Hertruiters springen zich in de prijzen

Datum: 22-04-2024

12.48 uur - Dit weekend werd in Hellendoorn een oefen-boscross georganiseerd rondom de accommodatie van hippisch centrum ’t Oale Spoor. Een groot aantal deelnemers hebben genoten van de mooie omgeving van de manege in het Hellendoornse bos. Door de diepe zandkuil, de waterbakhindernis en diverse mooie hindernissen maakten het een geslaagd evenement. 

Daarnaast waren er ook nog andere wedstrijden in de regio waar leden van de Hertruiters zich in de prijzen reden. 
 
Jip Ottes zadelde haar paard For Shizzle woensdag in Tubbergen voor een rijstijlwedstrijd 1.00 m. Zij wonnen hier een vierde prijs.
Zaterdag ging deze combinatie naar Raalte voor een 2 fasen springwedstrijd op een 1.10 m hoogte. Van de bijna 60 combinaties wisten zij de tweede prijs te bemachtigen. Dit werd beloond met een extra geldprijs en een mooie statiedeken.
 
Twan van Dijke, Thijs Eshuis, Sanne van Dijke en Melissa Eshuis hebben met hun pony's meegedaan aan het teamspringen in Raalte. Dit werd georganiseerd ter ere van de opening van de nieuwe buitenpiste. Maar liefst 11 teams streden om mooie prijzen. Door beide parcoursen foutloos te blijven en snelle tijden neer te zetten wist team De Esdijkjes te winnen. Hiermee hebben ze 4 vrijkaartjes voor Jumping Amsterdam gewonnen.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: