Tuigpaarden Concours Hellendoorn op 27 juli

Datum: 11-07-2019

19.38 uur - Op zaterdag 27 juli 2019 organiseert Menclub de Helderse Voerluu haar jaarlijkse concours voor tuigpaarden en hackney’s. De wedstrijd vindt plaats bij manege ’t Oale Spoor vanaf half elf.
 

Op het programma staan achttien aangespannen rubrieken, waaronder het openklasse kampioenschap regio Midden voor de tuigpaarden en het regiokampioenschap voor de dames van de regio Noord voor de hackney’s. Er zijn twee limieten voor tuigpaarden en voor de hackney’s. Ook is er een rubriek voor eenspannen hackney’s in de grote maat, en worden de tuigpaarden onder het zadel gereden.
 
Traditioneel op dit concours zijn de streekrubrieken voor Welsh pony’s en de boerenaanspanningen, met menners uit de omgeving Hellendoorn. Net als vorig jaar is er een rubriek voor de mini’s: kinderen rijden aangespannen met hun pony’s. Zij zullen zoveel mogelijk verkleed aan de start komen.
In de pauze rond het middaguur wordt een muzikaal optreden verzorgd door de Stuwzangers uit Vilsteren. Voor de kinderen is er een zandbak en een springkussen.
 
Het evenement vindt plaats bij manege ‘t Oale Spoor aan de Pastoor Rientjesstraat 85 in Hellendoorn. De entree is uiteraard gratis.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: