Drie Overijsselse Kampioenen bij de Hertruiters

Datum: 13-02-2023
 
11.26 uur - Sophie ter Haar, Melissa Eshuis en Jasper Hosmar zijn alle drie Overijssels Kampioen geworden bij de regiokampioenschappen Overijssel. Sophie kwam met haar pony Londen uit in de klasse B cat. DE. En met 72.167% won ze de titel en mag ze met London naar Ermelo om het NK te rijden. Sophie werd in de klasse L2 cat. DE Reservekampioen met 68.417% en ook met Goldstar mag ze mee strijden om de titel in Ermelo. 
 
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN deelt de punten met Daarlerveen

Datum: 13-02-2023

11.14 uur - Afgelopen zaterdag nam SVVN het op Sportpark de Belt op in de gemeentelijke derby tegen VV Daarlerveen. SVVN had nog wat recht te zetten tegen de kanaalbewoners want in de thuiswedstrijd liep het rood aan en werd SVVN al voor rust gereduceerd tot een negental.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sanne van Dijke Overijssels kampioen bij de regiokampioenschappen

Datum: 06-02-2023

13.21 uur - Afgelopen weekend werd het 2e deel van de regiokampioenschappen verreden. De dressuur werd in Heeten gehouden. Hier deden vier combinaties van PSV Hertruiters mee.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Kloosterhaar

Datum: 02-02-2023

9.33 uur - Aanstaande zaterdag gaat voor SVVN de competitie verder op Sportpark Groot Lochter. Om half drie wordt er afgetrapt voor de wedstrijd SVVN 1 tegen VV Kloosterhaar 1. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd in de terugronde. Dat betekent dat we precies halverwege het seizoen 2022-2023 zitten. SVVN sloot afgelopen zaterdag de eerste competitiehelft af in Hellendoorn waar het door een flink portie werklust de drie punten weer terug wist te nemen naar Nijverdal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een top weekend voor PSV de Hertruiters!

Datum: 30-01-2023

11.13 uur - De afgelopen dagen stonden in het teken van het Winterspringen georganiseerd door de Hertruiters en de regiokampioenschappen van de KNHS Regio Overijssel voor dressuur. Bij de Regiokampioenschappen zijn er twee kampioen geworden. Amke Pot en Liv Schoppink.

0 reactie(s)

Lees meer... »

CC’75 organiseert Holterberg ATB toertocht met extra route speciaal voor jeugd

Datum: 27-01-2023

13.00 uur - Op zondag 12 februari vindt de Eshuis Accountants Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te verkennen is toch wel op de ATB! Het is ons weer gelukt om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende  “paarse” en “blauwe” MTB-route. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zit er allemaal in.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Inschrijving Triathlon Holten op 3 februari van start

Datum: 25-01-2023

22:51 uur - De inschrijving voor de 37ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op vrijdag 3 februari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via www.triathlonholten.nl. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verlies Heren 1 en winst Dames 1 Het Ravijn bij eerste gezamenlijke thuiswedstrijd

Datum: 23-01-2023

11.16 uur - Na een roerige week voor de herenselectie van Het Ravijn, na het besluit van trainer-coach Zeno Reuten om op te stappen, werd vrijdagavond bekend dat Ron Loos bereid was om de ontstane vacature bij de heren in te vullen. Voor de vijfde keer op rij! De Dinxperloer is tot aan het eind van de competitie en play-off de keuzeheer voor de herenselectie en tracht eerst de rust binnen de selectie terug te brengen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Juventa’12 uit Wierden

Datum: 18-01-2023

13.46 uur - We beginnen 2023 zoals we 2022 iets meer dan een maand geleden beëindigd hebben: Met een thuiswedstrijd. In de laatste competitiewedstrijd herstelde SVVN zich goed. Het was de bovenliggende partij en wist de drie punten in het treffen met concurrent VV Mariënberg in eigen huis te houden. Zo ging SVVN als zevende de winterstop in, een plaats waar het nu uiteraard ook staat. Het was een korte winterstop. Afgelopen dinsdag speelde SVVN haar enige oefenwedstrijd. In Luttenberg werd met 3-1 verloren van zondag 4de Klasser SDOL.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Mea Jannink en Sanne van Dijke in de prijzen

Datum: 16-01-2023

13.43 uur - Mea Jannink en Sanne van Dijke reden allebei mee met de dressuur wedstrijd in Balkbrug. Mea reed met haar pony Sunny. Daar wist ze twee keer een eerste prijs in de klasse L1 mee naar huis te nemen met 196.5 en 196 punten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen Dames 1 & Heren 1 Het Ravijn

Datum: 13-02-2023

11.20 uur - Na de 16-15 winst in de Europese Challenger Cup tegen Enka Istanbul, maar dat toch leidde tot uitschakeling, stond zaterdagmiddag om 17:15 uur de thuiswedstrijd tegen ZV De Zaan op het programma. Die wedstrijd werd in de vierde periode met 10-14 verloren. Dames 1 deed het in Eindhoven beter: de wedstrijd tegen het nog puntloze PSV werd met 6-11 gewonnen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Daarlerveen

Datum: 08-02-2023

13.30 uur - Zaterdag speelt SVVN 1 de laatste competitiewedstrijd voordat er een break van twee weken volgt wegens de voorjaarsvakantie en carnaval. Qua resultaat behaalde SVVN afgelopen zaterdag een uitstekend resultaat door in blessuretijd toch nog de winnende te maken en zo drie punten over te houden aan de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie VV Kloosterhaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN steelt de punten na matige wedstrijd

Datum: 06-02-2023

13.02 uur - Afgelopen zaterdag trapte SVVN de terugronde af met de return van de wedstrijd tegen VV Kloosterhaar. Al voor de winterstop verkeerd SVVN in goeden doen. Vorige week nog werd een overwinning door een collectief sterk optreden in Hellendoorn. Maar aangezien de onderlinge verschillen in de grote middenmoot miniem zijn moet SVVN alert zijn en blijven. Voor Kloosterhaar liggen de kaarten anders. Wisten zij vorig seizoen zich nog op de slotdag te handhaven, nu wordt het een hels karwei om dit huzarenstukje te herhalen.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Topwaterpolo in Het Ravijn zwem-sport-zorg

Datum: 01-02-2023

8.21 uur - Nadat regerend landskampioen Het Ravijn al heeft gespeeld in de Champions-League van het waterpolo, in een toernooi in Nijverdal, werd er in november in het Spaanse Barcelona in toernooivorm opnieuw gestreden in Europees verband en wel om de Challenger-Cup. Daarin bleken de Nijverdallers aan een overwinning voldoende te hebben om de kwartfinale van die Challenger Cup te halen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN knokt zich naar prachtige overwinning

Datum: 30-01-2023

11.06 uur - Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. VV Hellendoorn was de enige tegenstander die we nog niet hadden getroffen en dus troffen we deze en wel in een uitwedstrijd. De thuisclub heeft als ambitie om kampioen te worden. Deze ambitie kon naar vorige week zaterdag wel in de ijskast. Hellendoorn verloor de topper bij Rigtersbleek waarmee het gat naar de ongenaakbare koploper maar liefst tien punten werd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 26-01-2023

9.35 uur - Aanstaande zaterdag wordt de twaalfde speelronde gespeeld en daarna zijn we precies halverwege de competitie. Logischerwijs speelt SVVN zaterdag een wedstrijd tegen het enige team dat het tot dusver niet trof. Dat zijn onze gemeentegenoten van VV Hellendoorn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen de Hertruiters

Datum: 23-01-2023

11.22 uur - In Wierden werd er afgelopen weekend gesprongen en daar deden Jip Ottes en Danieke Berends aan mee. 

Jip Ottes ging met haar paard Alexia Z naar Wierden. Zij wonnen daar de vierde prijs met 75 stijlpunten.

Danieke Berends sprong in het 1.10 meter met haar paard Iniësta Shizzle. Ze werden vierde tijdens de kringkampioenschappen die werden gehouden en zijn daarmee afgevaardigd naar de Overijsselse kampioenschappen. 

Op zondag won de combinatie het 1.10m springen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN geeft zege in blessuretijd weg

Datum: 23-01-2023

11.09 uur - Na de winterstop werd afgelopen zaterdag de competitie weer hervat. Het was nog even spannend of de wedstrijd door zou gaan. Het had namelijk gevroren en het natuurgrasveld op Sportpark Groot Lochter was tamelijk hard. Na rijp overleg besloot scheidsrechter Henk Zwakenberg uit Lemelerveld dat het veilig genoeg was om te spelen en dus kon er om half drie worden afgetrapt voor de wedstrijd tussen SVVN en Juventa´12.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De waterpoloheren verliezen eerste wedstrijd na de winterstop

Datum: 16-01-2023

13.48 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn het tweede deel van de competitie slecht begonnen. In het eigen Ravijnbad werd er met 6-16 verloren van UZSC. Dat zet de regerend landskampioen terug op een achtste positie op de ranglijst. De Ravijndames hadden nog een weekend vrij. Zij komen zaterdag weer in actie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sanne van Dijke kringkampioen springen

Datum: 11-01-2023

11.12 uur - In Ambt-Delden werden de kringkampioenschappen voor het springen verreden en daar deden ook de leden van de Hertruiters aan mee. Sanne van Dijke werd hierbij Kringkampioen en Jip Ottes reservekampioen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »