Hertruiters plaatsen zich voor regiokampioenschappen

Datum: 24-06-2024

22.01 uur - Afgelopen week werden de Almelose Ruiterdagen georganiseerd die op zaterdag tevens de selectie voor kring Reggedal was voor de regiokampioenschappen van de regio Overijssel. Dinsdag werd ook een teamdressuurwedstrijd georganiseerd waar gelegenheidsteam “Four-of-a-kind” van de Hertruiters aan deel nam. 

Berber Nijland startte met Ophelia in de klasse B en haalde 194 punten, Amke Pot reed met Josefine in de L1 en scoorde eveneens 194 punten, Nikky Dollen reed met Tessa in de L2 naar 196 punten en Sophie ter Haar haalde met Londen in de M1 212,5 punten. Met deze mooie resultaten mocht dit team een prachtige tweede prijs ophalen.
 
Maaike Hulshof ging woensdag en zaterdag naar de Almelose ruiterdagen met haar paard Rocky. Ze werd woensdag 3de met 208 punten en zaterdag 7de met 190,5 punten in de B dressuur.
 
Afgelopen woensdag en zaterdag ging Wendy Hulsink met haar paard Kind of Magic naar de Almelose Ruiterdagen. In de klasse M1 dressuur werden ze woensdag 2e met 203,5 en 3e met 195 punten. Zaterdag was de wedstrijd om het kringkampioenschap en toen behaalden ze een 4e prijs met 207 punten en een 6e prijs met 201 punten. Hiermee zijn ze afgevaardigd naar de Overijsselse Kampioenschappen in Denekamp.
 
Vrijdagavond ging Wendy met Indy van de Esch naar Raalte en daar werd het duo 1e met 223 punten in de klasse Z1 dressuur. 
 
Dylian Roelofs kwam tijdens de Almelose Ruiterdagen uit  in de klasse M1 dressuur en behaalde twee keer een derde prijs met 211 en 203,5 punten. Daarmee  plaatste ze zich voor de Regiokampioenschappen in Denekamp. 
Amke Pot nam met haar paard Josefine van de Wuitekamp deel aan de Almelose Ruiterdagen. Ze won de Happy Athlete prijs. Dit is een prijs die wordt uitgereikt aan de combinatie die het vriendelijkste beeld toont qua rijden bij het losrijden. Deze prijs wordt vanuit de KNHS gestimuleerd. Woensdag mochten ze met 191,5 en 203 punt een 6e en 4e prijs mee naar huis nemen. Zaterdag had ze met 196 punt een 6e prijs. 
 
Zaterdag was er ook een springwedstrijd in Rijssen. Lieke Bruins kwam daar aan de start in de 1.00/1.05m rubriek en wist met haar pony Park Candy een eerste prijs te bemachtigen
Jip Ottes ging met haar paard naar Barchem en wist daar afgelopen zaterdag met For Shizlle twee keer een eerste prijs te bemachtigen in de 1.10 m springrubrieken. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: