Dames Het Ravijn naar halve finale play-offs

Datum: 22-04-2019

19.53 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben de halve finale van de play-offs om het landskampioenschap van Nederland bereikt. In de kwartfinale werd gewonnen van het Leidse ZVL. Vrijdagavond 19 april was het team van Jan Mensink thuis met 10-7 te sterk en zaterdagmiddag werd in Leiden met 6-7 gewonnen van het team van Jacob Spijker.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Provinciaal Kampioenschap Assen

Datum: 22-04-2019
19.41 uur - Deze “stille zaterdag”  was voor 29 Lochsprinters alles behalve stil, want onder luid gejuich streden zij deze dag om de titel “Drents Kampioen”. Waar er een week geleden nog ruiten werden gekrabd voor vertrek en we tijdens de wedstrijd nog een heuse sneeuwbui te verduren kregen, werden nu de zonnebrand en teenslippers ingepakt.
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Quick’20

Datum: 18-04-2019

08:46 uur - We zijn inmiddels in de 23ste speelronde beland en het belooft nog vier spannende finales te worden tot het einde van het seizoen. Er zijn nog vele beslissingen niet gevallen in deze klasse. Dat geldt niet voor het kampioenschap. PH heeft de gehele competitie de ranglijst aangevoerd en werd afgelopen zaterdag na de 20ste overwinning in 22 wedstrijden (de overige twee wedstrijden eindigden in een gelijkspel) kampioen. Onze felicitaties gaan naar de geelzwarten uit Almelo.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ritmische gym plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap in eigen huis

Datum: 15-04-2019

09:53 uur - Zaterdag 13 april zijn 10 meiden van de ritmische gym van G.V. Fysion Nijverdal afgereisd naar Amsterdam. Het gaat hierbij om: Lindsey Nijenkamp, Demi Roosendaal, Indy Oldersma, Ruth Westrik en Lieke Mars (team 1) Demi Mondeel, Marell Roeterdink, Emma Poelakker, Irene Bosch en Lotte Poffers (team 2).

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zielloos SVVN verliest opnieuw

Datum: 15-04-2019

8.28 uur - Afgelopen zaterdag reisde het eerste elftal in het kader van de 22ste speelronde af naar Aadorp voor de wedstrijd tegen ASV’57. Aan de lijst van afwezigen werden in vergelijking met vorige week twee nieuwe namen toegevoegd: Alwin Zigterman (ziek) en Joost ten Kleij (geschorst).

0 reactie(s)

Lees meer... »

Voorinschrijven Katoentjestocht

Datum: 12-04-2019

20:57 uur - In het donker wandelen is niet eng, wel spannend. Dat zegt de organisatie van de Katoentjestocht die dit jaar In de nacht van 17 op 18 mei gehouden wordt. De nachtelijke wandeltocht, met daarbij een heuse marathonafstand, gaat in het donkere deel van de nacht over verharde paden, dus geen boomwortels en andere oneffenheden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn ontvangt koploper PH Almelo

Datum: 11-04-2019

10:11 uur - Aanstaande zaterdag speelt v.v. Hellendoorn thuis tegen koploper PH uit Almelo. Dat is een wedstrijd met veel belangen voor beide teams. PH speelde twee jaar geleden nog in de zondag afdeling. Vorig jaar maakte de club uit Almelo de overstap naar het zaterdag voetbal, waar het in de 4e klasse begon en direct kampioen werd. Dit seizoen is PH, onder leiding van trainer/coach Roy Bouck, de ongeslagen lijstaanvoerder in de 3e klasse D. Wanneer PH zaterdag weet te winnen van v.v. Hellendoorn is het kampioenschap een feit.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitvoering Fysion 2019

Datum: 09-04-2019

15:41 uur - Het weekend van vrijdag 5 en zaterdag 6 april stond in het teken van de 2-jaarlijkse uitvoering van Gymsportvereniging Fysion Nijverdal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Streekderby eindigt in een gelijk spel voor Het Ravijn en Schuurman BZC.

Datum: 08-04-2019

11:47 uur - De voorlaatste wedstrijd van de Eredivisie waterpolocompetitie tussen Schuurman BZC en de heren van Het Ravijn in zwembad ’t Timpke in Borculo was er een van formaat. Inzet was een plaats bij de eerste acht teams die recht geeft tot het spelen van kampioens play-off wedstrijden. 

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

Jan Mensink in Top Sport Commissie ZPC Het Ravijn

Datum: 08-04-2019

11:27 uur - Afgelopen woensdag 3 april 2019 heeft het bestuur van ZPC Het Ravijn de nieuwe Top Sport Commissie benoemd. Deze commissie ziet toe op de uitvoering van het Meerjarenplan Topsport Waterpolo van Het Ravijn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 hervat veldcompetitie met eenvoudige zege op KVZ

Datum: 22-04-2019

19.48 uur - Afgelopen zaterdag werd het veldseizoen hervat en kreeg NKC’51 hekkensluiter KVZ uit Zutphen op bezoek. De eerste wedstrijd tegen de Zutphenaren werd redelijk makkelijk gewonnen en ook ditmaal was het doel voor NKC’51 om de eerste punten na het zaalseizoen binnen te halen.NKC’51 staat met één punt voorsprong op ODIK bovenaan in de competitie en is dus nog volop in de race voor het kampioenschap.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een nederlaag met perspectief?

Datum: 22-04-2019

19.36 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN de 12de thuiswedstrijd van het seizoen. Nummer drie van de ranglijst Quick’20 kwam vanuit Oldenzaal om te sparren met de groenwitten. Beide teams strijden om de nacompetitie. Quick om een plekje te bemachtigen in de nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse. SVVN juist om de nacompetitie voor degradatie naar de 4de Klasse te ontlopen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys pakt 3 hele belangrijke punten

Datum: 17-04-2019

14.48 uur - Zaterdag 13 april was een dag die voor Hulzense Boys in het teken stond van aanhaken of afhaken. Er moest aangetreden worden tegen het sterke Be Quick’28. Winst zou betekenen dat de ploeg mee blijft doen in de derde periode en misschien zelfs nog in de eindrangschikking. Verlies zou betekenen dat de ploeg vrijwel zeker uitgespeeld zou zijn. Dat winnen van de Zwollenaren geen makkie zou worden was van tevoren bekend. De wedstrijd in de provinciehoofdstad eindigde eerder dit jaar in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg, waarbij de thuisploeg het spel bijna de gehele wedstrijd dicteerde.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Weer veel erelinten voor Hertruiters

Datum: 15-04-2019

09:03 uur - De buitenconcoursen zijn weer volop begonnen. En terwijl de honden hun WK hadden in manege ’t Oale Spoor gingen leden van PSV Hertruiters erop uit om wedstrijden te rijden met hun viervoeters. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Overijssels Kampioenschap Hengelo – 3 Kampioenen voor de Lochsprinters!

Datum: 15-04-2019

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Aadorp

Datum: 11-04-2019

10:24 uur - Afgelopen ging voor SVVN het tweede deel van de derby tweeluik thuis tegen VV Hellendoorn. Was de vreugde een week daarvoor, ondanks het matige spel van de thuisclub, nog groot. Nu was SVVN in wederom een matige pot kansloos tegen Hellendoorn dat al vroeg in de wedstrijd in het zadel werd geholpen. Er zijn nog vijf wedstrijden te gaan in deze competitie en door dit resultaat en de resultaten op de andere velden slonk de voorsprong naar Play-off plaats twaalf naar vijf punten. Daarna is SVVN dus nog allerminst verzekerd van nog jaar 3de Klasse.

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys en Vroomshoopse Boys houden elkaar in evenwicht

Datum: 10-04-2019

8.05 uur - Voor Hulzense Boys stond in de 21e speelronde de uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys op het programma. Een op voorhand zware wedstrijd, aangezien er al jarenlang weinig punten tegen deze tegenstander gehaald worden. De laatste keer dat er in competitieverband in Vroomshoop punten gepakt werden was alweer 10 seizoenen geleden. De eerdere ontmoeting in Hulsen ging qua spel gelijk op, maar het was de uitploeg die met 0-2 toch de punten meenam.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Districtswedstrijd de Lochsprinters in Nijverdal

Datum: 09-04-2019

8.50 uur - Na de openingswedstrijd deze keer wederom een thuiswedstrijd, want ook de eerste districtswedstrijd van dit seizoen werd gehouden op de baan van de Lochsprinters in Nijverdal. Met enkele wijzigingen in de organisatie m.i.v. dit seizoen, waaronder het invoeren van het “speedway systeem” (waarbij alle deelnemers per leeftijdsklasse elke manche weer opnieuw random worden ingedeeld en dus soms wel 3 verschillende racenummers kunnen krijgen). Ook wordt de Open Klasse nu gelijk tussendoor verreden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Geslaagde In-Outdoor Dressuur Hertruiters

Datum: 08-04-2019

11:34 uur - Afgelopen weekend werd er een In-Outdoor dressuur georganiseerd in en rondom Hippisch centrum ’t Oale Spoor.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN verliest en is nog lang niet veilig

Datum: 08-04-2019

11:22 uur  - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN weer een thuiswedstrijd. Het was weer een gemeentelijke derby want deze keer kwam VV Hellendoorn op bezoek op Sportpark Groot Lochter. 

0 reactie(s)

Lees meer... »