SVVN ontvangt PH Almelo

Datum: 22-02-2019

10.52 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN de eerste 20 a 25 minuten best aardig in de uitwedstrijd tegen Voorwaarts V. Het was beter dan wat SVVN de andere twee wedstrijden van 2019 op de mat had gebracht. Hierna nam de thuisclub het heft over de eerste helft. Ook de tweede helft was aardig in balans zodat de 1-1 eindstand wel een logische was.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jan Westerik 80 jaar en nog steeds actief als voetballer van v.v. Hellendoorn

Datum: 18-02-2019

17.21 uur - Afgelopen woensdag 13 februari is Jan Westerik 80 jaar geworden. Op zijn 80 jarige leeftijd is Jan nog steeds wekelijks voetballend actief binnen de vereniging. Iedere zondagochtend wordt er met zijn voetbalvrienden een actieve partijvorm gespeeld waarna deze in de kantine wordt geëvalueerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Drie reservekampioenen voor PSV Hertruiters

Datum: 18-02-2019

12.50 uur - Afgelopen weekend was het laatste weekend van de Regiokampioenschappen Overijssel. Hier kwamen 7 ponyruiters van PSV Hertruiters aan de start. Dit leverde 3 reservekampioenen op. Luc Eshuis startte met zijn pony Forest Fire in de klasse L1 dressuur categorie C. Hij behaalde een mooi percentage van 64.083% en behaalde hiermee een tweede prijs.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gezocht: foto’s en filmmateriaal Ritmische Gymnastiek!

Datum: 18-02-2019

11.12 uur - Dit jaar is er 40 jaar Ritmische Gym in Nijverdal! In 1979 werd bij O.K.K. de sport ‘Ritmiek’ gestart, welke ook de namen MRG (Moderne Ritmische Gym) en RSG (Ritmische Sport Gymnastiek) kreeg. Allemaal namen voor de mooie sport die bij gymsportvereniging Fysion nog beoefend wordt; dansen met bal, lint, touw, knotsen en hoepel.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Westerhaar

Datum: 14-02-2019

13.12 uur - Het is niet altijd de wil die ontbreekt, maar soms lukt er gewoonweg weinig hoe je het voor ogen had. Bij SVVN lukte met name de eerste helft afgelopen zaterdag thuis tegen VV Mariënberg helemaal niets. De gasten waren beter en namen verdiend een voorsprong. Toch vond SVVN tien minuten voor tijd de aansluiting en een minuut later stond het zelfs weer gelijk.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslag Reggehoeve Hellendoorn

Datum: 11-02-2019

11.24 uur - Jinthe Wemekamp viel afgelopen vrijdagavond, 8 februari, in de prijzen tijdens de Regiokampioenschappen in Hardenberg. Ze behaalde een 2e plaats in de klasse B dressuur met haar paard Jubilant, met en score van 69,5%.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Scoor een Boek weer van start met Wout Droste van Heracles

Datum: 11-02-2019

11.19 uur - Op maandag 4 februari vond op SBO de Brug de officiële aftrap plaats van een nieuwe editie van ‘Scoor een boek!’, dat ook dit jaar weer in samenwerking wordt gehouden met voetballer Wout Droste van Heracles. ’Scoor een Boek!’ is het leesbevorderingsproject van de ZINiN Bibliotheek in samenwerking met voetbalclub Heracles Almelo en de gemeente Hellendoorn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Vijf turnsters door naar het landelijke circuit

Datum: 11-02-2019

11:12 uur - In Nijmegen werd de district finale geturnd voor de turnsters van de derde divisie/ N3. Bij de district finale komen de beste turnsters van Overijssel en Gelderland bij elkaar. Om hier te komen hebben de turnsters al heel wat concurrentie achter zich gelaten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn winnen van SVH Rotterdam; dames met een been in finale KNZB beker

Datum: 11-02-2019

8.28 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn wisten zaterdag weer een wedstrijd te winnen. In het eigen Ravijnbad werd het Rotterdamse SVH, degradatiekandidaat in de Eredivisie, met 13-5 verslagen. De waterpolodames moesten in de halve finale van de KNZB beker zien te winnen van het Zaandamse ZV De Zaan. In eigen huis werd het publiek niet teleurgesteld. De waterpolodames wisten met 10-6 te winnen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Mega ‘Jump & Swim’-festijn in Het Ravijn

Datum: 07-02-2019

13:12 uur - Tijdens de voorjaarsvakantie, op maandag 18 februari, is er een mega ‘Jump & Swim’-festijn in Het Ravijn – zwem sport zorg –. Sporthal Het Ravijn is deze dag ingericht tot binnenspeeltuin waar kinderen van 4 tot 13 jaar jaar heerlijk kunnen springen, klimmen en klauteren. Zo staan er een mega jungle stormbaan en maar liefst 7 verschillende springkussen. Ook aan de allerkleintjes is gedacht. Voor hen is een apart parcours ingericht.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Fraaie overwinning voor Hulzense Boys

Datum: 19-02-2019

09:01 uur - Onder een prachtig lentezonnetje stonden Hulzense Boys en Den Ham zaterdag tegenover elkaar op Sportpark Smidserve. De heenwedstrijd in Den Ham werd gestaakt doordat grensrechter Herman Beltman onwel werd. De op een later moment uitgespeelde wedstrijd eindigde in een 0-1 overwinning voor de roodhemden. Het mooiste moment van afgelopen zaterdag was dat Herman afgelopen tegen Den Ham weer op het sportpark te bewonderen was.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames Het Ravijn niet in finale KNZB beker; Heren verliezen nipt van De Ham

Datum: 18-02-2019

12.56 uur - Het is de waterpolo dames van Het Ravijn niet gelukt om de finale van de KNZB beker te bereiken. In Zaandam was ZV De Zaan met 8-4 te sterk voor Het Ravijn. De Nijverdalse formatie van trainer-coach Jan Mensink mocht een verlies verschil van drie doelpunten hebben. Het werden er vier dus speelt de Zaan de finale in Den Haag tegen Polar Bears. Vorige week wisten de dames in eigen huis met 10-6 te winnen van De Zaan.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN en Voorwaarts delen de punten

Datum: 18-02-2019

11.27 uur - Afgelopen zaterdag ging het eerste van SVVN op bezoek in Westerhaar bij Voorwaarts V. De degradant van vorig seizoen is op papier een concurrent van SVVN en staat net als wij in de middenmoot. Een middenmoot die met een beetje fantasie loopt van plek vijf tot en met plek twaalf. En iedereen is dus alert want op die plek twaalf wil je op het einde van de rit niet staan.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Kylie Mengerink regio kampioen

Datum: 17-02-2019

13.19 uur - Kylie Mengerink uit Nijverdal is gisteren met haar pony Never Know Prima Donna Regio kampioen indoor 2019 geworden in Hardenberg. In de klasse a/b cat. B. Behaalde zij een 1e plek!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Basisscholentoernooi bij Valley Bucketeers

Datum: 13-02-2019

15.40 uur - Op woensdag 20 februari  organiseert basketbalvereniging The Valley Bucketeers weer het jaarlijkse basketbaltoernooi voor alle basisscholen in de gemeente Hellendoorn. Er is weer veel animo voor het toernooi, maar liefst 47 teams zullen strijden om de beste basketbalploeg van de gemeente te worden!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Herenselectie Fysion succesvol bij plaatsingswedstrijd Regio Overijssel te Aalten

Datum: 11-02-2019

11:20 uur - We begonnen de ochtend wedstrijd met Thabang Mulder en Maurice Heuver die beide uitkwamen in de 4de divisie niveau 16. Ze lieten allebei mooie oefeningen zien en vooruitgang ten opzichte van de vorige wedstrijd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Moeizaam opererend SVVN verliest in slotfase

Datum: 11-02-2019

11.14 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN een thuiswedstrijd tegen VV Mariënberg. De lijst met afwezigen was met Jimmy Scharphof, Ahmet Alan, Bas Koedijk, Delano Papilaja en Melvin Morsink al aardig gevuld en daar kwam na zaterdag ook nog Chiel Karkdijk en Kars ter Avest bij. Het was dus flink puzzelen voor trainer Julian op den Dries om een team het veld in te sturen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen Hertruiters en carrière switch voor Radorette VDD

Datum: 11-02-2019

11.08 uur - Tijdens het tweede weekend van de Regiokampioenschappen van Overijssel kwamen er vier Hertruiters aan de start. Dit keer werd de dressuur verreden in Hardenberg. In de klasse B kwamen Amke Pot en haar paard Unarijn in de ring. Zij reden een nette proef en kregen hiervoor 65,167 %. Dit was goed voor een vijfde prijs.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wederom prima zege NKC'51

Datum: 11-02-2019

8.23 uur - Na twee gewonnen uitwedstrijden stond er voor NKC’51 weer een thuiswedstrijd op het programma. Spirit uit Voorthuizen kwam op bezoek en steekt in een goede vorm, gezien de uitslagen van de afgelopen weken. De heenwedstrijd wist NKC’51 redelijk eenvoudig te winnen, maar moest ditmaal rekening houden met een scherp Spirit.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 07-02-2019

13:02 uur - Afgelopen zaterdag ging dan ook voor het eerste elftal de bal eindelijk weer rollen na twee afgelaste thuiswedstrijden. Een uitwedstrijd op kunstgras geeft dan ook meer garantie op het doorgaan van de wedstrijd. En SVVN is de enige club is de hele 3de Klasse D dat geen beschikking heeft over een kunstgrasveld. Gek genoeg, ging er toch afgelopen zaterdag een wedstrijd niet door. Afgelopen zaterdag ging SVVN op bezoek in Holten bij Blauw Wit’66. Hoewel SVVN niet geweldig speelde was het wel beter dan de hekkensluiter en won dan ook verdiend met 2-4.

0 reactie(s)

Lees meer... »