Eerste prijzen voor Hertruiters

Datum: 23-09-2024

14.03 uur - Na een relatief rustige zomerperiode, is het wedstrijdseizoen weer volop begonnen. Diverse leden van de PSV Hertruiters kwamen in de regio aan de start op wedstrijden en wisten daar goede resultaten neer te zetten.

 
Sophie ter Haar ging met haar pony Londen naar Zwolle voor een dressuurwedstrijd in de klasse M2. Met 196 en 197 mocht ze twee keer een eerste prijs mee naar huis nemen.
 
Ook Nické Miskotte ging naar Zwolle voor een dresuurwedstrijd met twee paarden. Kacie Vita (Goldberg) behaalde twee mooie winstpunten in het ZZ-licht met in de eerste proef een twee prijs. Pilou Vita (Apache) ging voor de eerste keer mee in het L1 en met maar liefst 202 punten wonnen ze een eerste prijs.  
 
Melissa Eshuis werd met haar pony Lord  twee keer eerste in de M2 dressuur in Wilp.
 
In Mariënheem werd een springwedstrijd georganiseerd. Berber Nijland reed met haar pony Ophelia twee mooie foutloze parcoursen in de 80cm rubriek, categorie DE met 85 en 82,5 stijlpunten. Dit was goed voor twee keer een 1e prijs.
Jasper Hosmar reed met zijn C pony Rocky in de 90cm rubriek een 2 fasenparcours en won hierbij een tweede prijs met een snelle, foutloze ronde. Zijn broer Thijmen Hosmar reed de E pony Chokotoff in de 90cm rubriek voor de categorie DE en mocht ook een tweede prijs ophalen in zijn rubriek.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: