Ghetto House in De Leeren Lampe

Datum: 14-06-2012

marc benjaminRAALTE – De Leeren Lampe presenteert op zaterdag 23 juni een nieuwe editie van Ghetto House. Dit feestconcept richt zich op club, dance en groovy house. Achter de draaitafels staan Marc Benjamin en Skitzofrenix, twee grote namen uit de Nederlandse dancewereld.

MC Lady Bee fungeert als MC. Alle drie zijn ze internationaal actief. Ze krijgen die avond versterking van de resident DJ’s van De Leeren Lampe.

 

Marc Benjamin stond op zijn dertiende al achter de draaitafels. Hij verzorgde de muziek op schoolfeestjes en draaide op de lokale radio. Op zijn vijftiende tekende hij een contract met een boekingsbureau en daarna trok hij het Nederlandse clubcircuit in. Hij draaide op grote evenementen zoals Pacha, Hed Kandi, Nope is Dope en het Sneakerz Festival. Daarnaast is hij tegenwoordig ook op Europees niveau actief. Hij was te zien en te horen in danceclubs in Duitsland, België, Zwitserland, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Turkije.

Skitzofrenix staat bekend om zijn brede stijl. House, garage en electro, alles komt voorbij. Op zijn vijftiende begon hij als hiphop-DJ, maar later richtte hij zich op UK Garage. Het duurde echter niet lang voordat hij zich op de house stortte. Nadat hij een eigen plaat had uitgebracht, dook hij de studio in met Sidney Samson. De twee brachten het nummer ‘You don’t love me’ uit. Het werd een hit op de dansvloeren. Daarna ging het hard met de carrière van Skitzofrenix. Sinds 2007 heeft hij circa 1500 keer opgetreden. Hij is actief in Europa, maar ook in de VS en Zuid-Amerika.

Als MC staat Lady Bee bekend om haar krachtige stem. Met zang en rap weet ze elk publiek op te jutten. Ze stond op grote festivals als Mysteryland, Dance Valley, Lake Dance Festival, Emporium en het Solar Festival en werkte samen met bekende DJ’s als Fedde le Grand, Sidney Samson, Afrojack en Laidback Luke.

Aanvang is om 22.30 uur. De entree bedraagt 8,50 euro, members betalen 7 euro. Reserveren voor het discovervoer van DLL kan die zaterdagavond tot 22.00 uur via www.deleerenlampe.nl.

 

Agenda

Zaterdag 23 juni: Ghetto House mmv Marc Benjamin, Skitzofrenix, MC Lady Bee en resident DJ’s

Zaterdag 30 juni: Clubnight mmv Resident DJ’s

 

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: