CDA wil geen betaald parkeren Sallandse Heuvelrug

Datum: 06-02-2014

Het CDA-Hellendoorn  heeft  via de media het  bericht  vernomen dat er o.a. door de Provincie Overijssel en Staatsbosbeheer onderzoek wordt gedaan naar de mogelijkheden bij de openbare parkeervoorzieningen van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug betaald parkeren in te voeren om daarmee rijksbezuinigingen op te kunnen vangen.

Het CDA Hellendoorn vindt dat het park een open karakter moet houden en vrij toegankelijk voor het publiek moet blijven. Het CDA-Hellendoorn is daarom tegen deze  plannen  van en heeft derhalve ook geen behoefte aan een onderzoek.

Het CDA-Hellendoorn heeft zich jarenlang ingespannen om de in het nationale park gelegen parkeerplaats bij de uitkijktoren op de Noetselerberg voor algemeen gebruik heropend te krijgen. Helaas is dit tot dusver niet gelukt, maar blijft wel het streven. Maximale inzet op toerisme is in de opvatting van het CDA-Hellendoorn nodig voor stimulering van de lokale economie en werkgelegenheid. Betalen om gebruik te mogen maken van de bestaande parkeerfaciliteiten bij de Paarse Poort is hiermee in strijd. Het CDA –Hellendoorn wil zich wel inzetten voor een verbetering van de (toeristische) verbinding tussen het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en het Nijverdalse Centrum.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Keyser schreef op 02-03-2014

Nu ageren? Waar was het CDA dan de afgelopen jaren?????????????? Mon Dieu! Jullie hebben echt veel uit te leggen. Ach ja; zet er maar een C voor toch? Komt vast weer goed.

klarakoe schreef op 06-03-2014

Cda heeft zelf opdracht gegeven voor dit onderzoek.

HEs schreef op 12-04-2014

Staatsbosbeheer, ik een bloedhekel aan die club, steeds wat anders, zelden wat goeds. Ik denk met weemoed terug aan vroeger, even met de kinderen op de berg een ijsje kopen, rondje lopen, zondags motoren kijken en nu? Een zeldzaam dooie boel dus. Niet raar opkijken dat de nieuwe generatie Nijverdallers niets meer met natuur en bos heeft....

Uw reactie

Naam:
Bericht: