Jip Ottes wint in Wenum Wiesel

Datum: 26-02-2024

13.43 uur - Het afgelopen weekend waren een aantal leden van de Hertruiters succesvol tijdens verschillende wedstrijden in de regio. Jip Ottes was afgelopen zaterdag in Wenum Wiesel de winnaar van de 1.20 m springrubriek direct op tijd met haar paard Alexia Z. Vorige week wist zij al een ticket voor het NK 1.20 m springen te bemachtigen op de regiokampioenschappen van Overijssel.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Glanerbrug

Datum: 21-02-2024

9.27 uur - Na een (hinderlijke) onderbreking van twee weken gaat voor SVVN aanstaande zaterdag de competitie weer verder. Het is dus alweer een tijdje geleden dat SVVN thuis tegen ASV’57 speelde en in de slotfase een achterstand omboog tot een overwinning. Het was wel een verdiende overwinning op de concurrent want de groenwitten dicteerden het spel en creëerde de meeste en beste kansen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eerste prijzen voor Melissa Eshuis tijdens thuiswedstrijd

Datum: 12-02-2024

15.26 uur - Bij de Hertruiters in Hellendoorn werd dit weekend een dressuurwedstrijd georganiseerd die zoals altijd op goede deelname kon rekenen. Op zaterdag waren er prijzen voor de ponyleden in de klasse L en M dressuur. In de gecombineerde L1/L2 rubriek categorie ABC was er een derde prijs voor Romé Schoppink met Al Capony, het duo kreeg 186 punten voor hun proef.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN boekt belangrijke overwinning

Datum: 05-02-2024

11.00 uur - Net als vorige week werden de intenties door SVVN al snel duidelijk gemaakt. Al in de eerste minuut werd Bas Koedijk vanaf rechts de diepte ingestuurd. Hij schiet de bal diagonaal op doel. Het schot wordt door een verdediger gekraakt waardoor het een hoekschop wordt. Bij de tweede kans voor SVVN in de 8ste minuut is het wel raak.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nické Miskotte kampioen Z2 dressuur regio Overijssel

Datum: 29-01-2024

13.03 uur - Afgelopen weekend werd in IJsselmuiden een deel van de kampioenschappen van de regio Overijssel verreden. Vrijdag nam Nické Miskotte deel aan dit kampioenschap in de klasse Z2 dressuur paarden. Het was een sterk bezette rubriek van hoog niveau. Het kampioenschap werd over twee onderdelen verreden; een reguliere dressuurproef en een kür op muziek. Met haar paard Kacie Vita wist ze een hele sterke dressuurproef neer te zetten, waarmee ze zich selecteerde voor de finale kür op muziek. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt in de gemeentelijke derby Daarlerveen

Datum: 23-01-2024

11.46 uur - Aanstaande zaterdag, als het natuurveld en de weergoden het toelaten, zal de competitie voor SVVN en VV Daarlerveen hervat worden. Het is de twaalfde speelronde van deze competitie en dat betekent dat de competitie na deze speelronde exact op de helft zit.0 reactie(s)

Lees meer... »

Livv Schoppink wint in Zwolle

Datum: 15-01-2024

14.15 uur - Ook dit weekend waren er weer prijzen voor Hertruiters tijdens de verschillende wedstrijden in de regio. Livv Schoppink komt met haar Moonlight aan de start in Zwolle in de klasse L1. Zij behaalde een eerste prijs met 189,5 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters leveren wederom kringkampioenen kring Reggedal

Datum: 02-01-2024

17.54 uur - In het nieuwe jaar kijken we graag nog even teug op de resultaten van de Hertruiters in de laatste week van het oude jaar. In manege ’t Oale Spoor werden de Helderse Dressuurdagen georganiseerd. Een week vol dressuur, met de kringkampioenschappen van kring Reggedal, subtop dressuur en een selectiewedstrijd van de KNHS Para Dressuur Trophy.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN legt virtuele koploper over de knie

Datum: 18-12-2023

13.44 uur - In de eerste helft was dat enorme verschil op de ranglijst niets te merken. Sterker nog: SVVN heeft het betere van het spel en voetbalt voornamelijk op de helft van de tegenstander. Niet dat dit tot vele kansen leidt maar gevaar van de tegenstander is er helemaal niet. Het publiek wordt niet bepaald getrakteerd op een enerverende wedstrijd. De defensie staat vandaag als een huis en het hele team werkt knetterhard voor een resultaat. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Melissa Eshuis wint springwedstrijd in Heeten

Datum: 11-12-2023

11.02 uur - Diverse leden van de Hertruiters reden zich weer in de prijzen het afgelopen weekend. In Kootwijkerbroek werd een selectiewedstrijd verreden van de KNHS Para Dressuur Trophy. Het was een van de selectiewedstrijden om een startplek tijdens Jumping Amsterdam. Frank Hosmar en zijn paard Alphaville NOP namen daaraan succesvol deel en mochten twee keer een 2e prijs ophalen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN pakt verdiend punt in blessuretijd

Datum: 25-02-2024

12.54 uur - SVVN begon in exact dezelfde formatie als de vorige wedstrijd die dus met 3-2 gewonnen werd. SVVN kwam goed uit de startblokken. Al in de eerste minuten veroverden de gasten een aantal hoekschoppen. In de 3de minuut belandt een afgeslagen hoekschop op de zestien op de pantoffel van Sven Boerkamp. Zijn schot gaat recht op de doelman af die met enige moeite redding weet te brengen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sophie ter Haar Overijssels Kampioen L2 dressuur

Datum: 20-02-2024
 
12.54 uur - In Genemuiden stond het afgelopen weekend het laatste deel van de regiokampioenschappen dressuur op het programma. 
In de klasse L1 dressuur categorie DE was hierbij een mooie vijfde prijs voor Melissa Eshuis met Joy, de combinatie kreeg 196.5 en 184.5 punten voor hun proef.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Berber Nijland reserve kampioen van Overijssel

Datum: 05-02-2024

11.09 uur - Dit weekend stond er weer een deel van de regiokampioenschappen op het programma. Er werd gesprongen in Genemuiden en dressuur gereden in IJsselmuiden. In Genemuiden deden twee meiden van de Hertruiters goede zaken. Berber Nijland werd met haar pony Simba van Bernij zelfs reservekampioen in de klasse 80 cm categorie C pony’s. Met twee foutloze ritten en een hele snelle tijd mocht het duo de tweede prijs én een ticket voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo in ontvangst nemen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

FTC CC’75 organiseert Holterberg ATB toertocht met extra route speciaal voor jeugd

Datum: 30-01-2024

9.06 uur - Op zondag 11 februari vindt de ESHUIS ACCOUNTANTS Holterberg ATB-toertocht plaats. De mogelijkheden om op je mountainbike over de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te fietsen zijn helaas beperkt. Dus hoe mooi is het dan om mee te doen aan een toertocht waarbij je wél op die mooie plekken mag komen! 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Valse herstart SVVN

Datum: 29-01-2024

12.59 uur - Afgelopen zaterdag werd voor SVVN de competitie na de winterstop hervat met een thuiswedstrijd tegen VV Daarlerveen. Het was de enige tegenstander die SVVN nog niet getroffen had deze competitie en na deze wedstrijd is competitie dan ook halverwege. VV Daarlerveen is de laatste jaren een lastige tegenstander gebleken voor SVVN. Sinds mensenheugenis werd er niet meer gewonnen van de gemeentelijke zusterclub.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters springen in de prijzen tijdens thuiswedstrijd

Datum: 22-01-2024

14.11 uur - Afgelopen week werd er in Hellendoorn een springwedstrijd georganiseerd. De wedstrijd kon op veel animo rekenen en er werd drie volle dagen volop gesprongen in het Hippisch Centrum ’t Oale Spoor.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters plaatsen zich met springen voor de regiokampioenschappen

Datum: 08-01-2024

10.59 uur - De leden van de Hertruiters zijn goed het nieuwe jaar in gesprongen! Er waren verschillende wedstrijden, waaronder de kringkampioenschappen voor pony’s en er werd weer goed gepresteerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters 4x kringkampioen & Sophie ter Haar wint finale Helderse Dressuurdagen

Datum: 18-12-2023

15.57 uur - Het afgelopen weekend organiseerde PSV Hertruiters de Helderse Dressuurdagen en het kringkampioenschap kring Reggedal. Zaterdag en zondag konden deelnemers zich selecteren voor een spannende finale op zondag.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN – Enter Vooruit

Datum: 14-12-2023

8.28 uur - Zaterdag 16 december speelt SVVN de inhaal wedstrijd tegen Enter Vooruit op Sportpark Groot Lochter Nadat er zes wedstrijden niet werd gewonnen wist SVVN zaterdag eindelijk weer eens drie punten te behalen. Na een wat kleurloze eerste helft was in het kletsnatte Denekamp volop spektakel en mooie doelpunten te zien in de uitwedstrijd. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Einde aan droogte voor SVVN in kletsnat Denekamp

Datum: 10-12-2023

16.10 uur - Beide clubs staan op een positie waar je aan het einde van de rit niet wilt staan. SVVN staat tiende en SDC´12 voorlaatste. Wel heeft SVVN de laatste twee wedstrijden niet verloren, maar de twee gelijke spelen zorgen er niet voor dat SVVN uit de onderste regionen verdwijnt. Beide ploegen hadden meer verwacht van dit seizoen tot nu toe.

0 reactie(s)

Lees meer... »