Wat zou jij doen met 14 miljoen?

Datum: 21-02-2014

8:56 uur - Hellendoorn – De Hellendoornse gemeenteraad heeft donderdag besloten een krediet van ruim 14 miljoen euro aan te gaan om de Noord-Zuidverbinding aan te leggen. GroenLinks vindt dit heel onverstandig. Niet alleen omdat het plan niet unaniem door de inwoners wordt gedragen, maar ook omdat het financieel zeer onverantwoord is. We hebben de komende jaren het geld hard nodig voor mensen!

10 reactie(s)

Lees meer... »

GroenLinks: Subsidie Regio Twente voor NZ-verbinding is niet pakjesboot 12!

Datum: 05-02-2014

14.12 uur - Vandaag werd de fractie van GroenLinks verrast met een persconferentie over de Noord-zuidverbinding. De subsidie van de Regio Twente is hier door het college binnengehaald als de pakjesboot van Sinterklaas. Echter, het college vraagt de gemeenteraad om 14,5 miljoen (!) euro krediet te verstrekken voor de verdere aanleg!

3 reactie(s)

Lees meer... »

Verkiezingsprogramma GroenLinks

Datum: 10-01-2014

Het verkiezingsprogramma van GroenLinks.

 

 

 

3 reactie(s)

Lees meer... »

GroenLinks zet Helderse Helden in het zonnetje

Datum: 13-02-2014

10.11 uur - GroenLinks gelooft dat echte veranderingen niet beginnen in de gemeenteraad, maar bij inwoners van Hellendoorn. Op het gebied van zorg en welzijn, armoedebestrijding en duurzaamheid zijn het betrokken bewoners die koplopers zijn, en niet het gemeentebestuur. GroenLinks wil deze Helderse Helden in het zonnetje zetten en heeft daarom een grote Valentijnsactie georganiseerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

GroenLinks loves Hellendoorn!

Datum: 28-01-2014

14.23 uur - GroenLinks heeft heel veel wensen voor de toekomst. Wij vechten voor duurzaamheid. Voor goede zorg. Voor passend werk voor iedereen. Voor een toekomst voor de jonge generatie. GroenLinks Hellendoorn probeert hieraan te werken vanuit de raadszaal. Maar de echte veranderingen beginnen niet in het gemeentehuis.

4 reactie(s)

Lees meer... »

GroenLinks Hellendoorn trapt letterlijk campagne af

Datum: 09-01-2014

13.45 uur - GroenLinks Hellendoorn trapt aanstaande zaterdag letterlijk de verkiezingscampagne af. Dertig kilometer welteverstaan, op een bakfiets. Voor GroenLinks geen grote campagnebussen of campers. Wij hebben ervoor gekozen om onze oude vertrouwde bakfiets een nieuw leven te geven en daarmee de inwoners van onze gemeente op te gaan zoeken.

1 reactie(s)

Lees meer... »