Kingsnight in Nijverdal

Datum: 22-04-2018

1 reactie(s)

Lees meer... »

Fietsroutes Smaak en Vermaak geopend

Datum: 21-04-2018

8.46 uur - Het met ballonnen versierde pontje over de Regge, in de route Notter – Zuna, vormde het decor van de officiële openstelling van de drie “Smaak en Vermaak” fietsroutes. “Door met elkaar op te trekken kun je tot mooie dingen komen” aldus één van de ondernemers, die aan de basis staan van deze routes.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wonderstruck: een bijzondere film in de ZINema filmhuisserie

Datum: 20-04-2018

21.46 uur - Dat ZINema om de twee weken een bijzondere filmhuisfilm in haar bioscoop vertoont is voor de vaste bezoekers inmiddels geen verrassing meer. Met de film Wonderstruck, die voor dinsdag 24 april op de planning staat, zal ZINema deze vaste bezoekers, maar ook nieuwe verbaasd doen staan. Een adembenemende film, die de kijker meeneemt naar twee parallelle werelden, die op mysterieuze wijze met elkaar verbonden worden.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Waterleidingbreuk aan De Joncheerelaan in Nijverdal

Datum: 20-04-2018

 

8:40 uur - Door een breuk in de waterleiding zitten zo'n negentig huishoudens en het zwembad Het Ravijn op dit moment zonder water. Het verkeer wordt omgeleid. De brandweer werd vanmorgen om ongeveer half zeven gealarmeerd en heeft alle putten in de straat opengezet.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Flits Mode gaat verhuizen!

Datum: 19-04-2018

15:22 uur - Flits Mode dat nu nog gevestigd is aan het Keizerserf op nummer 33a gaat per 1 mei verhuizen naar het pand schuin tegenover het huidige pand. Nummer 34. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dennis van Dam multi talent!

Datum: 19-04-2018

                                                  

11:43 uur - Dat Dennis van Dam goed is in de horeca, dat is in onze gemeente al bekend, maar dat hij ook kan zingen...... Dennis nam onlangs de videoclip op van zijn nieuwe nummer "Als een Komeet". We wensen Dennis heel veel succes met zijn zangcarrière.  

10 reactie(s)

Lees meer... »

Kledingwinkel 1995 Mode& Lifestyle vandaag al open!

Datum: 19-04-2018

11:21 uur - Op de plek waar voorheen de Tuunte gevestigd was zit nu een nieuwe kledingwinkel:1995. De naam van de winkel refereert aan het concept. Alle kleding die verkocht wordt kost €19,95. Vandaag zijn ze al geopend maar de officiële opening is zaterdag aanstaande.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Lake Side dicht, Bluess open!

Datum: 19-04-2018

9.15 uur - Vandaag is het zover! Lake Side Nijverdal gaat verder met een nieuwe naam en een nieuw concept. De nieuwe naam is "Bluess"! Vandaag vanaf 10.00 uur, morgen en overmorgen wordt dit groots gevierd met diverse aanbiedingen en acties.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Inloopspreekuur solliciteren en cursus Android van start bij ZINiN Bibliotheek

Datum: 18-04-2018

19.18 uur - 
Solliciteren kan voor sommige mensen behoorlijk lastig zijn. Waar moet je op letten, wat moet je wel en wat moet je persé niet doen. De ZINiN Bibliotheek biedt uitkomst door met een nieuw inloopspreekuur ‘solliciteren’ te starten. 


0 reactie(s)

Lees meer... »

Hebben verkiezingen nog zin in de gemeente Hellendoorn?

Datum: 18-04-2018

17:11 uur - Lokaal Hellendoorn  organiseert op woensdag 25 april aanstaande een openbare informatie- en discussieavond in de Tonne in Hellendoorn. aanvang 20.30 uur. Toegang is gratis. 

18 reactie(s)

Lees meer... »

Het nieuwe ZINiN Theaterprogramma!

Datum: 21-04-2018

8.59 uur - Maandag 23 april presenteert het ZINiN Theater het programma voor het seizoen 2018-2019. De presentatie is het eindresultaat van maandenlang hard werken achter de schermen aan een programma dat voor ieder wat wils biedt. ZINiN kondigt dan ook met trots aan dat ze er in geslaagd is om grote namen als Guido Weijers, Javier Guzman, Stef Bos, de 3 J’s en Ellen ten Damme naar Nijverdal te halen. Uiteraard staan er ook bestsellers uit voorgaande jaren op het programma en kan het publiek nieuw talent ontdekken.1 reactie(s)

Lees meer... »

Uitreiking Fairtrade-tassen basisscholen

Datum: 21-04-2018

8.39 uur - Het Centrum voor Natuur- en MilieuEducatie (CNME) ontwikkelt een leskist over Fairtrade, letterlijk: Eerlijke Handel. Deze is bestemd voor het basisonderwijs en zal samen met de Stichting Fairtrade Gemeente Hellendoorn worden gepromoot. Dit wordt gerealiseerd dankzij een door de gemeente beschikbaar gesteld budget. 0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe eigenaren Sepawand – Nijverdal

Datum: 20-04-2018

21.18 uur - De Sepagroep met het in Nijverdal gevestigde Sepawand en in Berkel en Rodenrijs gevestigde Wandenservice, is deze week voor 100% overgenomen. De nieuwe aandeelhouders zijn de eigenaren van de Hemink Groep uit Holten/Amersfoort en Fred Mak die tevens de dagelijkse leiding van de Sepagroep en haar werkmaatschappijen op zich zal gaan nemen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Vanavond Raadsplein met Thea ten Have en Winnie Muller

Datum: 20-04-2018

7.57 uur - Het kan niet anders dat de formatieonderhandelingen in de uitzending van Raadsplein centraal staan. Aan tafel de twee "buitengesloten" partijen van de onderhandelingen. Het zijn Thea ten Have van de grootste partij, Lokaal Hellendoorn en Winnie Muller van de grote winnaar van de verkiezingen de VVD. Beide zijn meer dan verontwaardigd over het verloop van het proces.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Van melkemmer tot melkrobot

Datum: 19-04-2018

13.03 uur - Museum Erve Hofman in Hellendoorn besteedt het komend seizoen bijzondere aandacht aan het melkveebedrijf onder de noemer ‘Van melkemmer tot melkrobot’. Aan de hand van oude gebruiksvoorwerpen, kleding, foto’s en films wordt het hele boerenbedrijf treffend in beeld gebracht.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Goed nieuws van Boutique José

Datum: 19-04-2018

11:34 uur - Op de facebookpagina van Boutique José staat te lezen dat op Koningsdag de winkel weer open gaat. Richelle Tijhof is de nieuwe eigenaresse van de winkel. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe muzikale attractie in Dreumesland in Avonturenpark Hellendoorn

Datum: 19-04-2018

9.44 uur - Op zaterdag 28 april opent in Avonturenpark Hellendoorn Bella’s Swing Paleis, een nieuwe attractie voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen hier heerlijk dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. De parkmascottes Baba en Bella dansen regelmatig mee met de kinderen. Dankzij de lichteffecten en mooie aankleding is het in Bella’s Swing Paleis de hele dag een feestje!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hellendoorn op zondag 22 april in actie voor bijen en vlinders!

Datum: 19-04-2018

7.48 uur - Op zondag 22 april is het nationale zaaidag. In het hele land worden tuinen en gemeentelijke groenstroken ingezaaid met bloemenmengsels. Hiervan profiteren onder andere bijen en vlinders, omdat het voedselaanbod vergroot wordt. Deze en andere insecten worden sterk bedreigd, onder andere door het gebruik van gifstoffen en het ontbreken van o.a. bloemrijke weilanden, bermen, groenstroken en tuinen.

1 reactie(s)

Lees meer... »

VluchtelingenWerk bestaat 30 jaar!

Datum: 18-04-2018

17:19 uur - In het kader van het 30-jarig jubileum van VluchtelingenWerk wordt op zaterdag 21 april een inloopmiddag georganiseerd. Het doel van deze middag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het werk van deze organisatie, die niet meer weg te denken is uit de gemeente Hellendoorn.

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

Winnaars gedichtenwedstrijd Dodenherdenking 2018

Datum: 18-04-2018

11.22 uur - De gemeente Hellendoorn heeft ook dit jaar weer een gedichtenwedstrijd uitgeschreven onder de leerlingen van de Christelijke Scholengemeenschap Reggesteyn. Het thema van dit jaar rond de Dodenherdenking is: "Het jaar van verzet”.

1 reactie(s)

Lees meer... »