Informatieavond “Behoud De Barbier” op 3 oktober

Datum: 26-09-2024

13.59 uur - Op donderdag 3 oktober 2024 vindt in café De Barbier een informatieavond plaats, georganiseerd door Stichting Behoud Helders Plezier. Deze avond richt zich op het informeren en enthousiasmeren van dorpsbewoners en geïnteresseerden over de plannen om het historische café en het bijbehorende vastgoed te behouden.

 
Programma van de avond
Tijdens de bijeenkomst wordt het doel van dit project toegelicht: het aankopen van het vastgoed van De Barbier door middel van de verkoop van certificaten en giften. Op deze manier blijft De Barbier als dorpscafé behouden en draagt het bij aan de leefbaarheid van het dorp. 
 
De avond biedt uitgebreide informatie over de aankoop van certificaten, de uitbating van het pand, en de jaarlijkse uitloting voor certificaathouders. Ook wordt er stilgestaan bij zowel de korte- als langetermijnvisie, zoals het werven van certificaathouders. Bezoekers krijgen inzicht in hoe ze kunnen bijdragen aan het voortbestaan van deze iconische plek.
 
Datum: 3 oktober 2024  
Locatie: De Lantaarn Schapenmarkt 13 Hellendoorn
Aanvang: 19:30 uur  
Toegang: Gratis
 
Alle dorpsbewoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en bij te dragen aan de toekomst van café De Barbier. Met mekaar, veur mekaar – samen behouden we De Barbier!
 
Contactgegevens 
Stichting Behoud Helders Plezier  
Ian Olthof
06-27386970
info@behouddebarbier.nl
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: