Therapeuten Cesar Mensendieck ‘Oefentherapie Rijssen’ weer volledig beschikbaar

Datum: 10-02-2015

11:16 uur - Met de komst van oefentherapeut Cesar Desiree Pultrum heeft de praktijk voor oefentherapie Cesar|Mensendieck ‘Oefentherapie Rijssen’ in het Medisch Centrum Rijssen na anderhalf jaar weer een volledig team. Dit houdt in dat de oefentherapeuten nu weer volledig klaar kunnen staan om mensen met pijn- en bewegingsklachten te helpen.

 
3 reactie(s)

Lees meer... »

Zonneauto rijdt voor publiek

Datum: 10-07-2013

12.32 uur - Vrijdag 12 juli organiseert Solar Team Twente een openbare testdag in het FBK-Stadion te Hengelo. Voor het eerst zal de nieuwe zonneauto, The RED Engine, rijdend te zien zijn.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Beachvolleybal toernooi in Luttenberg

Datum: 13-05-2013

12.26 uur - De Koning Willem-Alexander spelen gingen op 31 april helaas niet door in Luttenberg. Niet te min organiseren Jeugdgroep Aksie en Café Spoolder dit jaar weer een spectaculair beachvolleybal toernooi in Luttenberg!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Langlaufen bij Het Schwarzwald te Rijssen

Datum: 21-01-2013

Het Schwarzwald maakt zich weer klaar voor de komst van vele langlaufers. Nu er zoveel sneeuw is gevallen kunnen de 40 sets langlauf ski's weer van zolder. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Unieke bruidsbeurs bij Het Schwarzwald

Datum: 31-10-2012

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mogen jullie de bruidsbeurs in Rijssen niet missen! Op dinsdag 13 november 2012 organiseert Het Schwarzwald een unieke bruidsbeurs. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Informatieavond PVVN in Deventer ziekenhuis

Datum: 29-10-2012

Op 14 november organiseert de Patiënten Vereniging Voor Neurostimulatie ( PVVN ) een informatie avond in samenwerking met de pijnpoli  van het Deventer Ziekenhuis.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gratis entree bij Clubnight in De Leeren Lampe

Datum: 19-07-2012

leerenlampe

 

RAALTE – De Leeren Lampe in Raalte presenteert op zaterdag 28 juli een Clubnight. In de Music Factory zorgen de resident-DJ’s voor de muziek. De entree is deze avond gratis. Members die voor 0.00 uur binnen zijn, krijgen een gratis consumptie aangeboden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Brandveiligheid tijdens WIEZO

Datum: 13-07-2012

brandweertwenteTijdens de Wierdense Zomerfeesten is de brandweer op vrijdag 20 juli aanwezig om voorlichting te geven over brandveiligheid, woningchecks uit te voeren en demonstraties te verzorgen. Zelf kunt u ook actief aan de slag en voor kinderen zijn er ook activiteiten georganiseerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Beachtennistoernooi brengt 710 euro op voor Energy4All

Datum: 11-07-2012

baard

LUTTENBERG - Het jaarlijkse Beachtennistoernooi in Luttenberg heeft een bedrag van 710 euro opgebracht voor Stichting Energy4All. De organisatie doneerde zelf 250 euro, een collecte onder de deelnemers en bezoekers leverde nog eens 460 euro op.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Teenage Party met Alexx en Purple Vibes in DLL

Datum: 05-07-2012

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 13 juli een nieuwe editie van de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 14 juli, is DJ Kahera met zijn dancefeestconcept Purple Vibes te gast in het Raalter uitgaanscentrum.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Cursus zenmeditatie bij Zen in Salland

Datum: 12-08-2013

15.01 uur - Bij Zen in Salland kun je leren mediteren. Op 16 september start er een introductiecursus zenmeditatie in Raalte, minicamping De Joxhorst, Ramelerdijk 7-9. In negen lessen van anderhalf uur leer je de basisprincipes van zenmeditatie en het beoefenen van aandacht in je leven van alledag (mindfulness).

0 reactie(s)

Lees meer... »

Stöppelhaene met Kensington, Bløf, Don Diablo en Guus Meeuwis

Datum: 06-06-2013

18.29 uur - Meezingen met Bløf, polonaise lopen met Guus Meeuwis, keihard rocken met Kensington en helemaal los gaan op de beats van Don Diablo. Met Stöppelhaene kan het allemaal in Raalte! Nadat enkele weken geleden al bekend werd gemaakt dat Guus Meeuwis donderdag 29 augustus optreedt op het Stöppelveld, zijn nu ook Bløf, Kensington en Don Diablo bevestigd door de organisatie van het Sallands Oogstfeest in Raalte. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Introductiecursus zenmeditatie bij Zen in Salland

Datum: 03-02-2013

Bij Zen in Salland kun je zenmeditatie leren. Op maandagavond 4 maart start een introductiecursus zenmeditatie en mindfulnesstraining.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Veel animo voor Power Up en Technasium Reggesteyn

Datum: 13-11-2012

Reggesteyn-Rijssen laat 320 leerlingen van groep 8 kennismaken met techniek en het technasium. In de periode van 14 november tot en met 5 maart ontvangt de school zeven groepen die techniekopdrachten (Power Up) uitvoeren en zes groepen die komen voor het technasium.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Curatele, bewindvoering en mentorschap en Erfrecht

Datum: 30-10-2012

Wat houdt bewindvoering of mentorschap precies in? Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen? Hoe laat je iemand onder curatele stellen? Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn kind altijd voldoende inkomsten zal hebben om de nodige zorg/begeleiding te betalen? 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Veel interesse in duurzame energie bij agrariërs in Overijssel en Gelderland

Datum: 20-07-2012

stimulandDuurzame energie staat erg in de belangstelling bij particulieren en bedrijven in heel Nederland en zeker binnen de provincies Overijssel en Gelderland.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dorpsreünie in Mariënheem

Datum: 13-07-2012

MARIËNHEEM - Mariënheem houdt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober een feestweekend ter ere van het 75-jarig bestaan van het dorp.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Clubnight in De Leeren Lampe

Datum: 12-07-2012
leerenlampe

RAALTE – De Leeren Lampe in Raalte presenteert op zaterdag 21 juli een Clubnight. In de Music Factory zorgen de resident-DJ’s voor een afwisselend avondje muziek.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Onafhankelijke kavelruilcoördinator speelt belangrijke rol in resultaat kavelruilproject

Datum: 10-07-2012

stimulandOp vrijdag 6 juli werd het vrijwillige kavelruilproject Elsenerbroek afgesloten in het bijzijn van Hester Maij, gedeputeerde Landelijke Inrichting  en Culturele Infrastructuur in de Provincie Overijsel en Josh Sijbom, wethouder bij de gemeenten Hof van Twente.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Vakcollege leerlingen doen project samen met OCT Rijssen

Datum: 05-07-2012

reggesteynLeerlingen van Reggesteyn-Rijssen van het derde leerjaar vakcollege (timmeren en metselen) hebben bij het Opleidingscentrum Twente in Rijssen een gezamenlijk project afgerond.

0 reactie(s)

Lees meer... »