SVVN 1 onderuit in Almelo

Datum: 18-02-2018

18:31 uur - Voor het eerste elftal stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Oranje Nassau in Almelo op het programma. De koploper ON had tot nu toe slechts één wedstrijd verloren en laat dat nu net de heenwedstrijd in Nijverdal tegen SVVN geweest zijn. SVVN won destijds verrassend met 3-2 van de topfavoriet voor de titel in de 3de Klasse D.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Onnodig verlies De Zweef

Datum: 18-02-2018

18:21 uur - Een onnodige nederlaag (1-2) voor De Zweef, dat zich in de eerste helft op werklust en inzet liet overtroeven en in de tweede helft ondanks harder werken, niet bij machte was op het slechte veld een vuist te maken. Bovendien nog een penalty miste, waarmee de slechte vorm nogmaals werd onderstreept. BWO vierde de overwinning als een kampioenschap.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys naar De Esch in Oldenzaal

Datum: 15-02-2018

14:12 uur - Waar veel clubs het afgelopen weekeinde geen verplichtingen hadden moesten er ook enkele clubs uit het District Oost wel aantreden in het carnavalsweekend. Hulzense Boys en De Esch waren beiden een ploeg die wel ergens om speelden. Hulzense Boys bekerde thuis tegen FC Winterswijk en verloor helaas met 1-3, waardoor de ploeg is uitgeschakeld voor de beker. De Esch speelde thuis de inhaalwedstrijd tegen Enter Vooruit en ook zij verloren. Het werd in Oldenzaal 2-4 voor de ploeg uit Enter. Zaterdag krijgen beide ploegen de kans zich te revancheren, als ze elkaar ontmoeten in Oldenzaal.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Opnieuw succesvol turnweekend voor A-Selectie

Datum: 12-02-2018

09:09 uur - Zaterdag 10 februari was de A-Selectie op twee verschillende wedstrijden. In Wierden werd er gestreden om een plek in de regiofinale van de 4e divisie. In Doetinchem de strijd voor de doorstroming naar de landelijke wedstrijden 3e divisie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Podiumplaats voor beide teams Ritmische Gym Fysion op eerste voorronde

Datum: 12-02-2018

08:59 uur - Op zaterdag 10 februari hebben twee teams Ritmische Gym van Fysion deelgenomen aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen Ritmische Gymnnastiek in de twee divisie in Zuid-Laren.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verkiezing Overijsselse Amateurclub van start

Datum: 08-02-2018

11.44 uur - €1000,- voor de meest maatschappelijk betrokken sportclub van Overijssel. Hiermee willen de provincie Overijssel en Sportservice Overijssel het belang van sport voor de samenleving onderstrepen. Vanaf 8 februari 2018 kunnen Overijsselse amateurclubs zich inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing Amateurclub van het jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Derde overwinning op rij voor NKC'51

Datum: 05-02-2018

10.26 uur - NKC’51 speelde dit weekend de thuiswedstrijd tegen Telstar. In de uitwedstrijd werd nog teleurstellend verloren van de ploeg uit Hoevelaken. Na twee overwinningen was de ploeg van coach Harm Jan Smit inmiddels opgeklommen naar de vierde plaats op de ranglijst en was het vijf punten “los” van de gevaarlijke zevende plaats.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Succesvolle turnwedstrijd voor B-selectie

Datum: 04-02-2018

15.42 uur - Zaterdag 3 februari hebben 24 leden van de B-selectie van G.V. Fysion Nijverdal hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen geturnd tijdens de plaatsingswedstrijd voor de 5e divisie in Nieuwleusen. Tijdens deze plaatsingswedstrijd was er voor nog geen kwart van alle turnsters een rechtstreeks plekje te verdienen voor de finale op 7 april in Enschede.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Damclub Nijverdal op bezoek bij Hijken DTC2

Datum: 04-02-2018

11:30 uur - In de voorlaatste ronde van de nationale competitie in de hoofdklasse A ging het eerste tiental van de DC Nijverdal op bezoek bij het laag geklasseerde Hijken DTC 2. Voor de Nijverdallers een belangrijke ontmoeting om uit de degradatiezone te blijven. Teamleider Harrie Hoonhorst had daarom alle verloven ingetrokken en het team verscheen dit seizoen voor het eerst zonder invallers achter de borden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys zaterdag naar Den Ham

Datum: 01-02-2018

21.17 uur - Aanstaande zaterdag, 3 februari, gaat het eerste elftal van Hulzense Boys op bezoek bij het nabijgelegen Den Ham. In dit brinkdorp speelt het elftal van trainer Bram Freie tegen de plaatselijke voetbalvereniging, die onder leiding staat van de oud-trainer van Hulzense Boys, Jurgen Kok.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 wint in doelpuntenfestijn ruim van TOP

Datum: 18-02-2018

18:28 uur - Afgelopen zaterdag speelde NKC’51 de streekderby in Vroomshoop tegen het inmiddels gedegradeerde TOP. Wegens omstandigheden moest de ploeg Ryanda Ditsel en Anne-Mink ter Harmsel missen, zij werden prima vervangen door Lisanne Verheij en Nils Brok. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Oranje Nassau

Datum: 15-02-2018

21.35 uur - Als de weergoden het toe laten (en daar hebben we goede hoop op) dan is er aanstaande zaterdag weer actie te verwachten op de groene velden in en rondom Nijverdal waar als het goed is bijna alle teams van SVVN weer in actie zullen komen. Zo ook ons eerste elftal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef gaat het weer proberen

Datum: 13-02-2018

08:45 uur - De Zweef gaat zondag opnieuw proberen een competitiewedstrijd te voetballen. Door afgelastingen is daar dit jaar nog niet veel van terecht gekomen. Tegenstander dit weekeinde is BWO uit Hengelo.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 ook te sterk voor MIA

Datum: 12-02-2018

09:05 uur - Na drie overwinningen op rij had NKC’51 de flow te pakken. Deze week was het zaak om revanche te nemen op MIA en te kijken of de ploeg nog naar de derde of misschien tweede plek kon klimmen. In de eerste wedstrijd werden de Nijverdallers in de tien minuten voor rust eraf geschoten en  werd  uiteindelijk terecht verloren met 27-21.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Twee keer oranje voor Hertruiters

Datum: 12-02-2018

08:52 uur - Dit weekend ging Malika Elshof van PSV Hertruiters met haar pony Silver King naar Dalen. Hier reed zij dressuur in de klasse M2 categorie D. Zij reed een nette proef en ze kreeg 191 punten van de jury wat goed was voor een eerste prijs in de klasse M1/M2.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys ontvangt zaterdag FC Winterswijk in bekerduel

Datum: 06-02-2018

15.17 uur - Zaterdag 10 februari speelt het eerste elftal van Hulzense Boys het bekerduel tegen FC Winterswijk. Op Sportpark Smidserve in Hulsen staat daarmee een heuse bekerkraker op het programma. Het betreft hier de 1/16 finale van het bekertoernooi van de KNVB District Oost.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Milou Ekkel van PSV Hertruiters Regiokampioen klasse M1

Datum: 05-02-2018

10:24 uur - Zaterdag werd weer een deel van de Regio kampioenschappen voor paarden en pony’s gehouden. Ook leden van PSV Hertruiters gingen hier van start. Bij de dressuur was er succes voor Milou Ekkel. Zij startte met haar paard Uvonia in IJsselmuiden in de klasse M1.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys onnodig onderuit tegen Den Ham

Datum: 04-02-2018

15.36 uur - Zaterdag 3 februari stonden in de tweede klasse H de eerste returnwedstrijden op het programma. Voor Hulzense Boys betekende dit een uitwedstrijd tegen nummer twee Den Ham. Een lastige wedstrijd tegen een ploeg die in de eerdere ontmoeting duidelijke de bovenliggende partij was en met een 1-2 overwinning aan het langste eind trok. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 01-02-2018

21.33 uur - Afgelopen zaterdag kende het vlaggenschip van SVVN een valse herstart van de competitie na de winterstop in Oldenzaal. Daar waren twee oorzaken debet aan. Een goede thuisclub en een niet scherp genoeg acterende gastvereniging. Hoewel het echt niet de gehele wedstrijd dramatisch was aan de kant van SVVN had het eigenlijk nooit zicht op een resultaat tegen Quick’20. Jammer maar helaas.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Twee teams Ritmische Gym Fysion gaan strijden om plek op NK

Datum: 01-02-2018

07:26 uur - Op zaterdag 10 februari zullen twee teams Ritmische Gym van Fysion deelnemen aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen in Zuid-Laren. Beide teams van Fysion bestaan uit 5 meisjes en komen uit in verschillende leeftijdscategorieën in de tweede divisie.

0 reactie(s)

Lees meer... »