Dance Classics met Bruceband en CPG en Hollandse avond

Datum: 31-05-2012

leerenlampe

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni twee speciale activiteiten. Vrijdag 8 juni staat in teken van de Dance Classics Party. Op het programma staan optredens van The Bruceband (hoe kan het ook anders, een Bruce Springsteen tributeband) en het damestrio CPG.

 

Zaterdag 9 juni staat er een Hollandse Avond op het programma. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar optredens van Feestlift en Bouke. De RADIONL Drive-in show zorgt voor de verdere muzikale omlijsting. 


The Bruceband bestaat sinds 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Bruce Springsteen tributebands. De groep treedt op in binnen en buitenland. Bij The Bruceband kun je dezelfde sfeer verwachten als bij een Bruce Springsteen en de E-streetband-show. De Boss van de lage landen heet Robert Philippi. Robert heeft wat van de voice, wat van de looks en ook wat van de uitstraling van Bruce en uiteraard de worn-out telecaster en mondharmonica bij de hand. De groep beheerst inmiddels dik zes uur van het enorme repertoire van Bruce Springsteen. Bij elk optreden komen in ieder geval de bekende hits aan bod. De band speelt net zoals Bruce ook verzoekjes, als het maar liedjes van Bruce zijn.

CPG, oftewel Charming Proud & Gorgeous bestaat uit drie exotische diva’s. De dames brengen een show vol met liedjes van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Chic en Pointer Sisters.

Aanvang is om 22.00 uur. De entree bedraagt 10 euro.

 

‘Nederlandse Elvis’

Een dag later geen rauwe Amerikaanse rock en disco- en soulklassiekers, maar onvervalste Nederlandstalige muziek. Feestlift zorgt voor de Sallandse inbreng. Deze twee Wijhese heren zijn inmiddels flink bekend in het landelijke feestcircuit, maar ook daarbuiten. Zo stonden ze onder andere in de vermaarde après-skihut Moskitobar in Westendorf (Oostenrijk). In het Pinksterweekend hebben de twee net de opnames van de clip voor hun nieuwe single ‘Wij gaan door’ afgerond. De uit Emmen afkomstige Bouke zingt niet alleen Nederlandstalige liedjes, maar ook nummers van Elvis. In 2009 deed hij mee aan het RTL4-programma ‘Waar is Elvis’ dat hij zelfs wist te winnen. In december stond hij nog in Ahoy! met een speciale Elvis ‘Las Vegas’-set. RADIONL is ’s lands bekendste radiostation voor muziek van Hollandse bodem. De DJ’s van het station weten wel hoe je een feestje bouwt.

Aanvang is om 22.30 uur. De entree bedraagt 8,50 euro, members betalen 7 euro. Reserveren voor het discovervoer van DLL kan die zaterdagavond tot 22.00 uur via www.deleerenlampe.nl.

 

Agenda

Vrijdag 8 juni: Dance Classics mmv The Bruceband (Bruce Springsteen Coverband) en CPG

Zaterdag 9 juni: Hollandse avond met Radio NL Drive-in show met Feestlift en Bouke

Vrijdag 15 juni: Teenage Party

Zaterdag 16 juni: DJ Jerome

Zaterdag 23 juni: Ghetto House mmv Marc Benjamin, Skitzofrenix, MC Lady Bee en resident DJ’s

Zaterdag 30 juni: Clubnight mmv Resident DJ’s

 

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: