Resultaten waterpoloërs Het Ravijn

Datum: 29-03-2021

9.57 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdag 27 maart de laatste thuiswedstrijd in de reguliere eredivisiecompetitie nipt verloren. Het werd in zwembad Het Ravijn een 9-10 overwinning voor De Ham uit Krommenie. De heren van Het Ravijn hadden een vrij weekend. Zij moesten aanvankelijk naar Krommenie om een wedstrijd te spelen, maar vanwege een corona uitbraak bij het herenteam van De Ham is deze wedstrijd afgelast en wordt waarschijnlijk op een later tijdstip alsnog gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe Hoofdsponsor v.v. Hulzense Boys

Datum: 26-03-2021

9.33 uur - Corona drukt een zware stempel op verenigingen in Nederland. Sportief is het een enorm gemis dat er nauwelijks gesport kan worden in teamverband. Ook voor v.v. Hulzense Boys, een club met een hechte ledenschare met rood-wit hart, wordt het samen sporten en napraten in de kantine met een drankje erbij erg gemist. Financieel staat de club er momenteel nog goed voor, mede dankzij een aantal acties die door en voor leden van de club zijn opgezet. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Meisjes voetbalochtend bij v.v. Hellendoorn

Datum: 16-03-2021

09:04 uur - Op zaterdag 27 maart wordt er een meisjes voetbalochtend georganiseerd op sportpark De Voordam. Deze voetbalochtend is speciaal bedoeld voor meisjes van 6 t/m 13 jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jeugd v.v. Hellendoorn beleeft veel plezier aan mixtoernooi

Datum: 14-03-2021

9.52 uur - De jeugd van v.v. Hellendoorn heeft afgelopen zaterdag volop genoten van het mixtoernooi. Binnen elke leeftijdscategorie werden er mix-teams gevormd van alle jongens en meisjes van de teams uit de betreffende leeftijdscategorie. Als eerste was het de beurt aan de jeugd onder de 8 tot en met onder de 11 jaar, die wedstrijdjes 6 tegen 6 speelden.

2 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn beloond met koppositie; dames verliezen thuisduel

Datum: 08-03-2021

8.16 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn speelden het afgelopen weekend een dubbele competitieronde. Zaterdag 6 maart speelden de mannen van trainer-coach Ron Loos een thuiswedstrijd tegen de heren van ZPB H&L Productions. Deze werd overtuigend met 16-6 gewonnen. Zondagmiddag 7 maart stond in Borculo de streekderby tegen Schuurman BZC op het programma. Ook dat werd een winwedstrijd. De Nijverdallers stapten met een 9-14 overwinning het water van zwembad 't Timpke uit.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ravijnheren belonen hard werken met drie punten in Gouda

Datum: 01-03-2021

8.56 uur - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn hebben zaterdag 27 februari in Gouda in de competitiewedstrijd tegen Widex/GZC-Donk met hard werken drie punten weten te bemachtigen. De Ravijndames hadden een weekend vrijaf en komen in het eerste weekend van maart weer in het water.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst dames Het Ravijn in competitie; winst heren Het Ravijn in KNZB beker

Datum: 15-02-2021

8.50 uur - Zowel de waterpolodames van Het Ravijn als ook de waterpoloheren speelden zaterdag 13 februari tegen het Leidse ZVL 1886. De waterpoloërs van het Ravijn speelden thuis een wedstrijd om de KNZB beker. De waterpolodames deden het in zwembad De Zijl in Leiden weer in de Eredivisiecompetitie. De heren wonnen in Nijverdal met 15-11. De dames in Leiden met een nipte 5-7.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN Voetgolf

Datum: 08-02-2021

8.39 uur - We kijken met elkaar al lange tijd uit naar het moment dat we weer wedstrijden mogen spelen. De KNVB heeft afgelopen week per direct alle competities in de B-Categorie (waarin alle teams behalve SVVN 1 en 2) beëindigd. Als alternatief organiseert de KNVB een Regio Cup zodra de coronamaatregelen dit toe laten. Dit zijn kleinschalige regionale competities. Niet alleen zorgt dit voor minder lange reisafstanden, ook vergroot dit de kans op aantrekkelijke lokale derby’s.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn wint in eigen bad de tweede wedstrijd om de KNZB beker

Datum: 01-02-2021

8.09 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdagmiddag 30 januari in het eigen Ravijn bad de tweede bekerwedstrijd om de KNZB beker weten te winnen. De dames van het Goudse Widex/GZC-Donk werden met 16-13 verslagen. Ook deze thuiswedstrijd werd vanwege de coronamaatregelen net als de wedstrijden vorige week zonder publiek gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 en Heren 1 van Het Ravijn starten met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 25-01-2021

8.23 uur - Ze mogen weer, de waterpolodames- en heren van Het Ravijn. Nu de regering in haar wijsheid heeft besloten dat de Olympische sporten weer mogen opstarten zijn de Ravijn teams dat ook weer voorzichtig gaan doen. De komende weken werken beide teams een bekercompetie af.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn

Datum: 29-03-2021

9.01 uur - Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn. Dit werd afgelopen zaterdag nog eens bevestigd. Maar liefst 85 meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kwamen af op de meisjesvoetbalochtend van v.v. Hellendoorn, georganiseerd door Kim Mijnheer en Femke Ronhaar. Alle meisjes waren welkom, leden maar ook vriendinnetjes, nichtjes en buurmeisjes.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Resultaten waterpolodames en -heren van Het Ravijn

Datum: 22-03-2021

8.55 uur - De Eredivisie waterpoloteams van Het Ravijn hebben er een speelweekend opzitten met verlies en winst wedstrijden. Zaterdagmiddag 20 maart verloor het Dames 1 team in Zaandam met 10-4 van de ZV De Zaan vrouwen. De waterpolo heren van Het Ravijn hadden in Nijverdal de heren van ZV De Zaan op bezoek. De bezoekende ploeg ging er met de winst vandoor.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst voor Dames 1 Het Ravijn, verlies voor Heren 1

Datum: 15-03-2021

9.08 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdagmiddag 13 maart in het Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven een verwachte 7-14 overwinning behaald op het damesteam van PSV. De waterpoloheren van het Ravijn verloren in Alphen aan den Rijn met 12-9 van AZC, dat door die winst na een week weer de koppositie op de Eredivisie ranglijst van de Ravijners overneemt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nijverdallers van start in Global Solidarity Run

Datum: 10-03-2021

06:13 uur -  In het weekend van 20 maart vindt de Global Solidarity Run plaats; een virtuele ultraloop. In dit evenement dienen de deelnemers in hun eigen omgeving zes uur hard te lopen. Nederland vaardigt voor dit evenement een mannen –en vrouwen team af. Bijzonder is dat twee Nijverdallers onderdeel uitmaken van deze afvaardiging en zij gaan beiden proberen een zo groot mogelijke afstand te noteren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Korfbal spelochtenden in maart en april 


Datum: 03-03-2021

11.35 uur - Wil jij graag weten hoe je moet korfballen? Kom dan langs op één van onze spelochtenden!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nederlands mannen waterpoloteam eindigt als vijfde tijdens OKT in Rotterdam

Datum: 22-02-2021

8.32 uur - De Nederlandse waterpolomannen, met daarin Ravijnspeler Jorn Muller maar ook Jorn Winkelhorst en Eelco Wagenaar (de laatste twee mannen zijn actief geweest bij twentse clubs), zijn er niet in geslaagd een Olympisch Ticket te behalen voor de Olympische Spelen later dit jaar in Tokio. Tot aan de kwartfinale van het toernooi, dat werd gespeeld in Rotterdam, kon het team van bondscoach Harry van der Meer goed mee komen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gert Schorn ook volgend seizoen trainer hoofdmacht NKC '51

Datum: 11-02-2021

10.17 uur - Trainer/coach Gert Schorn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij korfbalvereniging NKC ’51. Samantha Schorn zal net als dit jaar trainer/coach blijven van het tweede team. Gert is op dit moment bezig met zijn derde seizoen bij de Nijverdallers en Samantha met haar tweede jaar (waarvan het eerste jaar bij de junioren), maar na een vroegtijdig afgebroken seizoen vorig jaar is er ook dit seizoen nog niet veel gekorfbald.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zowel Dames 1 als Heren 1 van Het Ravijn boeken overtuigende winst in KNZB beker tegen De Ham

Datum: 08-02-2021

8.33 uur - De waterpolodames en de waterpoloheren van ZPC Het Ravijn hebben zaterdag 6 februari overtuigende winsten behaald in de bekercompetitie om de KNZB beker. Beide teams speelden tegen De Ham uit Krommenie. De waterpolodames waren in eigen huis met 20-11 te sterk voor de bezoeksters. De waterpoloheren deden in Krommenie bijna hetzelfde: zij waren met 7-20 te sterk voor de thuisploeg van zwembad De watering. De grote overwinningen waren ingecalculeerd, de tegenstand is meestal minimaal, maar ze moeten het altijd nog wel even doen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jip Ottes maakt sterk internationaal debuut

Datum: 25-01-2021
 
9.25 uur - Jip Ottes ging afgelopen weekend helemaal naar Brussel om mee te doen aan de Winterjumping Brussel. Dit was een internationale springwedstrijd. Met haar pony Jax maakte ze haar debuut in het 1.05 meter parcours. 
1 reactie(s)

Lees meer... »

De waterpoloërs(sters) van Z&PC Het Ravijn starten voorzichtig op met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 18-01-2021

8.16 uur - Nu de regering heeft bepaald dat er weer een begin mag worden gemaakt met de topcompetities van de olympische sporten, maken Heren 1 en Dames 1 van Z&PC Het Ravijn zich ook weer voorzichtig op. Dat doen de teams volgende week met bekerwedstrijden om de KNZB beker.  

0 reactie(s)

Lees meer... »