Koffieconcert 18 november 2018 Vjenneländer Musikanten

Datum: 06-11-2018

8.36 uur - De Vjenneländer Musikanten komen net als vorig jaar weer langs in Nijverdal om een Koffieconcert te verzorgen bij Muziekvereniging KSW. De 'Vjenneländer Musikanten' zijn in 1980 in Vriezenveen (Vjenne) opgericht door een aantal enthousiaste muzikanten die de Egerländer Blaasmuziek een warm hart toedragen.
 

Deze 16 muzikanten zijn allen liefhebbers van de muziek die vooral door Ernst Mosch over de hele wereld bekend is geworden. 
 
Op het repertoire staat naast muziek van Ernst Mosch ook veel muziek van Duitse kapellen die de laatste 20 jaren zijn opgeleefd. Door het kleine karakter van deze kapel komt de klank weer anders over dan bij een grote bezetting.
 
Dit jaar zijn er weer een leuk aantal optredens verzorgd en het Kapellenfestival eind september in Hellendoorn leverde goede jury-kritieken op.
Natuurlijk belooft dit een gezellige ochtend te worden met een ontspannen karakter en een lekker kopje koffie. Daar wilt u / wil jij toch ook bij zijn?
 
Van harte welkom in d’Oale Bleeke aan de P.C. Stamstraat 19 / hoek Wilhelminastraat. We beginnen om 11.30 uur.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: