Beachvolleybaltoernooi van Aksie succes

Datum: 01-07-2012

beachii

LUTTENBERG – Tien teams namen afgelopen weekend deel aan het beachvolleybaltoernooi van Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg. Een record. Linda Maatman, de voorzitster van Aksie toont zich dan ook absoluut tevreden. “En we hopen dat we het beachvolleybaltoernooi in de komende jaren nog verder kunnen laten groeien.”

 

Bij café-zalen Spoolder hadden de leden van Aksie tonnen zand uitgestort om twee velden te realiseren. Spoolder zorgde voor een bierwagen en uiteraard was er muziek. De deelname was divers. Van vriendenteams tot een clubje van enkele Luttenbergse volleybalsters (die zondagmiddag, ondanks dat ze een speelster te weinig hadden, toch nog enkele wedstrijden wisten te winnen), van een team van Jeugdgroep Aksie tot een afvaardiging uit Lemelerveld. Na de voorrondes op zaterdag, bleven acht teams over. En natuurlijk werd er niet alleen in toernooiverband gespeeld. Na afloop van het officiële programma op zaterdag, gingen verschillende deelnemers gewoon verder. Dat enkelen al diep in het glaasje hadden gekeken, zorgde alleen maar voor een verhoging van de feestvreugde.

 

Het waren zondagmiddag de jonge Lemelerveldse volleyballers Yke Scholten, Rens Sibelt, Thijs Mars en Mirthe Heuver, die met de hoogste eer aan de haal gingen. En zo schalde rond half zes speciaal voor hen het Wilhelmus door Luttenberg.beachi

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: