CDA Hellendoorn opent tijdelijke winkel in hartje Nijverdal

Datum: 28-02-2014

17:58 uur - Al jarenlang bezoekt  het CDA met het  “Even buurten”  regelmatig alle wijken  en kernen binnen de gemeente Hellendoorn. Deze bezoeken worden zeer gewaardeerd omdat burgers dan in hun eigen omgeving kunnen zeggen wat hen bezig houdt en wat ze belangrijk vinden.Het CDA  wil daarom  nu alle burgers uitnodigen een  bezoekje te brengen aan de tijdelijke CDA-winkel  gevestigd aan het Keizerserf (voormalige Schoenenreus) in het centrum van Nijverdal . 

 

Wij ontmoeten u daar graag om in gesprek te gaan over het wel en wee in onze gemeente en uw mening over de politiek.  Voor een gewoon praatje of een kop koffie bent u uiteraard ook  welkom.

Naast “ontmoeten”  zullen er  voor jong en oud ook kleine activiteiten in de winkel worden georganiseerd, om te beginnen een kleurplatenwedstrijd voor kinderen.

De openingstijden van de winkel  worden via de CDA-website en twitter bekend gemaakt.

De CDA-winkel wordt a.s. zaterdag om 14.00 uur geopend door  een  jong en een ouder lid van de lokale CDA-afdeling.  Het CDA is er immers voor jong en oud!

Iedereen is van harte welkom!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hiphipvandekoeiennaardekipkip schreef op 28-02-2014

helaas, alles is uitverkocht. Mensen die zich als stemmer hadden willen aanmelden ontvangen helemaal niets. wat u al gewend was natuurlijk!

claus schreef op 28-02-2014

ze doen hun best maar, na de verkiezing gaat alles weer als van ouds, WEER NIET NAAR DE INWONERS LUISTEREN.

wouter schreef op 28-02-2014

ze voelen de fatale nederlaag aankomen..genoeg is genoeg. dag CDA

Arie schreef op 28-02-2014

Dus dat bedoelen ze met leegstand bestrijden...

jos schreef op 01-03-2014

het is te proberen maar ik denk en hoop dat dit de grootste verkiezings nederlaag word

Jantine schreef op 01-03-2014

Wie gaat de huur van dat winkelpand betalen? De CDA kiezer, de inwoners van Hellendoorn. Ik hoop dat de verkiezingen 2014 de grootste afstraffing voor het CDA gaat worden.

Marcel Altena schreef op 01-03-2014

Ik wil graag drie ons vertrouwen, 2 pond betrouwbaarheid en doe er ook maar een beetje geloofwaardigheid bij. Graag meenemen.

jos schreef op 01-03-2014

ik denk dat wij dat als inwoner van de gemeente hellendoorn moeten betalen Jantine eigenlijk zouden de mensen die op de lijst staan dat moeten betalen!

Theo schreef op 01-03-2014

Durven ze buiten de discussie's niet meer aan te gaan ? ( kruipen ze in hun schulp ? ) Dus de kiezer moet naar het cda toe , heel laf .

alfons schreef op 01-03-2014

daar heb je nog malloten die in je geloven

WILLEM schreef op 01-03-2014

Cda zegt , de bijbel is onze inspiratiebron , wij hebben ze niet gehoord op de ZONDAG bij de rommelmarkt in het gebouw van het Ravijn ( AANVULLING VOOR HET TE KORT VAN HET ZWEMBAD , COES ), en de verkoop na de kerkdienst in de tent van super nijverdal . Dus cda lap de bijbel maar aan jullie laars . ( SCHOLTEN )

GERBEN schreef op 01-03-2014

Eerst jagen ze de winkels leeg met dat betaaldt parkeren, daarna gaan er zelf voor een schijntje inzitten .

Keyser schreef op 01-03-2014

Laat de kinderen tot mij komen; het CDA voegt de daad bij het woord! Verander de wereld door te beginnen met: een KLEURPLAAT!!!!

Keyser schreef op 01-03-2014

Helaas hebben wij geen kinderen, nu hebben wij daar binnen niets te zoeken..

hans schreef op 01-03-2014

en dit zonder vergunning mensen die het voorbeeld moeten geven

Harm schreef op 01-03-2014

Ze hadden beter aan de overkant kunnen gaan zitten in het huis van Sinterklaas,Kunnen ze nog zeggen dat ze het kregen aangeboden.?!

burger schreef op 01-03-2014

dus CDA de burger mag nu ook alles zonder vergunning beter

Steyn schreef op 01-03-2014

..en ze blijven dan kindvriendelijk!

opbouwwerker schreef op 01-03-2014

Leuk! Voor jong en oud kleine activiteiten in de winkel. Voor de kleintjes de kleurplatenwedstrijd. Voor de oudjes een rollatorrace. Benieuwd of daarmee de CDA-zetels gaan toenemen.

Keyser schreef op 02-03-2014

Volg het licht; in dit geval de lichtbak van het CDA pffffffffff En niemand die in opstand komt:-(

Gait schreef op 02-03-2014

Helaas gaan veel mensen nog met een overtuiging naar de stembus, in plaats dat ze hun verstand laten spreken. Dus wordt Vladimir Coes opnieuw in het zadel geholpen met zijn geldverslindende prestigeobjecten, en de hardwerkende belastingbetaler heeft wederom het nakijken. Bedenk maar eens, wat zouden deze mensen waard zijn in het bedrijfsleven?

henkie schreef op 02-03-2014

En toch ga ik CDA stemmen. Of kan iemand mij overtuigen van een beter alternatief.?

jaja schreef op 03-03-2014

ja henkie koop een koran want geloof maakt alles kapot

henkie schreef op 03-03-2014

jaja,ik vroeg om mij te overtuigen van een beter alternatief, maar niet om een geloofsgetuigenis.

jaja schreef op 03-03-2014

wat overtuigd cda dan henkie betaald parkeren niet kopen op zondag je naaste lief hebben graaicultuur je loon op geven aan kerk kijken wat je af kunt staan

henkie schreef op 04-03-2014

Je heb mij nog steeds geen alternatief gegeven jaja.

ikkepikkeporretje schreef op 04-03-2014

ken je deze mop @henkie Een jager komt in een jagerswinkel, hij koopt een groot geweer. Met zijn geweer op zak gaat hij het bos in en ziet een beer, dus die jager pakt vlug zijn geweer en schiet op die beer. Door het schot is er een grote stofwolk ontstaan, en als die is weg getrokken ziet de jager niks. Plotseling wordt hij op zijn schouder getikt, het is de beer en die zegt:"Als je wilt blijven leven moet je even krom." Nou, die man wil nog blijven leven dus hij doet het. De volgende dag gaat hij weer naar de winkel en koopt een nog groter geweer dan de dag ervoor. Hij gaat weer naar het bos en ziet de beer weer, dus hij schiet nog een keer op die beer, weer een stofwolk en als die is opgetrokken is de beer weer weg, en de man krijgt weer een tik op zijn schouder, hij draait om en ziet de beer weer, en die vraagt weer hetzelfde. Zo gaat het een paar dagen lang totdat de man een idee heeft. Hij koopt het allergrootste geweer dat de jagerswinkel heeft en gaat naar het bos, hij ziet de beer weer en weer een stofwolk, de man draait zich meteen al om en ziet de beer staan. Zegt die beer:" Kom jij nu echt om te jagen? die vraag stel ik nu ook aan jou; woon jij hier echt in nijverdal om genaaid te worden? nog eventjes krom en de dag is weer om? vraag dan wel om coes coes, want als ik genaaid wordt zou ik ook willen vrijen!!!

henkie schreef op 04-03-2014

jaja en ikkepikkeporretje. Jullie kennen toch ook wel het verhaaltje van een kat met een schoteltje hete melk,ze blijft er omheen lopen maar drinkt er niet van.

ikkepikkeporretje schreef op 04-03-2014

koelt vanzelf af zolang ik rondjes loop, ik brand mijn mond niet maar jij zit op de blaren...

henkie schreef op 04-03-2014

ikkepikkeporretje. Wat zal je moe zijn en duizelig van het rondjes lopen. En als je inwoner bent in de gemeente Hellendoorn heb je ook nog de zelfde blaren als ik. Bij het CDA mogen ook vrouwen op de kieslijst, nu weet ik niet jou voorkeur...... maar ik roep niet om coes coes.

William S. Burroughs schreef op 04-03-2014

Aan ikkepikkeporretje: Mooi gesproken. Het lijkt wel een gelijkenis. Daar was Jezus ook zo goed in. Hier zou men bij het CDA toch kennis van moeten nemen. Maar goed het stukje heeft voor mij in ieder geval leuk en verhelderend gewerkt. Sjappoo! (Klagen kunnen we immers allemaal zoals een kind de was kan doen)

ikkepikkeporretje schreef op 04-03-2014

ja dat ben ik met je eens, ik voel de gevolgen al dagelijks in mijn portemonnee. mijn voorkeur gaat uit naar een lokale partij die de laatste 4 jaren behoorlijk tegen is gewerkt door het zittende pluche. maar wel degelijk gelijk hebben over die gevolgen die we nu samen voelen. als je wilt bruisen zal je gastvrij moeten zijn. kan jij je nog herinneren dat de parkeerplaatsen waar je ook was op nijverdal, vol stonden, soms rondjes moest rijden om een plekje te vinden. en nee ga me niet vertellen dat dit aan de crisis te danken is want in rijssen staan deze zelfde plaatsen wel vol. ik kies dus duidelijk voor HOP.

henkie schreef op 04-03-2014

Ik blijf dus,ook na jou voorkeur voor HOP bij het CDA,lijkt mij iets stabieler. Van mijn kant....over en sluiten.

Nooitgeenhop schreef op 04-03-2014

ikkepikkeporretje day het (c)da een partij van niks klopt, maar om dan op de partij die nog slechter is te stemmen is wel erg dom. Geen enkel onderbouwing bij de punten die ze willen. En waarmee de gemeente Hellendoorn niets aan heeft voor de toekomst.

ikkepikkeporretje schreef op 06-03-2014

wat is dom? @nooitgeenhop? stemmen is pas slim als je flink tegen stemt. ik ben tegen betaald parkeren. ik ben voor een ander bestuur, ik ben tegen het ruimen van graven wat al is gebeurd zonder de toestemming van de nabestaanden. ik ben voor een publiekstrekker in nijverdal, ik ben voor verkeerslicht in ons buitengebied, het zal je kind maar zijn op de fiets in het donker, ik ben tegen criminaliteit terwijl ik de boetes duur mag betalen komt de gemiddelde inbreker met minder weg. ik wil verandering, ik wil een bruisend nijverdal.

William S. Burroughs schreef op 06-03-2014

Aan ikkepikkeporretje: U heeft een duidelijke mening en bent bereid daarvoor te strijden. Sjappoo! Laat u niet kisten want zij die het niet weten zeggen het en zij die het weten zeggen het niet. En als het er op aankomt bijten blaffende honden niet. Succes.

Bazinga schreef op 06-03-2014

En op 20 maart gaat alles weer op de gebruikelijke wijze verder, een paar splinter partijtjes zullen daar niets aan veranderen. Dus waar maakt iedereen zich druk over. Ik zeg gemeente hellendoorn samenvoegen met een naaste gemeente, Rijssen/Holten of Wierden. Dan kun je echt kosten gaan besparen. Gewoon een stads( dorps) kantoor in de plaatsen waar geen gemeentehuis is met de noodzakelijke loketten, en gooi de overbodige politici en ambtenaren eruit. Alleen partijen met een serieuze achterban zullen dan iets te zeggen hebben. Nu kun je met een goeie 600 stemmen al een raadszetel veroveren, kassa!

Nadenken schreef op 07-03-2014

@ikkepikkeporretje u moet zich afvragen wat uw stem daarin kan veranderen en ook wat de tegenhanger van uw stem is. Tegen betaald parkeren betekent dat de kosten over iedereen verdeeld worden. Het is dus niet zo dat het dan 'gratis' is; het wordt op een andere manier betaald. Ten aanzien van de boetes; daar gaat in veel gevallen een gemeente niet over; ten aanzien van hoe er met inbrekers wordt omgegaan is natuurlijk sowieso landelijk.

William S. Burroughs schreef op 08-03-2014

Mijn God wat valt mij de mensheid tegen. Mijn God wat valt mij de werkelijkheid tegen. Mijn God is alles boven net zo voorspelbaar als beneden. Mijn God ... dan kom ik niet.

Tom schreef op 15-03-2014

Een beetje respect voor Christenen is ook al zoiets!

William S. Burroughs schreef op 15-03-2014

Aan Tom: Dat heb ik zeker wel maar Kerk en Staat (politiek) zie ik graag gescheiden.

Uw reactie

Naam:
Bericht: