Successen Hertruiters

Datum: 11-11-2019

8.25 uur - Ook dit weekend gingen weer een aantal leden van PSV Hertruiters met hun viervoeters op concours in Haarle. Amke Pot ging van start met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow in de klasse L1 categorie D/E. Ze behaalde twee keer de eerste prijs met 184 en 185 punten. Jip Ottes kwam aan de start in de klasse B categorie D/E met haar pony Zenzi Boy. Ze reden samen naar een mooie derde prijs met 200 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen algemene clubkampioenen “Zang en Kleur”

Datum: 08-11-2019

0 reactie(s)

Lees meer... »

Lochsprinters knallen in Schoonebeek

Datum: 06-11-2019

10.54 uur - Afgelopen zaterdag was het dan echt de laatste wedstrijd van het seizoen voor de crossers uit Nijverdal. Van heinde en ver kwamen ze naar Schoonebeek voor de lichtwedstrijd van het jaar. Deze wordt gehouden in het donker en er zijn ook prijzen voor mooiste versierde fiets en/of crosser, niks was te gek en de meest geweldige creaties kwamen de startheuvel af.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Veel prijzen dit weekend voor Hertruiters

Datum: 04-11-2019

07:18 uur - Dit weekend was er een indoor dressuurwedstrijd in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Er kwamen veel eigen leden aan de start die prima prestaties leverden. Op vrijdag werd de klasse Z2 dressuur verreden. Hier wist Frank Hosmar twee maal beslag te leggen op de eerste plaats met zijn paard Guetta met 238 en 236,5 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eerste nederlaag SVVN

Datum: 04-11-2019

07:08 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN een thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat VV Bergentheim. De Banthummers eindigen al jaren in de top van de 3de Klasse. Telkens werd een ander team kampioen en al zes jaar lang konden ze ook geen promotie bewerkstelligen via de nacompetitie. Dit seizoen was VV Bergentheim erg weifelend begonnen met twee nederlagen in uitwedstrijden in de eerste zes wedstrijden. SVVN speelt voornamelijk gelijk. Vijf maal maar liefst. Alleen tegen DES werd er gewonnen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys verslaat PH Almelo en blijft koploper

Datum: 30-10-2019

11.44 uur - Zaterdag 26 oktober stond voor Hulzense Boys de thuiswedstrijd tegen PH Almelo op het programma. PH is een ploeg die twee seizoenen geleden de overstap heeft gemaakt van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal. In het eerste jaar werd de ploeg afgetekend kampioen in de vierde klasse en vorig seizoen werd het ook met ruime voorsprong winnaar van de derde klasse. Deze jaargang boekte de ploeg vooralsnog wisselende resultaten. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 na stroeve eerste helft toch langs De Hoeve

Datum: 28-10-2019

07:45 uur - Zaterdag speelde NKC’51 de eerste return van de veldcompetitie tegen De Hoeve. In de eerste wedstrijd van het seizoen won NKC’51 moeizaam van de Friezen, waarin het een zwakke wedstrijd op de mat legde. De Hoeve staat weliswaar puntloos onderaan, maar wist het verschillende tegenstanders al aardig lastig te maken en NKC’51 was dus gewaarschuwd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

4 Districtskampioenen bij de Lochsprinters Nijverdal

Datum: 27-10-2019

14:56 uur - Met wederom een mooie dag in het vooruitzicht gingen maar liefst 55 Lochsprinters met hun bmx richting de mooie baan in Raalte voor de laatste kans om nog wat punten bij elkaar te sprokkelen voor het eindklassement.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Hellendoorn

Datum: 24-10-2019

07:32 uur - De rookwolken van zaterdag zijn letterlijk en figuurlijk opgetrokken zodat we verder kunnen met de orde van de dag. Vooruit nog even terug naar zaterdag dan. De derby leverde een overwinning en dus drie punten op. De uitslag was 2-1. Na een 0-1 achterstand uit een strafschop zorgden doelpunten van Melvin Morsink en Bas Koedijk voor de winst en grote vreugde. Het was de eerste overwinning van dit seizoen en we hopen dat er nog vele mogen volgen. SVVN komt hier mee op zeven punten na vijf wedstrijden en staat hiermee op de achtste plaats.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 stunt met zege op koploper Sparta

Datum: 21-10-2019

9.33 uur - Zaterdag speelde NKC’51 de belangrijke wedstrijd tegen koploper Sparta uit Zwolle, dat in het zaalseizoen in de Hoofdklasse mag uitkomen. Bij een verliespartij moet NKC’51 weer wat meer naar beneden kijken, maar bij winst doet NKC’51 weer mee om de bovenste plaats. Sparta gaat vooraf samen met KV Drachten aan kop, met beiden twee verliespunten. NKC’51 volgt op drie punten achterstand. NKC’51 wist dat het moeilijk ging worden om de wedstrijd in winst om te zetten en die gedachte werd versterkt door het sterke begin van Sparta. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN verliest de wedstrijd in vijf minuten

Datum: 11-11-2019

8.19 uur - Na het eerste verlies vorige week in de thuiswedstrijd tegen VV Bergentheim speelde SVVN 1 afgelopen zaterdag weer een wedstrijd tegen wat op dit moment een hoogvlieger is in deze 3de Klasse. De reis ging naar Sportpark Westbroek in Ommen, waar ouderwets een flinke frisse wind waaide over het hoofdveld van OZC. De gemeente Ommen had bedacht dat vrachtwagens vol scherp zand de spelvreugde wel zou verhogen. Het speelveld was daardoor in erbarmelijke staat.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij OZC

Datum: 07-11-2019

10:53 uur - Afgelopen zaterdag leed het eerste elftal van SVVN haar eerste nederlaag. Het is niet zo dat SVVN slecht voetbalde of dat het minder was dan tegenstander VV Bergentheim, maar op cruciale momenten zat het tegen en daar kon de tegenstander optimaal gebruik van maken. En het is ook geen regelrechte schande dat er van een tegenstander van het formaat Bergentheim wordt verloren. Uiteindelijk werd het 2-4 waarbij Rowan Wijnen en Melvin Morsink de eerste en laatste treffer van deze wedstrijd maakten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys verslaat Vroomshoopse Boys met ruime cijfers

Datum: 05-11-2019

07:10 uur - Afgelopen zaterdag stond voor Hulzense Boys de voorlaatste wedstrijd van de eerste periode op het programma. Het betrof een uitwedstrijd in Vroomshoop tegen de plaatselijke Boys. Vooraf betrof het verschil op de ranglijst 5 punten in het voordeel Hulzense Boys. Echter wist men ook dat de laatste competitiewinst in Vroomshoop voor Hulzense Boys vele jaren geleden was. Vroomshoopse Boys kan dan ook een soort van “angstgegner” genoemd worden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Taekwondo Oude Luttikhuis presteert goed op de Euregio Cup in Duitsland

Datum: 04-11-2019

07:13 uur - Op zaterdag 2 november vond de 22e Euregio Cup 2019 plaats in Nettetal in Duitsland. Coach Thijs Oude Luttikhuis is met 9 deelnemers naar Duitsland vertrokken. Met ruim 250 deelnemers is dit een mooi toernooi, nog vroeg in het seizoen. De deelnemers aan dit toernooi kwamen uit Nederland, België en natuurlijk Duitsland.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Bergentheim komt op bezoek bij SVVN

Datum: 31-10-2019

8.13 uur - Na zes wedstrijden ongeslagen. Dat zijn de feiten voor SVVN 1. Door vijf gelijke spelen leverden deze eerste zes wedstrijden “slechts” acht punten op. Op het voetbal van het vlaggenschip kan genoeg opgemerkt worden. Maar de tweede helft afgelopen zaterdag tegen het deze competitie nog foutloze VV Hellendoorn moet de Volharding toch moed geven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Puntje voor De Zweef

Datum: 28-10-2019

09:08 uur - Een verdiend puntje haalde De Zweef Zo 1 tegen Rohda Raalte. Daar zag het niet naar uit, want de bezoekers kwamen al snel op een 0-1 voorspong. Daar kon De Zweef in de eerste helft nauwelijks wat tegenover stellen. Er werd heel hard gewerkt met een betrekkelijk laag rendement. Na rust kwam Dennis van der Lely en dat scheelde een slok op heel wat borrels. De Zweef kreeg de overhand en zette Rohda onder druk. Roy ten Dam had zijn dag onvergetelijk kunnen maken. Hij scoorde twee maal uit een strafschop (de tweede moest hij zelfs nog over doen). Hij maakte de hattrick echter vol met een mislukte bal die achter Mark Klein Boonschate verdween. Daarmee kwam Rohda op 2-2. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Succes voor Berber Nijland en dressuur in ’t Oale Spoor

Datum: 28-10-2019

07:35 uur - Afgelopen dinsdagavond ging Berber Nijland van PSV Hertruiters samen met haar pony Henshof Wesly naar een springwedstrijd in Den Ham. Ze mochten hier in de klasse B Cat. A/B/C twee klassieke parcoursen springen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

vv Hellendoorn-SVVN: Een wedstrijd met twee gezichten

Datum: 27-10-2019

13.25 uur - Na een prachtige thuisoverwinning  afgelopen zaterdag op DES, kreeg de competitie vervolg op Sportpark De Voordam tegen het ongeslagen VV Hellendoorn. Voor de thuisploeg gaat alles crescendo. Vijf wedstrijden leverde even zoveel overwinningen op. Ze staan dan ook alleen op kop in de 3de Klasse D met een gat van drie punten naar De Esch die ze in Oldenzaal al versloegen met 1-4.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Weer veel erelinten voor Hertruiters

Datum: 21-10-2019

09:58 uur - Amke Pot ging met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow naar Den Ham voor een dressuurwedstrijd. Zij startte in de klasse L1 categorie D/E en behaalde het mooie puntentotaal van 210 en 216 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Derbysieg!

Datum: 20-10-2019

19.12 uur - Afgelopen zaterdag was het weer zover: De derby van Nijverdal. De situatie was voor dit duel als volgt: DES had de eerste drie duels verloren, maar won vorige week de vierde. SVVN weet nog niet wat winnen is, maar heeft ook nog niet verloren. Vier gelijke spelen dus. Maar bij een derby is dat nog niet eens zo belangrijk. De wedstrijden staan op zich. Er staat meer op het spel dan de drie punten.

1 reactie(s)

Lees meer... »