Pannenkoeken en Springpaleis Hellendoorn

Datum: 05-06-2020

ADVERTENTIE

15:51 uur - Geen mooi weer? Binnen spelen & eten!! Pannenkoeken en Springpaleis Hellendoorn heeft er een extra springkussen binnen bij. Oja ... we hebben veel meer dan alleen pannenkoeken!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Leuke verrassing voor alle jonge mantelzorgers!

Datum: 05-06-2020

11.41 uur - In de eerste week van juni is de jaarlijkse Week van de Jonge Mantelzorger. Dit jaar loopt alles echter anders. Daarom heeft Evenmens een leuke actie bedacht. Samen met de Gemeente Hellendoorn werden 120 jonge mantelzorgers even in het zonnetje gezet. Vrijwilligers hebben in de week van 1 tot en met 7 juni bij alle jonge mantelzorgers die geregistreerd staan bij Evenmens een leuke goodiebag gebracht. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zelfverzekerde start voor brugklassers door gratis cursus Plezier op School

Datum: 03-06-2020

17.40 uur - De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen een spannende, maar vaak ook leuke verandering. Sommige leerlingen zien echter als een berg op tegen deze overstap en maken zich echt zorgen over de brugklastijd. Voor deze groep start in Nijverdal en Vriezenveen half augustus de tweedaagse zomercursus Plezier op School. De gratis cursus helpt kinderen uit de achtste groep om een zelfverzekerde start te maken in het voortgezet onderwijs. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

In de Gauwe Geit ook weer open op 1 juni

Datum: 29-05-2020

18:43 uur - Maandag 1 juni is het eindelijk zover. De Gauwe Geit gaat weer open vanaf 12.00 uur 's middags !!  Wij hebben er zin in! Er zijn natuurlijk nieuwe regels. Vol = vol! Binnen mogen ongeveer 25 gasten komen . Wel moet er altijd gereserveerd worden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

‘t Trefpunt Daarlerveen ook tijdens Coronatijd volop in beweging

Datum: 28-05-2020

9.02 uur - Ook bij ’t Trefpunt Daarlerveen “gasterij, cafetaria en catering “ sloeg de intelligente Lock-down in als een bom. Het kloppend hart van Daarlerveen werd platgelegd door de begrijpelijke maatregelen die de Regering moest nemen om de “Corona pandemie “ een halt toe te roepen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Haarles Feest 2020 gaat digitaal door!

Datum: 26-05-2020

Gezien de maatregelen rondom het coronavirus kan er dit jaar helaas geen feest met het hele dorp en omstreken in de tent plaatsvinden. Maar na hard werken is het gelukt een mooi digitaal programma op te zetten waardoor 5 t/m 7 juni toch nog in het teken staat van het Haarles Feest!

0 reactie(s)

Lees meer... »

ZINiN draait vanaf 1 juni weer films bij ZINema


Datum: 21-05-2020

10.28 uur - Vanaf 1 juni kan ZINiN eindelijk weer haar deuren openen voor publiek. Met de bioscoop wordt ZINiN weer op gang gebracht. ZINiN is dan ook heel blij dat het vanaf 1 juni weer dagelijks films kan gaan draaien. Achter de schermen is men druk bezig geweest om een bezoek aan ZINiN ‘coronaproof’ te maken binnen de gestelde voorwaarden, zodat gasten met een gerust hart en veilig weer een bezoek kunnen brengen aan ZINiN.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Manueel therapeut Marina van Bentem met pensioen

Datum: 20-05-2020

13.27 uur - Na veertig jaar te hebben gewerkt als fysio- en manueel therapeut vindt Marina van Bentem van De Haere in Nijverdal het tijd voor andere leuke dingen: ze gaat met pensioen.

2 reactie(s)

Lees meer... »

LH stelt vragen over de situatie van dorps- en buurthuizen in coranacrisis

Datum: 18-05-2020

10:41 uur - Lokaal Hellendoorn stelt vragen aan het college met betrekking tot de dorps- en buurthuizen in de gemeente Hellendoorn in deze corona-crisistijd, waarin zij noodgedwongen gesloten moeten blijven en tegen welke problematiek zij daardoor aanlopen.

Hieronder de brief:

27 reactie(s)

Lees meer... »

Motorcrosser zwaar gewond bij eenzijdig ongeval

Datum: 16-05-2020

17.21 uur - Vanmiddag is op het crossterrein aan de Koetreeweg in Hellendoorn een motorcrosser zwaar gewond geraakt.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Buitencentrum Staatsbosbeheer weer open voor publiek

Datum: 05-06-2020

13.06 uur - Naar buiten en op pad gaan in de natuur is altijd een feest! Het buitencentrum de Sallandse heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS  in Nijverdal is nu ook weer geopend als vertrekpunt voor uw dagje in de natuur.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Huiskamer van Nijverdal gaat 8 juni weer open

Datum: 04-06-2020

12.46 uur - De Huiskamer van Nijverdal opent 8 juni eindelijk weer haar deuren. In eerste instantie zal in de maand juni de Huiskamer alleen van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 10:00 tot 12:00 uur. We volgen hierbij de landelijke regels, er is ontsmettingsmiddel en er geldt 1-richtingsverkeer.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Horeca Hellendoorn heeft er zin in! Jullie ook?

Datum: 31-05-2020

                                                           

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef investeert opnieuw in duurzaamheid

Datum: 29-05-2020

14:12 uur - Voetbalvereniging De Zweef gaat opnieuw investeren in duurzaamheid. Op het dak van de kleedaccommodatie komen maar liefst zo’n 160 zonnepanelen, die met elkaar het totale stroomverbruik van De Zweef gaan verzorgen, zodat de meter gemiddeld op 0 blijft staan; ook als over drie jaar de salderingsregeling verandert. Daarnaast wordt (eindelijk) het dak van het kantine-gedeelte vervangen, waarbij flink wordt geïsoleerd.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe auto voor Zonnewoud

Datum: 28-05-2020

9.04 uur - Woensdag 27 mei was een heugelijke dag voor St. Zonnewoud aan de Vrugteveensweg in het unieke gebied tussen Hellendoorn en Nijverdal. De sleutel van de nieuwe Renault bus werd door Taco Groeneveld van Munsterhuis overhandig aan bestuurslid Ton Maaswinkel.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Digitale presentatie boek 100 jaar De Zweef op maandag 15 juni live via Facebook en HOi tv

Datum: 26-05-2020

9.17 uur - Na tien jaar noeste arbeid is het eindelijk zover: het boek over 100 jaar De Zweef is klaar en ziet het daglicht op maandag 15 juni aanstaande; de dag dat de club exact 100 jaar bestaat. Vanwege de corona-beperkingen is de presentatie digitaal. Maar niet minder leuk. We hebben burgemeester Anneke Raven bereid gevonden het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Weer veilig op avontuur in Hellendoorn!

Datum: 20-05-2020

18.18 uur - Avonturenpark Hellendoorn opent haar deuren op donderdag 21 mei. Gasten kunnen dan weer veilig genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol 'Veilig Samen Uit' is het park anderhalvemeter-klaar. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

De ZINiN Bibliotheken Nijverdal en Hellendoorn gaan weer open

Datum: 18-05-2020

17.09 uur - Na ruim twee maanden te zijn gesloten door de coronacrisis, gaan de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn weer open op proef in de komende twee weken. De overige vestigingen in Haarle, Daarle en Daarlerveen blijven voorlopig nog gesloten. Nieuws hierover volgt zo spoedig mogelijk. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuw in Hellendoorn Pannenkoeken en Springpaleis Hellendoorn

Datum: 17-05-2020

Nieuw in Hellendoorn!!! De Sprookjes Koning van YouTube opent een Pannenkoeken en Springpaleis in Hellendoorn! 
Vanaf 1 juni geopend!! "Grote opening" uiteraard in aangepaste vorm volgens richtlijnen RIVM
Lokatie wordt binnenkort bekend gemaakt!!!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Directeur Jaap Calkhoven treedt om gezondheidsredenen terug

Datum: 15-05-2020

10.10 uur - Jaap Calkhoven is deze week om gezondheidsredenen teruggetreden als directeur van HOi media, de lokale omroep van de gemeente Hellendoorn. Sinds zijn aantreden in december 2018 is Calkhoven ook hoofdredacteur van de omroep, bij elkaar een intensieve combinatie en dat kost hem te veel energie. Dat leidt er nu toe dat hij zich terugtrekt uit zijn bestuurlijke functies. 

1 reactie(s)

Lees meer... »