Hertruiters presteren goed in de regio

Datum: 21-09-2020
13.00 uur - Het was een druk weekje met diverse wedstrijden in de regio voor de leden van de Hertruiters. In Nieuwleusen kwam Jip Ottes aan de start met twee pony's in het B en L springen categorie DE.  In de klasse B springen krijg je stijlpunten voor de manier waarop je het parcours rijdt. Jip deed dat met haar pony Jax heel goed. Een foutloos parcours en maar liefst 85 stijlpunten  waren voldoende voor een 2e prijs. Met haar pony Zenzi Boy was ze ook foutloos en reed ze 77,5 stijlpunten bij elkaar. Daarvoor mocht ze een 5e prijs in ontvangst nemen. In de klasse L springen behaalde Jip met Jax nog een 4e prijs.
 
 
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN verliest ongelijke strijd ruim

Datum: 21-09-2020

8.09 uur - Afgelopen zaterdag was de eerste competitiewedstrijd direct een kraker. Titelfavoriet VV Hellendoorn tegen SVVN dat mikt op een plek in de middenmoot. De gemeentelijke clubs hebben afgesproken dat er bij onderlinge wedstrijden slechts 250 supporters aanwezig mogen zijn en dat de kaarten in eerste instantie naar de thuisclub gaan. Hellendoorn had in no time de kaarten uitverkocht en dus was, op een paar bestuursleden na, de hondstrouwe aanhang van de Volharding niet welkom.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters sterk vertegenwoordigd in de regio

Datum: 14-09-2020

7.58 uur - Er waren deze week verschillend wedstrijden voor de leden van de Hertruiters om uit te kiezen. Zo was er zaterdag 12 september voor de pony's dressuur in Geesteren en daar behaalde Leonie Torny met Farried in de klasse B dressuur categorie DE een 2e prijs met 201,5 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC '51 start competitie met nipte overwinning

Datum: 07-09-2020

14.55 uur - Na een lange korfballoze periode door de welbekende coronaperikelen was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Er mag weer gekorfbald worden en na een lange, nuttige voorbereiding voor de selectie van NKC ’51 stond het eerste competitieduel op het programma, in Oostwold tegen OWK.
0 reactie(s)

Lees meer... »

DES, SVVN, De Zweef en v.v. Hellendoorn tonen zich solidair over verloop van derby’s

Datum: 05-09-2020

13.12 uur - Het seizoen 2020-2021 wordt een seizoen van prachtige derby’s in de gemeente Hellendoorn. Nog nooit zaten DES, SVVN, De Zweef en v.v. Hellendoorn bij elkaar in één competitie. Derby’s met veel strijd en een grote publieke belangstelling. Afgelopen week hebben bestuursleden van de verenigingen bij elkaar gezeten om te praten over het verloop derby’s en afgegeven protocollen van de KNVB en de gemeente Hellendoorn die moeten worden gevolgd inzake COVID-19.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef zoekt nieuwe voorzitter

Datum: 31-08-2020

8.07 uur - De Zweef is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Preses Erik Heuver heeft namelijk besloten zijn functie neer te leggen. De datum van ingang hangt af van de snelheid waarin de club een vervanger heeft gevonden. Als dat lukt voor de algemene ledenvergadering, neemt Erik Heuver tijdens deze vergadering eind oktober dit jaar afscheid. Lukt dat niet, dan vertrekt hij in oktober 2021.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jong voetbaltalent maakt kennis met F-League van v.v. Hellendoorn

Datum: 22-08-2020

15.58 uur - De F-League van v.v. Hellendoorn is weer begonnen. Circa 30 jongens en meisjes kwamen, samen met hun ouders of verzorgers, af op de kennismakingsavond. De avond begon met een welkomstwoord en een korte uitleg over de F-League door de voorzitter van het jeugdbestuur. Daarna gingen de jongens en meisjes het veld op en werden er diverse oefenvormen en spelletjes gedaan.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters in de prijzen in Vriezenveen en De Mortel

Datum: 17-08-2020

11.47 uur - Tijdens de dressuurwedstrijd in Vriezenveen dit weekend, hebben diverse leden van de Hertruiters weer hoge ogen gegooid. Zo was er een voor Luc Eshuis met zijn pony Black Fire. Hij wist met maar liefst 224 punten in de klasse B dressuur, categorie DE met overmacht de overwinning op te eisen 

0 reactie(s)

Lees meer... »

De jongste jeugd start weer met voetballen bij v.v. DES

Datum: 13-08-2020

11.29 uur - Helaas kan, als gevolg van corona de jaarlijkse Open Dag bij DES dit jaar niet doorgaan. Desondanks beginnen we zaterdag 22 augustus aanstaande weer met veel enthousiasme met voetballen voor de jongste jeugd! 

0 reactie(s)

Lees meer... »

YU MAN RACE wordt verplaatst naar 2021

Datum: 27-07-2020
15:49 uur - Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen dat de YU MAN RACE verplaatst moet worden naar 4 en 5 september 2021. De afgekondigde aangepaste Covid-19 maatregelen voor evenementen en het ogenschijnlijk opnieuw oplaaien van het coronavirus, maakt het voor de organisatie onmogelijk de YU MAN RACE OBSTACLE RUN aanstaande 6 september verantwoord door te laten gaan. Ook de KIDS OBSTACLE RUN en de HALF MARATHON van 5 september worden verplaatst. “We nemen dit besluit met pijn in ons hart.”
0 reactie(s)

Lees meer... »

Negende nationale titel voor Frank Hosmar

Datum: 21-09-2020

8.15 uur - Frank Hosmar won afgelopen vrijdag op het Nederlands Kampioenschap Dressuur in Ermelo zijn negende titel in de para-dressuur. De ervaren ruiter was van 2009 tot en met 2016 onafgebroken kampioen en moest daarna de nummer 2 van dit kampioenschap, Sanne Voets, drie keer voor zich dulden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 17-09-2020

8.03 uur - Zaterdag is het eindelijk weer zover. Nadat ruim een half jaar geleden de competitie abrupt werd afgebroken door COVID-19 wordt er zaterdag eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Doordat de competitie werd afgebroken was er geen promotie en degradatie. Maar er moesten gaten opgevuld worden en daarom komt De Esch dit seizoen in de 2de Klasse uit.

2 reactie(s)

Lees meer... »

Slordig NKC '51 toch ruim voorbij ASVD

Datum: 14-09-2020

7.50 uur - In de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe veldseizoen trof NKC ’51 de gasten ASVD uit Dronten. Na veel onduidelijkheid eerder deze week of de wedstrijd door kon gaan door mogelijk positief geteste coronatesten aan Drontse zijde, werd er toch gespeeld in Nijverdal. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Leden van de Hertruiters presteren weer goed

Datum: 07-09-2020

14.48 uur - Afgelopen week werden er vooral dressuurwedstrijden gereden door leden van de Hertruiters. Zo ging Milou Ekkel woensdag naar de andere hippische accommodatie in Hellendoorn, de Reggehoeve en behaalde ze met haar paard Evi Querido in de gecombineerde Z1/Z2 rubriek een eerste prijs met 216 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Druk weekend bij Hippisch Centrum 't Oale Spoor

Datum: 31-08-2020

15.10 uur - Bij de Hertruiters in Hellendoorn werd vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond volop dressuur gereden. De vereniging organiseerde een dressuurwedstrijd die zeer goed bezocht werd. Dat de mooie accommodatie populair is bij de ruiters en amazones, bleek wel uit het feit dat er een lange wachtlijst was. De wedstrijd is goed verlopen en de eigen ruiters presteerden ook zeer goed. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Successen voor Hertruiters

Datum: 24-08-2020

11.12 uur - De afgelopen week waren er diverse dressuur- en springwedstrijden waar door leden van de Hertruiters aan werd deelgenomen. Zo was er afgelopen woensdag een dressuurwedstrijd in Balkbrug, waar Leonie Torny een eerste én tweede prijs wist te behalen in de klasse B dressuur met 196.5 en 191.5 punten. Maar liefst twee keer een eerste prijs was er voor Amke Pot met haar pony Hooghe Maaten's Marshmallow in de gecombineerde rubriek L1/L2 dressuur categorie DE. Het duo reed 202.5 en 199 punten bij elkaar en mocht twee keer het oranje lint in ontvangst nemen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ultra Arenda gaat voor het wereldrecord loopband op de 50 km

Datum: 21-08-2020

12.36 uur - Arenda Könnecke-Scherpenkate, ook wel bekend als Ultra Arenda, bereide zich op het WK in Winschoten dit jaar maar Corona gooide roet in het eten. Voor Arenda geen reden om bij de pakken neer te zitten. Ze besloot haar passie en talent voor hardlopen in te zetten om een goed doel te steunen, het Nationaal MS-fonds.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Maak kennis met v.v. Hellendoorn

Datum: 17-08-2020

De zomerstop zit erop en bij v.v. Hellendoorn gaat de F-League weer beginnen. Iedere vrijdagavond wordt van 18.30 tot 19.30 uur de F-League gespeeld bij v.v. Hellendoorn. Er worden diverse spelvormen/oefeningen gedaan als dribbelen, passen, passeren en schieten met als afsluiting een 4 tegen 4 wedstrijd. Dit alles op een speelse manier. Spelenderwijs leren voetballen ... plezier staat voorop!!!

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn organiseert voetbalochtend voor pupillen

Datum: 10-08-2020

10:42 uur - Op zaterdag 15 augustus organiseert v.v. Hellendoorn voor de pupillen. Alle jongens en meisjes tussen de 7 en 12 jaar zijn van harte welkom. De ochtend wordt georganiseerd door de spelers en trainers van het eerste elftal van v.v. Hellendoorn. Ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom, maar dienen zich wel te houden aan de veiligheidsmaatregelingen Covid-19.

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters behalen klinkende resultaten

Datum: 27-07-2020

9.50 uur - Deze week werd er volop gedressuurd door de leden van de Hertruiters. Van Friesland tot Geesteren kwamen diverse combinaties in actie en reden zich daarbij in de prijzen! In Friesland werd er een Bixie wedstrijd voor de jongste ruitertjes gereden en daaraan deed Isabelle Plijter mee. Met 79 en 81 punten in de klasse A, behaalde ze met haar pony Karlos van Orchid's twee keer een tweede prijs!

0 reactie(s)

Lees meer... »