Succesvol Hemelvaart weekend voor Hertruiters

Datum: 13-05-2024

 
17.17 uur - Het afgelopen hemelvaart weekend werden er diverse wedstrijden georganiseerd waaraan ook leden van de Hertruiters deelnamen. Zo ging Romé Schoppink met haar pony Al Capony naar Noord-Sleen om te springen. Het duo won twee keer een eerste prijs in het 40cm parcours en het 50cm parcours met voor beide parcoursen 80 stijlpunten.

 
Maura Vliek reed een dressuurwedstrijd in Vriezenveen met haar pony Aaron en won een derde prijs in de L2 categorie DE, met 209 punten.
 
Op vrijdag ging Sophie ter Haar naar Nieuwleusen om deel te nemen aan de wedstrijd hippisch Nieuwleusen in de klasse M1 dressuur met haar pony Londen en met 191 en 205.5 punten mocht ze twee keer de eerste prijs mee naar huis nemen.
 
Zaterdag gingen Wendy Hulsink en Francis Turk naar Nieuwleusen. Francis startte haar paard Nico in de L2 dressuur en wist beide proeven te winnen met 203 en 206 punten. Wendy kwam met Kind of Magic aan de start in de klasse M1 dressuur en behaalde met 207 en 210,5 punten een eerste en tweede prijs. Tevens won het duo een mooie statiedeken als beste combinatie over de beide M proeven.
 
Maaike Hulshof ging op zondag naar Heeten voor een dressuur wedstrijd en behaalde met haar paard Rocky een mooie prijs in de B dressuur.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: