SVVN 1 recht de rug en wint

Datum: 07-05-2018

7.51 uur - Afgelopen zaterdag stond de middelste van de drie thuiswedstrijden tegen VV Mariënberg op het programma. Met een beetje fantasie zou je kunnen spreken over een generale repetitie voor de wedstrijd van volgende week, want ook deze club speelt in zwart en rood. Verder houdt dan ook elke vergelijking op met deze club die wel enigszins sympathiek is. Na de “wedstrijd” van vorige week hadden de mannen van Bart Ester wat recht te zetten. Het verleden hier in gaf de burger moed want na elk debacle dit seizoen volgde een betere wedstrijd met een overwinning.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Marc van Groen nieuwe hoofdtrainer van heren ZPC Het Ravijn

Datum: 06-05-2018

20.25 uur - ZPC Het Ravijn uit Nijverdal heeft Marc van Groen als nieuwe trainer/coach van het eerste herenteam aangesteld. Hij neemt deze rol over van Robert Munkáscy, die aankomend seizoen verbonden zal zijn aan de Nationale Waterpolo Academie in Eindhoven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 03-05-2018

06:59 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN de minste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-18. Als eerste in een reeks van drie thuiswedstrijden kwam Wilhelminaschool naar Nijverdal en deze wedstrijd eindigde in een fiasco voor de Volharding. Maar liefst acht keer mocht SVVN aftrappen deze middag en de 2-7 nederlaag was niet eens geflatteerd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Medailles voor Fysion bij individuele springwedstrijden

Datum: 30-04-2018

21:41 uur - Op zaterdag 21 april en zaterdag 28 april waren de individuele springwedstrijden voor regio oost. Iris Bolink en Marvin van der Veen mochten als senioren als eerste van start op zaterdag 21 april in Rijssen. Marvin behaalde op mini vrij een mooie tweede plek en op mini pega een mooie eerste plek.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verslag Lochsprinters

Datum: 29-04-2018

11.50 uur - Voor de tweede ronde van dit seizoen vertrokken er vanmorgen 65 Lochsprinters met hun aanhang richting Raalte. Een aantal Lochsprinters had de afgelopen week al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een uurtje te trainen op de baan van CRT Raalte omdat de startheuvel en het eerste stuk was aangepast.

0 reactie(s)

Lees meer... »

‘Summertime’ bij Aquasporten in Het Ravijn

Datum: 28-04-2018

07:35 uur - In de week van 14 t/m 17 mei is het ‘Summertime’ bij de aquasporten in zwembad Het Ravijn. In deze week wordt er nieuwe muziek gelanceerd en begint een serie nieuwe lessen. Een mooi moment om een keer (gratis!) kennis te maken!

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef wint weer

Datum: 26-04-2018

07:24 uur - Opnieuw drie punten voor De Zweef. Deze keer werd Heino aan de zegekar gebonden. Niet gestolen, maar meer dan verdiend. Een hele vroege voorspong (5e minuut) loopt vaak slecht af, maar vandaag niet. De Zweef was bijna de hele wedstrijd de betere ploeg en toen Heino aanzette om aansluiting te vinden, stond de verdediging als een blok. De onmacht om het net te vinden vertaalde zich bij Heino tot een rode kaart, terwijl te veel Zwevers tegen volkomen onnodige gele kaarten aanliepen. Een minpuntje.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys speelt donderdagavond tegen Sparta Enschede

Datum: 25-04-2018

09:34 uur - Donderdag 26 april speelt Hulzense Boys 1 de inhaalwedstrijd tegen Sparta Enschede 1. Deze wedstrijd werd eerder door de KNVB afgelast. Aanvankelijk zou de wedstrijd zaterdag 28 april ingehaald worden, maar in overleg is besloten deze wedstrijd te vervroegen. De eerdere ontmoeting in Enschede leverde een 1-1 gelijkspel op.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zwak Hulzense Boys verliest in Dalfsen

Datum: 23-04-2018

18.43 uur - Voor Hulzense Boys stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen ASC’62 op het programma. De eerdere ontmoeting in Hulsen eindigde in een doelpuntenrijke 5-3 overwinning voor Hulzense Boys. ASC’62 stond op een 12e positie, wat aan het einde van het seizoen nacompetitievoetbal zou betekenen. Hulzense Boys stond vooraf in de middenmoot.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gehavend NKC'51 komt tekort tegen Sparta

Datum: 23-04-2018

07:59 uur - Op zaterdag 21 april stond voor de korfballers van NKC’51 het duel om de tweede plek tegen Sparta Nijkerk op het programma. De afgelopen weken was bij NKC’51 de keuze gemaakt om er alles aan te doen om het tweede te handhaven en er werd door dit team ook een belangrijk punt gepakt tegen Sparta 2. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Goede scores voor leden PSV Hertruiters

Datum: 07-05-2018

7.45 uur - Ook afgelopen week en weekend waren er verschillende wedstrijden in de  regio waar leden van PSV Hertruiters weer aan deelnamen. Met het mooie weer hadden ruiters en paarden er zin in en er werden heel wat lintjes en prijzen in de wacht gesleept:

0 reactie(s)

Lees meer... »

Alles voor dat ene moment!

Datum: 03-05-2018

07:06 uur - Sinds jaar en dag staat de Tecklenburg Rundfahrt al op de toerkalender van de NTFU. Dit jaar, op zaterdag 12 mei, wordt deze tocht voor racefietsers al weer voor de 31e keer verreden in de omgeving van de gemeente Ibbenbüren en het prachtige Teutoburgerwald. Net als alle andere edities is de organisatie in handen van Fietstoerclub CC’75 uit Nijverdal, die het evenement neerzet met behulp van vele vrijwilligers uit de gemeente Hellendoorn!

5 reactie(s)

Lees meer... »

Geslaagd ponykamp en knappe prestaties PSV Hertruiters

Datum: 02-05-2018

11.50 uur - De meeste ponyleden van PSV Hertruiters genoten afgelopen weekend van een supergezellig ponykamp. Hoogtepunten waren onder andere een puzzelrit, zwemmen, vossenjacht, spooktocht, cavaletti-les en een professionele fotoshoot.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Rossinistraat 2 stond op de Open Huizen Route

Datum: 29-04-2018

18.43 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN een thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool. De wedstrijd is de eerste van een serie drie thuiswedstrijden tegen ploegen die allemaal strijden voor de vierde plaats. Dat is voor SVVN het maximaal haalbare. Afgelopen donderdag behaalde Juliana’32 de tweede periode en daarmee kan SVVN zich alleen op papier nog plaatsen voor de nacompetitie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys verslaat Sparta Enschede in boeiend voetbalgevecht

Datum: 28-04-2018

11:21 uur - Waar op vele plaatsen allerlei activiteiten plaats hadden was er op Sportpark Smidserve tijdens Koningsavond ook genoeg te beleven. Het eerste elftal speelde de inhaalwedstrijd tegen Sparta Enschede. Vooraf had Hulzense Boys een punt meer en dus beloofde het een spannende wedstrijd te worden. De eerdere ontmoeting in Enschede leverde voor Hulzense Boys op de valreep nog een punt op, doordat in de laatste minuut de 1-1 gescoord werd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gratis workshops Ritmische Gym in meivakantie

Datum: 28-04-2018

07:29 uur - Heb jij ook altijd al deze mooie sport met hoepel, touw, lint, bal en knotsen eens willen proberen? Dat kan in de meivakantie! Bij Ritmische Gymnastiek laat je op het ritme van de muziek met verschillende materialen een oefening zien. Fysion biedt gratis workshops aan in de meivakantie!

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Wilhelminaschool

Datum: 26-04-2018

07:20 uur - Het einde van seizoen 2017-2018 komt met rasse schreden. Het eerste elftal van SVVN heeft nog exact vijf wedstrijden te spelen en dan gaat ook dit seizoen de boeken. Van de vijf wedstrijden mag SVVN er nog vier op eigen grond aantreden. Van die vier wedstrijden volgen er drie achtereen volgens elke zaterdag. Telkens tegen een tegenstander die op de ranglijst in de buurt staat van SVVN.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Villapark ronde van Nijverdal

Datum: 24-04-2018

11.12 uur - Wielerclub CC75 Nijverdal houdt op zaterdag 28 april 2018 weer de ronde van Nijverdal. De jeugdwedstrijden vanaf 8 tot en met 14 jaar beginnen om 10.00 uur.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dressuur succes voor leden PSV Hertruiters

Datum: 23-04-2018

08:05 uur - Dit weekend waren er weer verschillende wedstrijden in de regio waarbij leden van PSV Hertruiters succesvol in actie kwamen. In Vragender ging Milou Ekkel van start met haar paard Uvonia.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN wint in matige wedstrijd

Datum: 23-04-2018

07:52 uur - Het eerste elftal speelde vorige week een zeer goede wedstrijd thuis tegen de nummer drie Quick’20. Afgelopen zaterdag ging de weg naar Rijssen om daar een wedstrijd te spelen tegen RKSV. Het was vooraf vooral interessant om te zien of SVVN de goede lijn van vorige week voort kon zetten in deze wedstrijd. SVVN staat stabiel in de middenmoot en daarmee is het seizoen meer dan geslaagd.

0 reactie(s)

Lees meer... »