Nieuwe expositie in de Huiskamer

Datum: 06-09-2019

15.47 uur - De Huiskamer van Nijverdal heeft niet alleen een mooie nieuwe beschildering buiten, ook binnen is er ruimte voor lokale kunstenaars om hun werk te tonen. De komende weken hangen hier de mooie werken van de schildersgroep Aquamarijn. Het is een zeer diverse collectie schilderijen, portretten, stillevens, landschappen in Aquarel, Acryl, Pen en Pastellen.

Wilt u deze mooie schilderijen bezichtigen? Dat kan! De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14:00 tot 17:00 in de middag. Onder het genot van een gratis kop koffie of thee kan u rustig deze mooie werken bekijken. Kom anders langs tijdens onze open dag op zaterdag 14 september.
 
De Huiskamer van Nijverdal, gelokaliseerd aan de Markt 3 7442 EC in Nijverdal, en is een plek waar je binnen kan wandelen voor een kop koffie/thee en een goed gesprek. Het is een gezellige ruimte voor alle inwoners van onze gemeente. Er wordt gekookt, af en toe een spelletje gespeeld en lief & leed gedeeld.
 
 De Huiskamer is ook bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 
Wilt u ons steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
 
Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: