SVVN reist af naar Enter

Datum: 10-04-2024

11.13 uur - Aanstaande zaterdag gaat SVVN op bezoek bij Enter Vooruit. De aftrap op Sportpark De Werf te Enter zal om 14:30 uur zijn.

Afgelopen zaterdag ging SVVN op eigen veld met 1-4 hard onderuit tegen Juventa’12. SVVN was bepaald niet bij de les en stond al na zes minuten met 0-2 achter door persoonlijke fouten in de achterhoede. Na een half uur spelen moest de thuisclub ook nog met tien man verder na een discutabele rode kaart. Deze klap kwam SVVN de tweede helft niet meer te boven omdat het deze wedstrijd gewoonweg te weinig kon brengen. Door deze uitslag en de uitslagen op de andere velden komt de gevarenzone akelig dichtbij. SVVN zal alle zeilen bij moeten zetten om het vege lijf tegen degradatie te behoeden.

Enter Vooruit was lang op weg naar de titel. Zeker toen in februari Helios werd verslagen. Maar de laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen en nu staat EV zeven verliespunten achter op koploper Helios. Dat is met voor Enter Vooruit nog zes wedstrijden te gaan een behoorlijk gat geworden. Ook zitten er nog aantal clubs op het vinkentouw in de strijd om nacompetitie voor promotie. Afgelopen zaterdag eindigde de uitwedstrijd tegen VV Daarlerveen zoals die begon: 0-0

Beide clubs troffen elkaar in Nijverdal in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Enter Vooruit kon de koppositie overnemen, maar dat liep helemaal anders. SVVN speelde haar beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe en wist met 3-0 te winnen door doelpunten van Robin de Jong, Stef Hallink en Sven Boerkamp.

Hopelijk weet SVVN zich weer te inspireren tot zo’n grootse prestatie dan zitten bonuspunten er ook in deze wedstrijd weer in. Scheidsrechter van de wedstrijd tussen Enter Vooruit en SVVN is de heer Alex Bos.