Hertruiters winnen rijstijlrubrieken

Datum: 25-03-2024

12.54 uur - Afgelopen weekend gingen leden van de Hertruiters op pad voor springwedstrijden in de regio. Jip Ottes won dit weekend met haar paard For Shizzle in Hardenberg een eerste prijs in het 1.00 m springen met 3x een 8 voor haar rijstijl. In het parcours direct op tijd was zij ook foutloos en werd zij tweede.

 
In Mariënheem werd een springwedstrijd georganiseerd als onderdeel van de Zwienenberg-Horsefeed Salland Jeugd Competitie. Dit zijn speciale wedstrijden voor de jeugd waarbij rijstijlrubrieken werden uitgeschreven met gastjury’s en een indeling naar leeftijdsgroepen. De wedstrijd in Mariënheem was de laatste in de reeks wedstrijden.
Livv Schoppink reed in Mariënheem met haar pony Moonlight en heeft een mooie eerste plek behaald in de 70cm voor de rubriek JO12 met 87,5 stijlpunten en een snelle tijd van 31,3sec. 
Melissa Eshuis nam deel bij de JO19 met haar pony’s Lord en Joy. Met Lord werd ze 2e in de 80cm CDE en met won ze een Joy 4e prijs in de 90cm CDE.
 
Melissa won een 3e prijs in het overall klassement met haar pony Joy in de jeugd tot 19 jaar.
 
Luc Eshuis sprong mee met de paarden en won met Othello in de jeugd tot 22 jaar overall een 2e prijs tijdens de Salland Jeugd Competitie.
 
Op de foto: Luc Eshuis
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: