Nederlands mannen waterpoloteam eindigt als vijfde tijdens OKT in Rotterdam

Datum: 22-02-2021

8.32 uur - De Nederlandse waterpolomannen, met daarin Ravijnspeler Jorn Muller maar ook Jorn Winkelhorst en Eelco Wagenaar (de laatste twee mannen zijn actief geweest bij twentse clubs), zijn er niet in geslaagd een Olympisch Ticket te behalen voor de Olympische Spelen later dit jaar in Tokio. Tot aan de kwartfinale van het toernooi, dat werd gespeeld in Rotterdam, kon het team van bondscoach Harry van der Meer goed mee komen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gert Schorn ook volgend seizoen trainer hoofdmacht NKC '51

Datum: 11-02-2021

10.17 uur - Trainer/coach Gert Schorn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij korfbalvereniging NKC ’51. Samantha Schorn zal net als dit jaar trainer/coach blijven van het tweede team. Gert is op dit moment bezig met zijn derde seizoen bij de Nijverdallers en Samantha met haar tweede jaar (waarvan het eerste jaar bij de junioren), maar na een vroegtijdig afgebroken seizoen vorig jaar is er ook dit seizoen nog niet veel gekorfbald.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zowel Dames 1 als Heren 1 van Het Ravijn boeken overtuigende winst in KNZB beker tegen De Ham

Datum: 08-02-2021

8.33 uur - De waterpolodames en de waterpoloheren van ZPC Het Ravijn hebben zaterdag 6 februari overtuigende winsten behaald in de bekercompetitie om de KNZB beker. Beide teams speelden tegen De Ham uit Krommenie. De waterpolodames waren in eigen huis met 20-11 te sterk voor de bezoeksters. De waterpoloheren deden in Krommenie bijna hetzelfde: zij waren met 7-20 te sterk voor de thuisploeg van zwembad De watering. De grote overwinningen waren ingecalculeerd, de tegenstand is meestal minimaal, maar ze moeten het altijd nog wel even doen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jip Ottes maakt sterk internationaal debuut

Datum: 25-01-2021
 
9.25 uur - Jip Ottes ging afgelopen weekend helemaal naar Brussel om mee te doen aan de Winterjumping Brussel. Dit was een internationale springwedstrijd. Met haar pony Jax maakte ze haar debuut in het 1.05 meter parcours. 
1 reactie(s)

Lees meer... »

De waterpoloërs(sters) van Z&PC Het Ravijn starten voorzichtig op met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 18-01-2021

8.16 uur - Nu de regering heeft bepaald dat er weer een begin mag worden gemaakt met de topcompetities van de olympische sporten, maken Heren 1 en Dames 1 van Z&PC Het Ravijn zich ook weer voorzichtig op. Dat doen de teams volgende week met bekerwedstrijden om de KNZB beker.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Bart Benneker verlengt contract bij v.v. Hellendoorn

Datum: 12-12-2020

11:03 uur - Bart Benneker is ook volgend seizoen de trainer van v.v. Hellendoorn heren 1. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Niels Kolkman nieuwe hoofdtrainer De Zweef

Datum: 05-12-2020

11.10 uur - Niels Kolkman is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van De Zweef mannen 1. Hij volgt Rutger Wijkman op, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Zowel bestuur als technische commisie zijn blij met deze aanstelling.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Rutger Wijkman stopt aan einde seizoen bij De Zweef

Datum: 05-11-2020

8.50 uur - Trainer Rutger Wijkman stopt aan het einde van het seizoen als trainer van mannen zaterdag 1 bij De Zweef. Wijkman is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club. Hij begon als trainer van het nieuwe zaterdag 1 en was ook de eerste man toen zondag 1 verhuisde. Onder zijn leiding neemt De Zweef in de derde klasse een toppositie in.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Erik Heuver neemt na 12 jaar afscheid van De Zweef: “Tis is mooi ewes…...”

Datum: 27-10-2020

08:34 uur - Na 12 jaar heeft Erik Heuver op maandag 26 oktober afscheid genomen als voorzitter van voetbalvereniging De Zweef. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering in een leeg clubgebouw en voor zo’n veertig digitaal aanwezige leden. Een door Corona zeer bijzondere vergadering. De taak van Heuver wordt overgenomen door Richard Benneker, die unaniem werd verkozen. 

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

9 keer Hertruiters aan de kop

Datum: 12-10-2020

11:37 uur - Er zijn dit weekend weer prachtige resultaten geboekt door de leden van de Hertruiters!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst dames Het Ravijn in competitie; winst heren Het Ravijn in KNZB beker

Datum: 15-02-2021

8.50 uur - Zowel de waterpolodames van Het Ravijn als ook de waterpoloheren speelden zaterdag 13 februari tegen het Leidse ZVL 1886. De waterpoloërs van het Ravijn speelden thuis een wedstrijd om de KNZB beker. De waterpolodames deden het in zwembad De Zijl in Leiden weer in de Eredivisiecompetitie. De heren wonnen in Nijverdal met 15-11. De dames in Leiden met een nipte 5-7.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN Voetgolf

Datum: 08-02-2021

8.39 uur - We kijken met elkaar al lange tijd uit naar het moment dat we weer wedstrijden mogen spelen. De KNVB heeft afgelopen week per direct alle competities in de B-Categorie (waarin alle teams behalve SVVN 1 en 2) beëindigd. Als alternatief organiseert de KNVB een Regio Cup zodra de coronamaatregelen dit toe laten. Dit zijn kleinschalige regionale competities. Niet alleen zorgt dit voor minder lange reisafstanden, ook vergroot dit de kans op aantrekkelijke lokale derby’s.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn wint in eigen bad de tweede wedstrijd om de KNZB beker

Datum: 01-02-2021

8.09 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdagmiddag 30 januari in het eigen Ravijn bad de tweede bekerwedstrijd om de KNZB beker weten te winnen. De dames van het Goudse Widex/GZC-Donk werden met 16-13 verslagen. Ook deze thuiswedstrijd werd vanwege de coronamaatregelen net als de wedstrijden vorige week zonder publiek gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 en Heren 1 van Het Ravijn starten met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 25-01-2021

8.23 uur - Ze mogen weer, de waterpolodames- en heren van Het Ravijn. Nu de regering in haar wijsheid heeft besloten dat de Olympische sporten weer mogen opstarten zijn de Ravijn teams dat ook weer voorzichtig gaan doen. De komende weken werken beide teams een bekercompetie af.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Erik Zandstra nieuwe hoofdtrainer Hulzense Boys

Datum: 18-12-2020

8.48 uur - Erik Zandstra is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Hulzense Boys. De 33-jarige oefenmeester uit Borne volgt Tim Engbers op bij de ploeg uit Hulsen, die momenteel uitkomt in de tweede klasse H zaterdag. Zandstra komt over van de huidige zondaghoofdklasser Longa’31 uit Lichtenvoorde, waar hij bezig is aan zijn 4e seizoen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

René de Visscher ook volgend jaar hoofdtrainer SVVN

Datum: 09-12-2020

11.40 uur - Het zijn vreemde tijden. Vorig seizoen werd de competitie in een vroeg stadium afgebroken en kon er niet op de gewenste manier afscheid worden genomen van trainer Julian op den Dries. De nieuwe trainer, René de Visscher, begon op 1 juli voor het seizoen. Al snel kreeg hij te maken met beperkingen, opgelegd door het RIVM, voornamelijk buiten het voetbalveld. Het bekeravontuur werd geen succes en SVVN begon met een zware nederlaag.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De 12 uur van Ultra-Arenda

Datum: 02-12-2020

15:30 uur - Arenda Könnecke liep dit jaar in februari de 100 km op de baan in 8 uur en 54 min (5:21 min/km oftewel 11.2 km/u). Ze kwalificeerde haar hiermee voor het Nederlands team om op het WK Winschoten te lopen in september, echter deze werd afgelast. Afgelopen zondag wilde ze meedoen met de 3 Bruggen ultraloop in Kampen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

36e Triathlon Holten op 2 en 3 juli 2021

Datum: 30-10-2020

18.47 uur - De datum voor de 36e editie van de Triathlon Holten, die dit jaar vanwege het coronavirus werd afgelast, is bekend. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 is Holten weer een weekend lang het middelpunt van de triathlonwereld. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gerrit Verschoor erelid bij Rksv de Zweef

Datum: 27-10-2020

08:29 uur - Tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering van De Zweef is Gerrit Verschoor benoemd tot erelid. Iedereen was het roerend eens met het voorstel van het bestuur om Verschoor deze titel te verlenen voor het feit dat hij al bijna 40 jaar zonder onderbreking voor de club actief is. Gerrit is een man op de achtergrond, wars van publiciteit en huldeblijken. “Geef mij maar een hamer in m’n handen en dan ben ik tevreden”. 

1 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn wint streekderby van Swoll 1894. Heren 1 Het Ravijn wint nipt in eigen huis van Polar Bears.

Datum: 12-10-2020
11:33 uur - Zoals van tevoren werd verwacht heeft het Dames 1 waterpoloteam van Het Ravijn zaterdagavond in het Zwolse zwembad "De Vrolijkheid" overtuigend met 3-22  weten te winnen van de dames van Swoll 1894. Daarmee heeft het team van trainer-coach Wicher Diallo zich weer ruimschoots weten te herstellen van de 7-22 nederlaag die ze opliepen in de openingswedstrijd  van het Eredivisie waterpolo seizoen tegen het Goudse Widex/GZC-Donk vorige week in het eigen thuisbad Het Ravijn.
0 reactie(s)

Lees meer... »