Meertallen Hertruiters succesvol

Datum: 03-06-2024

11.17 uur - In Markelo werd dit weekend een wedstrijd voor meertallen georganiseerd en de Hertruiters nam aan deze wedstrijd deel met een viertal paarden, een viertal pony’s en zelfs een zestal pony’s. 

 
Alle meertallen van de Hertruiters wonnen in hun rubriek en daarmee is een mooie start gemaakt van het seizoen. Tijdens de regiokampioenschappen voor verenigingen en meertallen die dit jaar in Hellendoorn georganiseerd zullen worden, zullen deze meertallen ook aan de start verschijnen en hopelijk zet deze goede vorm zich dan ook door.
 
Zaterdag werd ook de finale van de Horka cup georganiseerd in Raalte en daaraan nam Lieke Bruins deel met haar pony Park Candy. Het duo wist in deze finale een derde prijs te behalen in de gecombineerde 90, 100 en 110 cm.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: