Datum: 27-09-2021

10:12 uur - Ook dit weekend kwam Jip Ottes aan de start bij een springwedstrijd. Ze maakte haar debuut met een nieuwe pony, de schimmel Cor. En hoewel ze pas twee weken een combinatie zijn sprongen ze in de klasse L categorie DE een foutloze rit in een supersnelle tijd. Hiermee mocht ze de eerste prijs ophalen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zonsopkomstloop zaterdag 18 september op de Holterberg

Datum: 22-09-2021

10:56 uur - Terugblikken op een heerlijke editie van de Zonsopkomstloop. Geheel Coronaproof! De unieke clinic op de vroege ochtend en ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop was wederom een enorm succes!

0 reactie(s)

Lees meer... »