SVVN ontvangt Bergentheim

Datum: 23-03-2018

7.45 uur - Lente in Twente. Sinds afgelopen dinsdag is het officieel lente. En hiermee lijkt ook het weer mee te veranderen. De weersomstandigheden op zaterdag in 2018 waren tot nu toe om te bibberen. En als de wedstrijden dan wel eens door gingen was dat niet bepaald onder ideale omstandigheden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys en WVF delen de punten

Datum: 20-03-2018

11:58 uur - Onder zeer koude omstandigheden moest Hulzense Boys afgelopen zaterdag in Zwolle aantreden tegen WVF. Een ploeg die in de grote middenmoot staat en slechts twee punten achterstand heeft op de ploeg uit Hulsen. Kortom, de supporters konden zich op gaan maken voor een spannende pot. De wedstrijd eerder dit jaar in Hulsen eindigde in een kleine 2-1 voor Hulzense Boys. Doordat topscorer Machiel van Keulen moest werken werd Sander Kamphuis vanuit het middenveld doorgeschoven naar de spitspositie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen Hertruiters

Datum: 19-03-2018

11.14 uur - Dit weekend waren verschillende leden van PSV Hertruiters weer actief in de regio.  Nické Miskotte was kampioen van Twente klasse M/Z (abcde) geworden en werd dit weekend gehuldigd. Ze kreeg een mooie bos bloemen voor de voorleesster en een prachtige foto van haarzelf met haar pony Brouwershaven’s Diva.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zondag De Zweef - NEC

Datum: 18-03-2018

14:49 uur - Zondag gaat De Zweef opnieuw proberen een potje te voetballen. Alle afgelastingen van de afgelopen maanden leiden er niet alleen toe dat de stand in de Eerste klasse volledig uit het lood is, maar ook tot gebrek aan wedstrijdritme waarvan tegenstanders kunnen profiteren.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys naar Zwolle voor uitwedstrijd tegen WVF

Datum: 15-03-2018

18:13 uur - Zaterdag 17 maart speelt het eerste elftal van Hulzense Boys een uitwedstrijd tegen het uit Zwolle afkomstige WVF. Het betreft hier de zeventiende wedstrijd in de competitie en de eerste wedstrijd van de derde periode. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ruime zege voor sterk Hulzense Boys

Datum: 14-03-2018

20.48 uur - Het eerste elftal van Hulzense Boys moest zaterdag 10 maart aantreden tegen Voorwaarts uit Westerhaar. Het betekende de eerste competitiewedstrijd die de ploeg in 2018 op het eigen Sportpark Smidserve speelde. De eerdere ontmoeting in Westerhaar eindigde in een 1-4 overwinning voor de mannen uit Hulsen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nederlaag voor vrouwen de Zweef tegen Berghuizen

Datum: 12-03-2018

10.42 uur - Zoals verwacht hebben de Zweef vrouwen het niet kunnen bolwerken tegen team van Berghuizen. Een 0-4 nederlaag die gelijk was aan de nederlaag in de uitwedstrijd. In de 1e seizoenshelft waren de krachtverschillen echter nog groter, dus dat geeft de burger moed.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef kansloos tegen Schalkhaar

Datum: 12-03-2018

08:21 uur - De Zweef had bij en tegen Schalkhaar niets in te brengen. Natuurlijk, na 3 minuten al stond de blauwwitte treffer op het scorebord. Daarna was het wel zo'n beetje over en uit. Schalkhaar speelde opportunistisch voetbal. Niet mooi en technisch, maar met veel man achter de bal en met strakke ballen naar voren in de hoop via de vleugels of rechtstreeks de spitsen te bereiken. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Grote overwinning SVVN zonder groots te spelen

Datum: 11-03-2018

15.33 uur - Zo halverwege maart mocht SVVN dan eindelijk eens aantreden in een thuiswedstrijd. De Volharding had dit kalenderjaar nog niet gewonnen maar had ook een pittig programma met uitwedstrijden voor de kiezen gehad. SVVN ging op visite bij de twee bovenste ploegen en bij de koploper in de 3de periode.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gert Schorn nieuwe hoofdtrainer NKC’51

Datum: 09-03-2018

14:04 uur - Gert Schorn wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging NKC’51 uit Nijverdal. De vereniging besloot eerder om de samenwerking met de huidige trainer Harm Jan Smit niet voort te zetten en heeft met Schorn nu een opvolger gevonden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys ontvangt hoogvlieger IJVV

Datum: 21-03-2018

8.04 uur - Zaterdag 24 maart staat voor Hulzense Boys de thuiswedstrijd tegen IJVV op het programma. Het belooft een interessant duel te worden tussen deze twee ploegen. De ontmoeting eerder dit seizoen, in IJsselmuiden, eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Hulzense Boys kwam nog wel op voorsprong middels een benutte strafschop van Jorg Roetgerink, maar door doelpunten van Ozhan Kardag en Jonno Pruim ging IJVV met de overwinning aan de haal. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heeft uw kind interesse in zelfverdediging?

Datum: 19-03-2018

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN: Verloren middag in Kloosterhaar

Datum: 19-03-2018

11.06 uur - Het was koud afgelopen zaterdag. Bitterkoud. Het voetbal op Sportpark Groot Lochter was inmiddels afgelast. Maar de wedstrijd van eerste elftal in Kloosterhaar tegen de plaatselijke VV ging gewoon door. Sterker nog: er hoefde niet eens uitgeweken te worden naar kunstgras, want het natuurgras op het hoofdveld was prima te bespelen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Clubkampioenschappen Ritmische Gym Fysion

Datum: 16-03-2018

11.03 uur - Op zaterdag 24 maart houdt de afdeling Ritmische Gym van Fysion de jaarlijkse clubkampioenschappen in Sporthal ‘De Kruidenwijk’. Het programma zal om 9.30 uur beginnen. Aan deze wedstrijd doen zowel recreatie- als selectieleden mee. Alle RG materialen komen aan bod: lint, hoepel, touw, knotsen en bal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Kloosterhaar

Datum: 15-03-2018

7.50 uur - Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal voor het eerst in 2018 eindelijk eens aantreden in een thuiswedstrijd. Ondanks de vele afwezigen werd er een ruime 5-1 overwinning geboekt op VV Drienerlo. Het verschil werd met name gemaakt door in het begin van de tweede helft even flink het gaspedaal in te drukken.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef 1 – Bemmel 1

Datum: 12-03-2018

11:27 uur - De Zweef zal zondag punten moeten pakken om niet te blijven hangen in de degradatiezone. Natuurlijk moeten er nog wedstrijden worden ingehaald en is de stand daardoor geflatteerd, maar het staat niet goed.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters in de prijzen

Datum: 12-03-2018

8.23 uur - Dit weekend werd er een indoordressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd door leerlingen van Landstede in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Ook leden van PSV Hertruiters scoorden goed. In de klasse B was er een eerste prijs voor Marjolein Toeters met haar paard Zaira met 201 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 in spektakelstuk net onderuit tegen ongeslagen kampioen ODIK

Datum: 12-03-2018

08:14 uur - Bij NKC’51 kwam in de laatste zaalwedstrijd kampioen ODIK op bezoek. Vooraf was duidelijk dat gezien de stand op de ranglijst deze wedstrijd nergens meer om ging. De thuisploeg wilde echter de eerste ploeg zijn dit ODIK één of twee punten kon afsnoepen. Daarnaast wilden de Nijverdallers thuis ongeslagen blijven, zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen en de zesde wedstrijd op rij winnen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Korfbal spelochtend in Het Ravijn

Datum: 09-03-2018

14:09 uur - Op zaterdag 17 maart 2018 organiseert korfbalvereniging NKC ’51 van 10.00 tot 12.00 uur een korfbal spelochtend voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met groep 6.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zaterdag SVVN tegen VV Drienerlo

Datum: 08-03-2018

9.49 uur - Koning Winter lijkt eindelijk het land te hebben verlaten. Zaterdag is er de kroning van zijn troonopvolger: Koning Voetbal. Leve de koning! Aflopen weekend kon er in deze regio nog geschaatst worden op natuurijs en besloot de KNVB Oost alle wedstrijden af te gelasten. Ook om de competities niet te scheef laten te lopen doordat wedstrijden kunstgras wel door te laten gaan terwijl wedstrijden op natuurgras, zoals de onze, sowieso afgelast zouden worden.

0 reactie(s)

Lees meer... »