Wij stoppen ermee!

Datum: 04-10-2024

20.23 uur - Wij zijn gestopt met onze website Hart van Hellendoorn. Het lag in de bedoeling om in januari 2025 te gaan stoppen, maar per 1 oktober jl. is onze website overgezet naar een andere server. Hierdoor moet er het een en ander aangepast worden aan onze website. Dit vereist het nodige werk en om dit voor de komende 3 maanden nog te laten doen vinden we te gek. Vandaar dus dat we op dit moment gestopt zijn. 

 
We hebben geen werkende e-mail meer, dus kunnen ook geen persberichten meer binnenhalen. Onze Facebookpagina blijft nog even online.
 
We willen alle bezoekers van onze website (op hoogtijdagen meer dan 10.000 per dag) en alle volgers op onze Facebookpagina (bijna 9500) bedanken voor de bezoeken, reacties en alle toegezonden persberichten! 
 
We hebben met plezier de afgelopen 15 jaar onze website bijgehouden, maar nu is het tijd voor wat anders.
 
We willen Dennis van harte bedanken voor het maken van de huidige website (toen onze vorige website gehackt was) en voor alle raad en daad!
 
Brigitte en Jeannette
Redactieleden Hart van Hellendoorn
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mannes schreef op 04-10-2024

Super bedankt voor heel veel info en berichtgeving!

Yvonne schreef op 13-10-2024

Ook namens mij hartelijk bedankt voor alle info. Jammer dat jullie stoppen, maar begrijpelijk!

Uw reactie

Naam:
Bericht: