Teenage Party en DJ Jerome bij De Leeren Lampe

Datum: 06-06-2012

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 15 juni een nieuwe editie van de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 16 juni, staat de populaire DJ Jerome achter de draaitafels van het Raalter uitgaanscentrum.

 

De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. Zij mogen rekenen op een avondje fijne dansmuziek. De Leeren Lampe is die avond geopend van 21.00 tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

De avond erna staat in het teken van DJ Jerome. Waar hij komt, is het feest. Zijn draaistijl is zeer breed, een opzwepende mix van dance, après-ski, R&B, Nederlandstalige feestmuziek en dance classics. DJ Jerome is een echte entertainer met een vlotte presentatie. In 2010/2011 scoorde hij samen met de Lawineboys een grote hit met ‘Sex met die kale’, een stampende skihutversie van ‘Sex on Fire’ van Kings of Leon. Jerome is een graat geziene gast in Raalte. Hij was al vele malen eerder te gast in De Leeren Lampe en draait daarnaast ook regelmatig bij café De Gouverneur. In de zomer en winter is de DJ ook regelmatig in het buitenland te vinden. Zo draaide hij al in Oostenrijk, Frankrijk, Kreta en Spanje.

Aanvang is om 22.30 uur. De entree bedraagt 8,50 euro, members betalen 7 euro. Reserveren voor het discovervoer van DLL kan die zaterdagavond tot 22.00 uur via www.deleerenlampe.nl.

 

Rarena

Woensdag 13 en zondag 17 juni is de Rarena weer geopend. De Theaterzaal van De Leeren Lampe wordt voor alle EK-wedstrijden van Oranje omgetoverd tot ministadion. “Rarena staat voor een combinatie van Raalte en arena”, legt Joost Meijerink, bedrijfsleider bij De Leeren Lampe uit. “We willen iedereen een kans bieden om het echte voetbalstadiongevoel te beleven.” Dat betekent dat er een grote tribune zal worden neergezet in de Theaterzaal. De bezoekers kunnen de verrichtingen van Oranje volgen op een scherm van drie bij twee meter. “Iedereen is welkom. Onder groepen van meer dan tien personen verloten we leuke prijzen. Pitchers, Oranjegadgets of vrijkaarten voor andere activiteiten in De Leeren Lampe. Dus verzamel je vrienden, collega’s, buren of je voetbalteam.”

Woensdag 13 juni staat de wedstrijd Nederland-Duitsland op het programma. Aanvang is om 20.45 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.45 uur. Diezelfde tijden gelden ook voor Portugal-Nederland op zondag 17 juni. Na afloop van de wedstrijden is er een afterparty. “Natuurlijk gaan we er vanuit dat er daarna nog drie extra Oranjewedstrijden volgen in de Rarena”, stelt Joost. En aangezien verschil er moet zijn, bevat de Rarena ook een heuse skybox. Boven de tap, welteverstaan. “Voor het ultieme VIP-gevoel”, lacht Joost. “Een ereplek voor een stuk of tien echte fans, letterlijk en figuurlijk verheven boven het Oranjelegioen.”

 

Agenda

Vrijdag 15 juni: Teenage Party

Zaterdag 16 juni: DJ Jerome

Zaterdag 23 juni: Ghetto House mmv Marc Benjamin, Skitzofrenix, MC Lady Bee en resident DJ’s

Zaterdag 30 juni: Clubnight mmv Resident DJ’s

 

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: