Aanleg Stadsbeek gestart, de verbinding tussen Regge en Nijverdal Centrum

Datum: 20-06-2019

14.13 uur - In de Brake in Nijverdal is de aanleg gestart van de Stadsbeek, die de Regge verbindt met het hemelwaterafvoersysteem in het centrum van Nijverdal. De Stadsbeek is een laatste ontbrekende verbinding voor de open afvoer van het schone regenwater vanuit het centrum naar de Regge.

0 reactie(s)

Lees meer... »

2 Shot Swing bij On The Rocks in Nijverdal

Datum: 20-06-2019

08:12 uur - De band “2 Shot Swing”, speelt zaterdag 22 juni in thuisbasis Nijverdal bij Cafe On The Rocks. Door een blessure is de band enkele maanden uit de running geweest, dus staan ze nu weer te popelen om te gaan knallen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Peter Koelewijn en zijn Rockets live in het Openluchttheater Nijverdal 


Datum: 19-06-2019

15.25 uur - Met ‘Kom van het dak af’ scoorde Peter Koelewijn en zijn Rockets hun eerste enorme hit. Keer op keer behaalde de band met het succesvolle nummers de hitparades. Op zaterdagavond 6 juli komen Peter Koelewijn & zijn Rockets naar het Openluchttheater Nijverdal. Support-act deze avond is Triple, een akoestische formatie uit Nijverdal.0 reactie(s)

Lees meer... »

Pubquiz voor bedrijven

Datum: 19-06-2019

3 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe sponsor aangepast sporten Fysion

Datum: 17-06-2019

10:21 uur - Op dinsdag 21 mei is het contract ondertekend tussen G.V. Fysion - Nijverdal en Sesam Academie. De Sesam Academie gaat de afdeling aangepast sporten van Fysion ondersteunen met een organisatie-advies voor ons onderdeel aangepast sporten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Snelste bedrijf van Nijverdal - Hellendoorn 2019 'Autobedrijf Bie Olthof'!

Datum: 16-06-2019

10.30 uur - In alweer de 6e editie van de Business Kart Trophy Nijverdal – Hellendoorn streden op woensdag 12 juni jl. 16 teams van bedrijven uit Nijverdal en Hellendoorn om de titel: ‘Snelste bedrijf 2019’. In dit jaarlijks terugkerend evenement dat door Kartplaza Actionworld in Nijverdal wordt georganiseerd, rijden de teams een 1 uur durende endurance race op de kartbaan van Kartplaza.

0 reactie(s)

Lees meer... »

KSW met Gé Reinders op het Zunnewende festival

Datum: 14-06-2019

15:16 uur - 21 juni a.s. biedt het voormalig kasteelterrein van Schuilenburg een podium aan Gé Reinders. Met zijn tournee ‘Oetblaoze’ neemt hij afscheid van het spelen met plaatselijke blaasorkesten. Deze keer werkt hij opnieuw samen met Muziekvereniging KSW. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Stimulans aanpak asbestdaken bij maneges, clubgebouwen en sportaccommodaties

Datum: 13-06-2019

14.05 uur - De provincie Overijssel wil dat asbestdaken op gebouwen waar regelmatig veel kinderen of jongeren komen, snel worden aangepakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om sportaccommodaties, maneges of andere club- en verenigingsgebouwen. Om eigenaren van deze gebouwen te ondersteunen snel aan de slag te gaan met de vervanging van hun dak, kunnen zij op kosten van de provincie een asbestinventarisatie laten uitvoeren.

4 reactie(s)

Lees meer... »

Open podium bij ZINiN in Ibizasfeer

Datum: 12-06-2019

17:52 uur - Maar liefst 8 bands hebben zich aangemeld voor het open podium op zaterdag 22 juni in de binnentuin van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Tijdens deze vijfde Open Mic van ZINiN worden de bands beoordeeld door een drietal coaches vanuit de muziekwereld en maken zo kans op een podiumplek bij andere evenementen. ZINiN ontvangt haar bezoekers in een zomers sfeertje en de toegang is helemaal gratis. Na de optredens is er nog een afterparty met DJvoorjou in de binnentuin, zij beloven er voor 200% een lekker feestje van te maken. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

"Sneeuwkapje en de 7 glazen muiltjes?"

Datum: 12-06-2019

16.42 uur - Wauw!! Ook dit jaar hebben de inwoners van Sprookjesland gevraagd of Muziekvereniging KSW een Sprookjesconcert wil geven in het Openluchttheater. Duh! Natuurlijk willen wij dat, want elk jaar weer is het Sprookjesconcert één groot feest! Er wordt gezongen, er wordt gedanst, er wordt prachtige muziek gemaakt en er worden sprookjes verteld om heerlijk bij weg te dromen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Afsluiting jubileumjaar Pajoko

Datum: 20-06-2019

8.29 uur - Pajoko heeft in het kader van het 35 jarig jubileum het afgelopen jaar verschillende activiteiten samen met u gedaan. Dit jubileumjaar wordt afgesloten met een bijeenkomst in de tuin achter de kerk.  Het thema is: Vakantie, even geen keuzes maken? Aan de hand van teksten en liederen wordt u meegnomen op uw ideale vakantie. Uw keuze van vakantievieren bepaalt welk lied er gezongen wordt. Na afloop is er koffie met zelfgemaakt gebak van de koorleden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zaterdag 29 juni '' Geit zingt Hazes'' editie 2

Datum: 20-06-2019

08:06 uur - Dat wat 1,5 jaar geleden onder het genot van een biertje aan de bar van Café - Tapperij in de Gauwe Geit werd bedacht blijkt een groot succes te zijn!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Stijn Hegeman naar Go Ahead Eagles

Datum: 19-06-2019

10.55 uur - Waar deze periode bij v.v. Hellendoorn en de spelers volop in het teken staat van nieuwe teams. “In welk team zit ik, wie wordt mijn trainer en wie komen er nog meer bij mij in het team?” Is dat voor Stijn Hegeman dit jaar heel anders. Voor hem geen spanning in welk team van v.v. Hellendoorn hij komt. Dit omdat hij onze mooie club gaat verlaten. Hij ruilt de club uit Hellendoorn in voor de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles uit Deventer.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Burgemeester feliciteert diamanten echtpaar Pronk-Heuven uit Hellendoorn

Datum: 17-06-2019

18:41 uur - Zondag 16 juni 2019 waren de heer en mevrouw Pronk-Heuven uit Hellendoorn 60 jaar getrouwd. Ter gelegenheid van het diamanten huwelijk bezocht burgemeester Anneke Raven vanmiddag het echtpaar. Zij feliciteerde de heer Pronk (84 jaar) en mevrouw Pronk-Heuven (83 jaar) persoonlijk met deze bijzondere mijlpaal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Voorstel Lokaal Hellendoorn: 'Reggesteyn integreren in zwem-sport-zorg Het Ravijn'

Datum: 16-06-2019

19.12 uur - Lokaal Hellendoorn heeft een brief  gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders en naar de directie en Raad van Toezicht van CSG Reggesteyn met daarin een voorstel voor de nieuwe huisvesting van Reggesteyn.

8 reactie(s)

Lees meer... »

40-jarig jubileum Dirkje Hosmar

Datum: 16-06-2019
10.24 uur - Dirkje Hosmar, inwoonster van Hellendoorn, is vandaag gehuldigd door de KNGU voor haar 40 jarig jubileum als jurylid in het dames turnen! 
Een enorm bewonderingswaardige en knappe prestatie.
3 reactie(s)

Lees meer... »

Xtreme Workout en Booty Challenge van start

Datum: 13-06-2019

15:48 uur - De Xtreme Workouts en Booty Challenges gaan weer van start. Op zondag 23 juni vindt de eerste sessie plaats van het trainingsprogramma ter voorbereiding op de StrongmanRun en StrongSisterRun. Het programma bestaat uit drie workouts: 23 juni, 14 juli en 18 augustus.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Basisschool de Wingerd biedt Oegandese zanggroep waardecheque aan!

Datum: 13-06-2019

10:12 uur - Op vrijdag 17 mei j.l. hield basisschool de Wingerd haar jaarlijkse sponsorloop en het tweejaarlijkse pleinfestijn. Net als voorgaande jaren was ook dit jaar een goed doel verbonden aan de opbrengst. 1/3e deel van de opbrengst was dit jaar bestemd voor de Stichting Up4s, een Stichting die opkomt voor de onderwijsvoorzieningen en slaapvertrekken van jonge Oegandese kinderen. Deze Stichting toert op dit moment enkele maanden door Nederland met een zang- en dansgroep bestaande uit 15 Oegandese jongeren.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jipkesbelt houdt weer open tuindag

Datum: 12-06-2019

17:47 uur - De Jipkesbelt was vorige week nog in het nieuws door de windhoos die een aantal bewoners trof, ook enkele tuinders ondervonden hinder door omgevallen bomen. Die zijn echter opgeruimd en de tuinders zijn dan ook weer klaar voor de open dag op zaterdag 22 juni. Er zullen weer groenten worden verkocht en andere streekproducten. De imkers van de bijenvereniging openen de deuren van de bijenstal de Immenschoer en leiden de bezoekers graag rond langs de bijenkasten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heerlijke nieuwe haring voor bewoners verzorgingstehuizen

Datum: 12-06-2019

15.37 uur - Het is inmiddels een goede traditie van de Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.) in samenwerking met Jaco Zwaan van Zeevishandel Zwaan: De bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellendoorn en Nijverdal kregen woensdagmorgen nieuwe haring op hun bordje. Het haringseizoen is namelijk weer begonnen. 
0 reactie(s)

Lees meer... »