Tim Akkerman met ’24 Strings’ naar het ZINiN Theater in Nijverdal

Datum: 23-09-2024

14.09 uur - Tim Akkerman is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al meer dan 20 jaar is hij te bewonderen op festivals, poppodia en theaters. Als frontman van DI-RECT, met zijn eigen werk en hommages aan Bruce Springsteen en Buddy Holly. Op zaterdag 12 oktober komt Akkerman naar het ZINiN Theater met zijn theatertour ’24 Strings’. Een 24-songs tellende voorstelling met de beste nummers uit zijn pop- en rockrepertoire.

 

Al meer dan 20 jaar lang is de naam van Tim Akkerman verbonden aan de Nederlandse muziekwereld met optredens op festivals, poppodia, huis- of tuinkamerconcerten, tv programma’s waaronder de ‘Beste Zangers’ en in het theater. En iedere keer weet Tim zijn publiek te verrassen met zowel vertrouwd repertoire als nieuw werk. 

24 nummers met veel gitaarwerk
De titel van zijn nieuwste show ’24 Strings’ verraadt al dat er veel snaren zullen resoneren om de vierentwintig songs tellende setlist op het hoogst muzikale niveau met het publiek te kunnen delen. Voor ‘24 Strings’ werkt Tim onder andere samen met zijn vaste gitarist en producer Evert Zeevalkink. Het publiek kan een gevarieerde mix verwachten van de beste songs uit songs uit zijn pop- en rockrepertoire. Daarnaast laat Tim Akkerman zijn nieuwste werk horen dat hij gemaakt heeft tijdens zijn werksessies op Ibiza en in Nashville. Natuurlijk is de show niet compleet zonder de bijbehorende anekdotes van Akkerman.

Kaarten nu verkrijgbaar
‘24 Strings’ is een avond vol muziek, verhalen waar om gelachen kan worden en veel, heel veel snaren. Kaarten voor deze show zijn nu online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: