Rutger Wijkman stopt aan einde seizoen bij De Zweef

Datum: 05-11-2020

8.50 uur - Trainer Rutger Wijkman stopt aan het einde van het seizoen als trainer van mannen zaterdag 1 bij De Zweef. Wijkman is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club. Hij begon als trainer van het nieuwe zaterdag 1 en was ook de eerste man toen zondag 1 verhuisde. Onder zijn leiding neemt De Zweef in de derde klasse een toppositie in.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Erik Heuver neemt na 12 jaar afscheid van De Zweef: “Tis is mooi ewes…...”

Datum: 27-10-2020

08:34 uur - Na 12 jaar heeft Erik Heuver op maandag 26 oktober afscheid genomen als voorzitter van voetbalvereniging De Zweef. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering in een leeg clubgebouw en voor zo’n veertig digitaal aanwezige leden. Een door Corona zeer bijzondere vergadering. De taak van Heuver wordt overgenomen door Richard Benneker, die unaniem werd verkozen. 

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

9 keer Hertruiters aan de kop

Datum: 12-10-2020

11:37 uur - Er zijn dit weekend weer prachtige resultaten geboekt door de leden van de Hertruiters!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Het zit SVVN niet mee in de derby van Nijverdal

Datum: 12-10-2020

11:28 uur - Zaterdag 10 oktober was DE derby van Nijverdal. SVVN tegen DES dus. Een zeer bijzondere editie. Er was bij deze wedstrijd geen publiek toegestaan. Een naargeestig aanblik op het Sportpark Groot Lochter. Waar naast enkele bestuursleden van beide clubs en stewards van SVVN alleen pers welkom was. En die waren er. In grote getallen. Een unicum in de historie van de derby is dat deze wedstrijd live te zien was op het YouTube kanaal van RTV Oost. Vele supporters zaten thuis aan de buis gekluisterd of in de kroeg (dat mag dan weer wel) deze wedstrijd te volgen.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Live uitzending derbywedstrijd SVVN-DES via RTV Oost

Datum: 08-10-2020

9.34 uur - RTV Oost zal as zaterdag de derby SVVN-DES live gaan uitzenden! De live-stream is beschikbaar via het Youtube kanaal van RTV Oost: https://www.youtube.com/user/RTVOost

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst heren en verlies dames Het Ravijn

Datum: 05-10-2020

10.42 uur - De waterpolocompetitie in de Eredivisie is na een half jaar, het afgelopen weekend weer van start gegaan. Eindelijk mocht er weer gewaterpolood worden, al was het wel zonder publiek . Dit in verband met de regels rondom corona die vorige week door de overheid zijn vastgesteld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN tankt zelfvertrouwen tegen VV Mariënberg

Datum: 05-10-2020

8.22 uur - De teams zijn één voor één het veld op gekomen en de wedstrijd VV Mariënberg 1 – SVVN 1 staat op het punt van beginnen. Slechts een handjevol officials van beide clubs zijn getuige van deze wedstrijd. Een troosteloze ambiance derhalve. Vanuit SVVN kant is er geen cameraman en fotografe aanwezig. U zult het dus met dit ooggetuigenverslag moeten doen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys boekt knappe overwinning

Datum: 29-09-2020

11:48 uur - Net als vorige week stond er voor Hulzense Boys afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen een Zwolse ploeg op het programma. Na de eerdere 1-4 overwinning op Be Quick’28 kwam nu WVF op bezoek. Deze ploeg eindigde vorig seizoen in de afgebroken competitie als eerste, met acht punten voorsprong op Hulzense Boys en Vroomshoopse Boys. Op doelsaldo werd promotie echter gemist en dus stonden Hulzense Boys en WVF afgelopen zaterdag opnieuw tegenover elkaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Overwinning voor NKC '51 tegen AVO

Datum: 28-09-2020

14.04 uur - Zaterdag speelde NKC ’51 in Assen tegen het nog puntloze AVO. Aan de uitslagen van de Assenaren te zien komt de ploeg steeds beter in hun spel, NKC ’51 was dus gewaarschuwd. Ook omdat er van deze ploeg nipt verloren werd in de voorbereiding. Ten opzichte van vorige week was de ploeg van Gert Schorn weer compleet en gebrand om aansluiting te houden met de bovenste ploegen van de Overgangsklasse A.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Oranje Nassau uit Almelo

Datum: 24-09-2020

9.27 uur - Afgelopen ging voor SVVN de competitie van start in Hellendoorn tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Al na 7 minuten werd SVVN gereduceerd tot een tiental nadat de scheidsrechter de rode kaart trok wat hij beoordeelde als overtreding op een doorgebroken speler. De bal was echter bij een teamgenoot die alleen op de doelman af kon. Een gevalletje van het balvoordeel niet afwachten van de scheidsrechter. De 83 minuten die volgden waren een ongelijke strijd. Uiteindelijk ging SVVN met 5-1 over de knie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

36e Triathlon Holten op 2 en 3 juli 2021

Datum: 30-10-2020

18.47 uur - De datum voor de 36e editie van de Triathlon Holten, die dit jaar vanwege het coronavirus werd afgelast, is bekend. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 is Holten weer een weekend lang het middelpunt van de triathlonwereld. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gerrit Verschoor erelid bij Rksv de Zweef

Datum: 27-10-2020

08:29 uur - Tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering van De Zweef is Gerrit Verschoor benoemd tot erelid. Iedereen was het roerend eens met het voorstel van het bestuur om Verschoor deze titel te verlenen voor het feit dat hij al bijna 40 jaar zonder onderbreking voor de club actief is. Gerrit is een man op de achtergrond, wars van publiciteit en huldeblijken. “Geef mij maar een hamer in m’n handen en dan ben ik tevreden”. 

1 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn wint streekderby van Swoll 1894. Heren 1 Het Ravijn wint nipt in eigen huis van Polar Bears.

Datum: 12-10-2020
11:33 uur - Zoals van tevoren werd verwacht heeft het Dames 1 waterpoloteam van Het Ravijn zaterdagavond in het Zwolse zwembad "De Vrolijkheid" overtuigend met 3-22  weten te winnen van de dames van Swoll 1894. Daarmee heeft het team van trainer-coach Wicher Diallo zich weer ruimschoots weten te herstellen van de 7-22 nederlaag die ze opliepen in de openingswedstrijd  van het Eredivisie waterpolo seizoen tegen het Goudse Widex/GZC-Donk vorige week in het eigen thuisbad Het Ravijn.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys wint ruim van Den Ham

Datum: 11-10-2020

12.41 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van Hulzense Boys voor het eerst in haar bestaan op een vrijwel leeg Sportpark Smidserve. Tegenstander was buurman Den Ham, een club die over het algemeen ook behoorlijk wat supporters meeneemt naar uitwedstrijden. Gelukkig was er een livestream waardoor supporters van beide ploegen de wedstrijd alsnog konden volgen. De kwaliteit van deze stream was overigens prima, iets waar de club trots op mag zijn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Klinkende resultaten voor Hertruiters

Datum: 05-10-2020

10.47 uur - Afgelopen week waren er prijzen met springen in IJsselmuiden en Wierden en reden leden van de Hertruiters zich in de prijzen met mooie dressuurproeven in Rijssen en Heeten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC '51 klimt naar tweede plaats na winst op Ritola

Datum: 05-10-2020

10.31 uur - Zaterdag speelde NKC ‘51 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Ritola. Beide ploegen stonden vooraf op zes punten. Voor NKC ‘51 was het dus zaak om te winnen en daardoor aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. Bij verlies moet er weer naar onderen worden gekeken. De weersomstandigheden waren alles behalve gunstig door de regen en wind, ook kwam daarbij dat er door de aangescherpte maatregelen geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden. Om 16:00 floot het prima leidende scheidsrechtersduo voor het eerst. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Marienberg

Datum: 01-10-2020

9.00 uur - Een voorbeschouwing in deze roerige tijd? Jazeker! Zo goed en zo kwaad als het kan proberen we je toch op de hoogte te houden van het wel en wee van onze vereniging. Zaterdag speelde SVVN met publiek de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het Almelose Oranje Nassau. ON heeft de ambitie bij de eerste drie te eindigen. Bij SVVN ligt de lat iets minder hoog. Op het eerste kwartier na waren de gasten de bovenliggende partij. Zij kregen ook de beste kansen om te scoren. Dat lukte uiteindelijk maar eenmaal. Vlak voor tijd ontsnapte Johnny Teterissa en deze werd onreglementair gevloerd. Jimmy Scharphof zorgde voor de gelijkmaker.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor Hertruiters

Datum: 28-09-2020

14.09 uur - Deze week werd er vooral dressuur gereden in Almelo door de leden van de Hertruiters, een aantal combinaties gingen springen in Luttenberg en er werd ook nog Bixie gereden in Den Ham.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN koestert een punt tegen ON

Datum: 27-09-2020

19.08 uur - Afgelopen zaterdag speelde ons eerste elftal eindelijk weer een competitieduel op ons Sportpark Groot Lochter. We waren gastheer van Oranje Nassau uit Almelo. De Almeloërs hebben de ambitie om bij de eerste drie te eindigen en minimaal nacompetitie te halen. Bij de Volharding ligt de lat iets lager: Het linker rijtje met hopelijk een uitschieter naar boven. De eerste wedstrijd werd door ON met vier doelpunten verschil gewonnen van VV Bruchterveld terwijl SVVN met vier doelpunten verschil de bietenbrug op ging bij VV Hellendoorn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ultra Arenda loopt ruim 70 km op haar debuut van de 6 uur in Deventer

Datum: 21-09-2020

13.09 uur - Op zaterdag 19 september werd in Deventer het ultrafestival gehouden, een internationale wedstrijd op de wielerbaan van 1289m en Corona proof. Arenda liep een week eerder al de singelloop in Enschede 5 EM (8,1km) in een tijd van 32 min. Hier werde ze 3e van alle vrouwen. Dat ze weer in vorm is, liet ze in Enschede zien.

0 reactie(s)

Lees meer... »