CDA Hellendoorn bezoekt Chr. Scholengemeenschap Reggesteyn

Datum: 07-03-2014

12.26 uur - Donderdag 6 maart hebben een zevental CDA kandidaten een bezoek gebracht aan de Christelijke Scholengemeenschap Reggesteyn te Nijverdal, locatie Willem de Clerqstraat. Deze locatie huisvest een vmbo-vestiging die zowel het algemeen vormend onderwijs (theoretische leerweg) als het beroepsonderwijs (basis en kader) huisvest. Ook biedt de vestiging leerwegondersteunend onderwijs.

 

De CDA kandidaten hebben zich uitgereid laten informeren over de toekomst van de VMBO opleiding op deze locatie: een deel zal naar locatie Rijssen overgeheveld worden, om te kunnen voldoen aan hedendaagse en toekomstige kwaliteitseisen welke aan deze onderwijsvorm gesteld worden.

Verder is gesproken over Passend Onderwijs, hoe gaat deze school om met leerlingen die vanwege hun beperkingen speciale aandacht moeten krijgen? Reggesteyn lijkt er klaar voor te zijn! Ook zijn de huisvestingsaspecten nog ter sprake gekomen. Zowel deze locatie als die aan de Noetselerbergweg is al meer dan 40 jaar gebruik, de gebouwen verouderen, en hoe ga je er de toekomst mee in. Het onderwijs van nu stelt andere eisen aan huisvesting dan 40 jaar geleden. De school denkt hierover na en zal binnenkort plannen bekendmaken.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 07-03-2014

JA JA, jongeren zijn nog te om te praten,

jan schreef op 09-03-2014

hoop dat cda wegvalt in gemeente hellendoorn net als cu kunnen beter naar rijssen gaan

Uw reactie

Naam:
Bericht: