NKC'51 moet genoegen nemen met gelijkspel tegen OWK

Datum: 14-10-2019

08:13 uur - Zaterdag speelde NKC’51 de lastige uitwedstrijd tegen OWK in Oostwold. NKC’51 speelt in een poule waarin alle teams van elkaar kunnen winnen. OWK stond vooraf aan de wedstrijd weliswaar op de voorlaatste plek met drie punten, maar is een geduchte tegenstander. Ook waren de weersomstandigheden slecht voor het korfbal en werd er op een groot veld gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De FRUITkist: wekelijks fruit voor de jeugd op de club

Datum: 14-10-2019

07:49 uur - Dropveter en roze koek horen sinds mensenheugenis bij de voetbalkantine voor de jeugd. Maar naast snoep behoort ook fruit. Fruit eten is belangrijk, helemaal voor kinderen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Lochsprinters reizen af naar Dedemsvaart

Datum: 07-10-2019

11.14 uur - Met wederom een grote groep bmx ers werd er gereden op de baan in Dedemsvaart. Gelukkig was het weer ons (alweer) goed gezind en ook leek het vandaag een droge dag te blijven. Waar het in de schaduw al wel wat fris was, bleek het in het zonnetje en uit de wind nog heerlijk aangenaam. 71 Lochsprinters hadden zich ingeschreven waarvan er al 3 smorgens zich hadden afgemeld wegens ziekte helaas.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijden Eredivisieteams Het Ravijn

Datum: 07-10-2019

10.57 uur - De waterpolodames van Het Ravijn spelen, een week na het 10-10 gelijke spel in de strijd om de KNZB beker tegen het Leidse ZVL 1886, aanstaande zaterdagmiddag 12 oktober om 16:55 uur thuis tegen het Edese Polar Bears voor de competitie. De ploeg van Jan Mensink kan dan laten zien dat ze ook flitsend waterpolo kunnen spelen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef mini's

Datum: 07-10-2019

10:47 uur - Na een paar weken oefenen en wennen is het programma voor de mini's van De Zweef weer van start gegaan. De ruim 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar spelen onderlinge partijtjes, gekleed in tenues van "echte" clubs.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 04-10-2019

8.10 uur - De eerste thuiswedstrijd van SVVN 1 was afgelopen zaterdag niet wat men ervan gehoopt had of wat ervan verwacht werd. SVVN en Wilhelminaschool speelden beide erg rommelig en bij beide teams werden ontzettend veel onnodige fouten gemaakt. Het was een wedstrijd met weinig kansen voor beide doelen. Wel viel er een bak water naar beneden waardoor het spel een kwartiertje werd stilgelegd. De wedstrijd eindigde zoals die begon en dat mocht best bloedeloos genoemd mogen worden. Maar SVVN is nog steeds ongeslagen om toch met een positieve noot te eindigen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor Hertruiters

Datum: 30-09-2019

09:37 uur - Ook afgelopen week waren er concoursen waar de Hertruiters succesvol waren:  Wendy Ligtenberg was gedeeld 1e met haar paard Radorette in de klasse B Samengestelde wedstrijd in Gorssel. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Waterpolodames en heren van Het Ravijn openen Eredevisiecompetitie met een klinkende overwinning.

Datum: 30-09-2019

De waterpolodames en heren van Het Ravijn zijn de opening van de Eredevisiecompetitie met een klinkende overwinning gestart.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Wilhelminaschool

Datum: 27-09-2019

06:51 uur - Afgelopen zaterdag ging voor het eerste elftal van SVVN de competitie van start in Losser waar promovendus AJc’96 de tegenstander was. Zeker de eerste helft was het niveau niet wat men bij SVVN gehoopt had op het moeilijk bespeelbare kunstgrasveld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

5e NK Ronde Hoarseboarding op Open Manege dag Reggehoeve Hippisch Centrum Hellendoorn

Datum: 23-09-2019

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN vergeet zichzelf te belonen

Datum: 14-10-2019

07:57 uur - Het eerste elftal ging zaterdag in Aadorp op bezoek bij ASV’57. De zwartwitten zijn niet bepaald de favoriete tegenstander van de Volharding. De laatste twee ontmoetingen in Aadorp gingen met ruime cijfers verloren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij ASV’57

Datum: 10-10-2019

08:16 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 op eigen grond een boeiende en spannende wedstrijd tegen VV Mariënberg. Beide ploegen waren, zoals wel vaker in het verleden, aan elkaar gewaagd. Een 1-1 gelijkspel was uiteindelijk een uitslag waar iedereen mee kon leven, hoewel SVVN nog wel even achter de oren krabt als ze terugdenken aan de kansen die het de eerste helft kreeg. Zo bleef SVVN ook de derde speeldag ongeslagen. Maar SVVN heeft deze competitie ook nog niet gewonnen. Dus er heerst nog geen hosanna-stemming in Nijverdal-Zuid. Het seizoen is nog pril en een overwinning doet de wereld heel anders uitzien. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst voor NKC’51

Datum: 07-10-2019

11.05 uur - Na twee weekeinden thuis te hebben gespeeld, speelde NKC’51 weer een uitwedstrijd en ditmaal tegen AVO in Assen. Een ploeg dat wisselende resultaten boekte, evenals NKC’51. Vooraf stond AVO op een vierde plaats met één punt boven de Nijverdallers. De kans dus voor NKC’51 om AVO te passeren op de ranglijst. 


0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor Hertruiters

Datum: 07-10-2019

10.53 uur - Ook dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters naar verschillende concoursen in de regio. Vooral in Wierden werd goed gescoord in de dressuur. Milou Ekkel ging van start met haar paard Uvonia in de klasse Z2. Zij behaalde een tweede prijs met 215,5 punten. Marije Hutterd reed haar paard Bartoli met 206 punten naar een eerste plaats.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Derde gelijkspel voor SVVN

Datum: 07-10-2019

10:36 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN in het kader van de 3de speelronde de 2de thuiswedstrijd van het seizoen tegen VV Mariënberg. De twee laatste seizoenen openden beide clubs tegen elkaar bij Mariënberg en beide keren eindigde deze ontmoeting in een gelijkspel waar meende dat het meer had kunnen krijgen. Onder ideale weersomstandigheden kon er om half drie worden afgetrapt ware het niet dat de gasten hun tenue waren vergeten en dit toch wel essentieel is bij een voetbalwedstrijd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Mooie wedstrijddag op thuisbaan de Lochsprinters

Datum: 01-10-2019

9.43 uur - In alle vroegte kwamen de eerste helpers al naar onze eigen baan om de boel mooi aan kant te maken voor de 3e wedstrijd van dit seizoen, het begon wat frisjes maar de vooruitzichten waren goed. Later kwam het zonnetje er nog even door en met toch af en toe een klein buitje was het wel een mooie dag om te rijden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Opnieuw verlies voor NKC'51

Datum: 30-09-2019

09:35 uur - In slechte weersomstandigheden speelde NKC’51 zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Nic. uit Groningen kwam op bezoek en wist hun vorige wedstrijd met overtuigende cijfers te winnen van OWK. NKC’51 speelde daarentegen een hopeloze wedstrijd en verloor kansloos van Drachten. De taak van de ploeg van coach Gert Schorn om zich na deze wanprestatie te revancheren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een wedstrijd die geen winnaar verdiende

Datum: 30-09-2019

Dat was een toepasselijke titel ook volgens de staf van de wedstrijd van zaterdag. Afgelopen zaterdag speelde SVVN 1 hun eerste thuisduel van het seizoen. Tegenstander was Wilhelminaschool uit Hengelo. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

U12 speelt tijdens Supercup

Datum: 23-09-2019

11.40 uur - Sinds afgelopen seizoen heeft basketbalvereniging The Valley Bucketeers een samenwerkingsverband met landskampioen Landstede Hammers uit Zwolle. Zondag 22 september, voorafgaande aan de supercup Landstede Hammers tegen ZZ Leiden is er wederom een nieuw contract voor aankomend seizoen getekend. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor Hertruiters

Datum: 23-09-2019

10:00 uur - Ook dit weekend waren er verschillende spring- en dressuurwedstrijden waar leden van PSV Hertruiters succesvol waren. Nické Miskotte deed mee met haar pony Brouwershaven's Leonie aan de Welsh Sportdag.

0 reactie(s)

Lees meer... »