Voor SVVN is de competitiestart in Aadorp

Datum: 21-09-2023

12.35 uur - Na een periode van oefen- en bekerwedstrijden gaat zaterdag de competitie 2023-2024 beginnen met de nieuwe hoofdtrainer Nico Eshuis die René de Visscher is opgevolgd. De voorbereiding kende een wat grillig verloop. SVVN liet in Almelo zien dat het zich kan meten met 2de Klassers. Bij PH werd met 1-0 verloren en bij Oranje Nassau eindigde de wedstrijd in 3-3.

In de beker had SVVN grote moeite met twee 5de Klassers. Thuis tegen SC Enschede werd het slechts 2-2 en afgelopen zaterdag werd in Enschede met 2-1 verloren van het gerenoveerde Achilles E. Het ontbrak in deze wedstrijd vooral aan scherpte. Kansen werden er genoeg gecreëerd, maar deze werden te weinig in doelpunten omgezet. Tussendoor werd er thuis nog met 2-0 gewonnen van Nieuw Heeten en werd voor de beker DES met 0-3 verslagen. Afgelopen week werd de wedstrijd tegen Bruchterveld afgebroken omdat de lichtinstallatie het had begeven.
 
Zo eindigt het bekeravontuur voor SVVN al in de poulefase. Achilles wist alle drie wedstrijden te winnen en bekert verder. Ook voor de eerste tegenstander in de competitie is de beker alweer voorbij. ASV’57 won met ruime cijfers van Bergentheim, maar ging ook met ruime cijfers afgelopen zaterdag onderuit bij FC Ommen. Die laatste bekert dan ook verder. Na een seizoen van afwezigheid keert de Aadorpse formatie weer terug op het 3de Klasse niveau. ASV’57 werd vorig seizoen kampioen van de 4de Klasse F en dus repareerde de formatie van Helwich Machielsen binnen een jaar de geleden schade.
 
ASV en SVVN kwamen elkaar de laatste jaren vaak tegen. De laatste ontmoeting was in het begin van het seizoen 2021-2022. In een wedstrijd die zeker niet hoogstaand was, was SVVN de gelukkigste met een winnende treffer vlak voor tijd. De einduitslag van deze wedstrijd was 1-2 en beide doelpunten van SVVN kwamen op naam van Melvin Morsink. Zaterdag wordt er weer een hoofdstuk toegevoegd. De wedstrijd op Sportpark ’t Heuveltje in Aadorp begint om 14:30 uur. Scheidsrechter van dienst is de heer Ferens Groenhuijsen uit Zwolle.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: