Woningbrand Wierden bewoners naar ziekenhuis

Datum: 01-07-2012

brandweerlogoBij een woningbrand aan de Kruissteenweg in Wierden zijn vannacht twee bewoners met ademhalingsproblemen opgenomen in het Ziekenhuis. In hun huis verbleven ook twee gasten uit de Oekraïne. Zij zijn elders in Wierden ondergebracht.

 

Vanochtend om 2 uur is de brandweer gealarmeerd voor nacontrole van een brand in een woning aan de Kruissteenweg te Wierden. De brand is ontstaan in de keuken en ging gepaard met een forse rookontwikkeling op de benedenverdieping. De twee bewoners, die het pand zelfstandig hebben kunnen verlaten, hadden last van ademhalingsklachten. Zij zijn opgenomen in het ziekenhuis.

In het huis verbleef ook een echtpaar uit de Oekraïne in het kader van een uitwisselingsprogramma. Zij hebben het pand ongedeerd verlaten en zijn vannacht elders in Wierden bij een gastgezin opgevangen.

De brandweer van Wierden heeft het pand geventileerd. Er is sprake van aanzienlijke rookschade. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: