Ontdek jouw toekomst tijdens de Kennismakingsavond Werken in Nijverdal

Datum: 27-09-2024

11.49 uur - Op woensdag 9 oktober organiseert Werken in Nijverdal een speciale kennismakingsavond in het Gemeentehuis van Nijverdal. Deze avond biedt inwoners van Nijverdal, Hellendoorn en omstreken een unieke kans om in een informele sfeer kennis te maken met lokale bedrijven en de beschikbare carrièremogelijkheden.

 
Ontmoet lokale bedrijven en ontdek vacatures
De avond begint om 18:00 uur en staat geheel in het teken van verbinding tussen werkzoekenden, ondernemers en geïnteresseerden. Met meer dan 20 bedrijven die aanwezig zijn, kunnen bezoekers kennismaken met diverse sectoren zoals de bouw, dienstverlening en productie. Bedrijven presenteren hun openstaande vacatures en vertellen over de mogelijkheden voor nieuwe medewerkers. Ook als men niet direct op zoek is naar een nieuwe baan, is het interessant om langs te komen. 
 
Verbinding tussen talent en werkgevers
Volgens Frank Hegeman, directeur van Hegeman en één van de initiatiefnemers van het platform Werken in Nijverdal, is dit dé kans voor lokale talenten en bedrijven om elkaar te ontmoeten: “Met deze avond willen we een brug slaan tussen talenten uit de regio en de bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe krachten. Of je nu al op zoek bent naar een baan of nog oriënteert, dit is het moment om te ontdekken wat Nijverdal te bieden heeft.”
 
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de lokale arbeidsmarkt
De kennismakingsavond is niet alleen voor actieve werkzoekenden, maar ook voor mensen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden binnen de lokale arbeidsmarkt. Of je nu overweegt van carrière te switchen of gewoon nieuwsgierig bent naar de bedrijven in de regio, iedereen is van harte welkom.
 
De toegang is gratis en meer informatie is te vinden op werkeninnijverdal.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: