CDA Hellendoorn bezoekt Chr. Scholengemeenschap Reggesteyn

Datum: 07-03-2014

12.26 uur - Donderdag 6 maart hebben een zevental CDA kandidaten een bezoek gebracht aan de Christelijke Scholengemeenschap Reggesteyn te Nijverdal, locatie Willem de Clerqstraat. Deze locatie huisvest een vmbo-vestiging die zowel het algemeen vormend onderwijs (theoretische leerweg) als het beroepsonderwijs (basis en kader) huisvest. Ook biedt de vestiging leerwegondersteunend onderwijs.

2 reactie(s)

Lees meer... »

Wijkvereniging “De Brake” wil “beweegtuin” voor ouderen

Datum: 27-02-2014

13.06 uur - Het CDA heeft woensdag 26 februari de wijk De Brake in Nijverdal  bezocht middels een Even Buurten avond.  Een belangrijk gespreksonderwerp deze avond was het onderwerp ‘woonservicegebieden.’  Het wijkgebouw van De Brake is aangewezen als  locatie voor het woonservicegebied Nijverdal Zuid. Het bestuur van de wijkvereniging is volop bezig met het aanpassen van het gebouw hiervoor. 

2 reactie(s)

Lees meer... »

Ex-generaal versterkt CDA Hellendoorn

Datum: 21-01-2014

10:12 uur - Generaal-majoor b.d. Henk Morsink wil de politiek in. Begin deze maand zwaaide hij af als Chef Militaire Huis van de Koning.Morsink (57) was sinds 2009 adjudant-generaal van koningin Beatrix. Sinds de troonwisseling vorig jaar bekleedde hij deze functie nog luttele maanden in de hofhouding van koning Willem-Alexander. Nu hij sinds begin deze maand met functioneel leeftijdsontslag is, ambieert hij een plek in de raad van de gemeente Hellendoorn.

8 reactie(s)

Lees meer... »

CDA Hellendoorn opent tijdelijke winkel in hartje Nijverdal

Datum: 28-02-2014

17:58 uur - Al jarenlang bezoekt  het CDA met het  “Even buurten”  regelmatig alle wijken  en kernen binnen de gemeente Hellendoorn. Deze bezoeken worden zeer gewaardeerd omdat burgers dan in hun eigen omgeving kunnen zeggen wat hen bezig houdt en wat ze belangrijk vinden.Het CDA  wil daarom  nu alle burgers uitnodigen een  bezoekje te brengen aan de tijdelijke CDA-winkel  gevestigd aan het Keizerserf (voormalige Schoenenreus) in het centrum van Nijverdal . 

41 reactie(s)

Lees meer... »

CDA wil geen betaald parkeren Sallandse Heuvelrug

Datum: 06-02-2014

Het CDA-Hellendoorn  heeft  via de media het  bericht  vernomen dat er o.a. door de Provincie Overijssel en Staatsbosbeheer onderzoek wordt gedaan naar de mogelijkheden bij de openbare parkeervoorzieningen van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug betaald parkeren in te voeren om daarmee rijksbezuinigingen op te kunnen vangen.

3 reactie(s)

Lees meer... »

Verkiezingsprogramma CDA

Datum: 09-01-2014

Het verkiezingsprogramma 2014 - 2018 van het CDA.

 

 

0 reactie(s)

Lees meer... »