Dancing Dollekamp naar Metropool

Datum: 25-06-2012

Dit 7 dollekamp kleurkoppige dansorkest staat op 5 oktober in Metropool in Hengelo. Dancing Dollekamp, de nieuwe band rondom zanger-gitarist André Manuel. Men speelt nagelnieuw werk en improviseert zich een slag in de rondte. Kans bestaat dat er zo nu en dan een nummer van Krang of Fratsen of Boney M de setlijst inkruipt.

 

Het bonte gezelschap, waarin naast Manuel onder meer Jaap Elzenga (Ottoboy,  De Gozers ) en Bert Kuipers (Quasimodo) spelen, laat zich niet in een hokje plaatsen . Een beukend dansorkest dat met 2 drummers moeiteloos van sixtiespunk naar eurodisco knalt en via highlife naar zydeco swingt. Dit alles voorzien van vuige riffs van Henk- Jan Hoekjen (The Stilettos). Om het nog anarchistischer te maken zetten de heren Dollekamp geregeld hun geheime wapen in: DJ DNA (ex Urban Dance Squad) die het geheel voorziet van vers getrokken vinyl samples en ontregelende broken beats.

 

Voor meer informatie:

Poppodium Metropool/ Rick Escher

074-2438000

rick@metropool.nl

Zaal: Het Paradijs

Datum: 5 oktober

Aanvang: 21:00 uur

Tickets: €7,50 (eenheidsprijs)

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: