Een top weekend voor PSV de Hertruiters!

Datum: 30-01-2023

11.13 uur - De afgelopen dagen stonden in het teken van het Winterspringen georganiseerd door de Hertruiters en de regiokampioenschappen van de KNHS Regio Overijssel voor dressuur. Bij de Regiokampioenschappen zijn er twee kampioen geworden. Amke Pot en Liv Schoppink.

0 reactie(s)

Lees meer... »

CC’75 organiseert Holterberg ATB toertocht met extra route speciaal voor jeugd

Datum: 27-01-2023

13.00 uur - Op zondag 12 februari vindt de Eshuis Accountants Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Het is ons weer gelukt om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende  “paarse” en “blauwe” MTB-route. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Inschrijving Triathlon Holten op 3 februari van start

Datum: 25-01-2023

22:51 uur - De inschrijving voor de 37ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op vrijdag 3 februari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verlies Heren 1 en winst Dames 1 Het Ravijn bij eerste gezamenlijke thuiswedstrijd

Datum: 23-01-2023

11.16 uur - Na een roerige week voor de herenselectie van Het Ravijn, na het besluit van trainer-coach Zeno Reuten om op te stappen, werd vrijdagavond bekend dat Ron Loos bereid was om de ontstane vacature bij de heren in te vullen. Voor de vijfde keer op rij! De Dinxperloer is tot aan het eind van de competitie en play-off de keuzeheer voor de herenselectie en tracht eerst de rust binnen de selectie terug te brengen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Juventa’12 uit Wierden

Datum: 18-01-2023

13.46 uur - We beginnen 2023 zoals we 2022 iets meer dan een maand geleden beëindigd hebben: Met een thuiswedstrijd. In de laatste competitiewedstrijd herstelde SVVN zich goed. Het was de bovenliggende partij en wist de drie punten in het treffen met concurrent VV Mariënberg in eigen huis te houden. Zo ging SVVN als zevende de winterstop in, een plaats waar het nu uiteraard ook staat. Het was een korte winterstop. Afgelopen dinsdag speelde SVVN haar enige oefenwedstrijd. In Luttenberg werd met 3-1 verloren van zondag 4de Klasser SDOL.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Mea Jannink en Sanne van Dijke in de prijzen

Datum: 16-01-2023

13.43 uur - Mea Jannink en Sanne van Dijke reden allebei mee met de dressuur wedstrijd in Balkbrug. Mea reed met haar pony Sunny. Daar wist ze twee keer een eerste prijs in de klasse L1 mee naar huis te nemen met 196.5 en 196 punten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eredivisie waterpolocompetitie gaat de tweede helft in

Datum: 09-01-2023

8.27 uur - Het nieuwe jaar 2023 is begonnen en de tweede helft van de diverse competities worden weer opgestart. Ook de Eredivisie waterpolocompetitie gaat weer van start. De Nijverdalse heren starten zaterdag 14 januari met een thuiswedstrijd tegen het Utrechtse UZSC. De wedstrijd in Het Ravijn start zaterdag om 17:15 uur.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren 1 en Dames 1 van Het Ravijn gaan de winterstop in met verliespartij

Datum: 19-12-2022

9.28 uur - Zowel Heren 1 als dames 1 van Het Ravijn zijn de winterstop gestart met een verlies. De Nijverdalse heren verloren in Zaandam tegen ZV De Zaan de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2022 met 15-5. De Nijverdalse waterpolodames moesten het afgelopen weekend in het eigen Ravijnbad de kwartfinale van de KNZB beker spelen tegen het Leidse ZVL 1886 Center.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Tweede plek voor Sophie ter Haar in de DeltaCup

Datum: 12-12-2022

11.22 uur - In de strijd om de Deltacup hadden Sophie ter Haar en haar pony Londen in de afgelopen weken al drie derde en een tweede prijs in de wacht gesleept. Het was nu de laatste kans om je te plaatsen voor de finale. Met een eerste en een tweede prijs in de klasse B cat. DE plaatste dit duo zich voor de finale. In deze finale behaalde deze combinatie een tweede prijs met 208,5 en 212 punten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN sluit het jaar 2022 goed af

Datum: 12-12-2022

8.26 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 haar laatste competitieduel van het kalenderjaar 2022. Na het debacle van vorige week in Enschede, waar een zwaar gehavend team door de ondergrens zakte, was SVVN vooral op zoek naar eerherstel. Dat moest dan maar gebeuren tegen de roodzwarten van VV Mariënberg. De basiself van SVVN was op vijf plaatsen gewijzigd. Op een ijzig koud Sportpark Groot Lochter werd er om half drie afgetrapt nadat scheidsrechter Kuipers het startsein voor deze wedstrijd had gegeven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN knokt zich naar prachtige overwinning

Datum: 30-01-2023

11.06 uur - Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. VV Hellendoorn was de enige tegenstander die we nog niet hadden getroffen en dus troffen we deze en wel in een uitwedstrijd. De thuisclub heeft als ambitie om kampioen te worden. Deze ambitie kon naar vorige week zaterdag wel in de ijskast. Hellendoorn verloor de topper bij Rigtersbleek waarmee het gat naar de ongenaakbare koploper maar liefst tien punten werd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 26-01-2023

9.35 uur - Aanstaande zaterdag wordt de twaalfde speelronde gespeeld en daarna zijn we precies halverwege de competitie. Logischerwijs speelt SVVN zaterdag een wedstrijd tegen het enige team dat het tot dusver niet trof. Dat zijn onze gemeentegenoten van VV Hellendoorn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen de Hertruiters

Datum: 23-01-2023

11.22 uur - In Wierden werd er afgelopen weekend gesprongen en daar deden Jip Ottes en Danieke Berends aan mee. 

Jip Ottes ging met haar paard Alexia Z naar Wierden. Zij wonnen daar de vierde prijs met 75 stijlpunten.

Danieke Berends sprong in het 1.10 meter met haar paard Iniësta Shizzle. Ze werden vierde tijdens de kringkampioenschappen die werden gehouden en zijn daarmee afgevaardigd naar de Overijsselse kampioenschappen. 

Op zondag won de combinatie het 1.10m springen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN geeft zege in blessuretijd weg

Datum: 23-01-2023

11.09 uur - Na de winterstop werd afgelopen zaterdag de competitie weer hervat. Het was nog even spannend of de wedstrijd door zou gaan. Het had namelijk gevroren en het natuurgrasveld op Sportpark Groot Lochter was tamelijk hard. Na rijp overleg besloot scheidsrechter Henk Zwakenberg uit Lemelerveld dat het veilig genoeg was om te spelen en dus kon er om half drie worden afgetrapt voor de wedstrijd tussen SVVN en Juventa´12.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De waterpoloheren verliezen eerste wedstrijd na de winterstop

Datum: 16-01-2023

13.48 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn het tweede deel van de competitie slecht begonnen. In het eigen Ravijnbad werd er met 6-16 verloren van UZSC. Dat zet de regerend landskampioen terug op een achtste positie op de ranglijst. De Ravijndames hadden nog een weekend vrij. Zij komen zaterdag weer in actie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sanne van Dijke kringkampioen springen

Datum: 11-01-2023

11.12 uur - In Ambt-Delden werden de kringkampioenschappen voor het springen verreden en daar deden ook de leden van de Hertruiters aan mee. Sanne van Dijke werd hierbij Kringkampioen en Jip Ottes reservekampioen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sophie ter Haar winnaar Helderse Dressuurdagen pony’s

Datum: 21-12-2022

17.00 uur - Dit jaar kon het grote dressuurevenement Helderse Dressuurdagen pony’s in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor weer zijn doorgang vinden. Het was te merken dat alle ruiters en amazones uit de omgeving er zin in hadden want de organisatie kreeg zo’n 270 starts te verwerken. Op vrijdagavond ging de klasse Z van start. Amke Pot wist beide proeven op haar naam te schrijven en verdiende zo een plek in de finale.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Overwinningen in het Eredivisie waterpolo bij de teams van Het Ravijn

Datum: 12-12-2022

11.29 uur - Dit weekend konden zowel de Ravijn dames als de Ravijnheren weer een overwinning bijschrijven en natuurlijk het puntentotaal daardoor verhogen In eigen huis was de regerend landskampioen met 18-6 te sterk voor promovendus in de eredivisie De Linge PCG uit Leerdam. De Leerdammers is het helaas nog niet gelukt om punten te pakken na de promotie naar het hoogste waterpolo platform.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Open dag badmintonclub Z.B.C. op zondag 8 januari

Datum: 12-12-2022

11.14 uur - Bij de aanvang van een nieuw speeljaar wil badmintonclub Z.B.C.-de letters staan voor Zondagse Badminton Club- graag weer nieuwe leden inschrijven. Veel mensen willen na de feestdagen naast hun werk of studie weer (meer) gaan bewegen. Hierbij past regelmatig sporten waartoe wij graag de gelegenheid willen bieden. Heb je goede voornemens, dan kun je bij ons terecht om lekker te sporten en vooral ook sportief en gezellig bezig te zijn. In tegenstelling tot wat onze naam aangeeft ‘zondagse badmintonclub’ spelen wij ook alle woensdagavonden een leuke pot badminton.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 08-12-2022

13.35 uur - Hartelijk welkom op Sportpark Groot Lochter op zaterdag 10 december voor de te spelen thuiswedstrijd tussen SVVN en VV Mariënberg. Het is het laatste competitieduel van 2022.

1 reactie(s)

Lees meer... »