Regio wedstrijden Aangepast Sporten bij Fysion

Datum: 29-10-2017

18.52 uur - Aangepast Sporten van Fysion in Nijverdal heeft voor de eerste keer het aangedurfd om de regio uit te nodigen voor een tafeltennis en badminton toernooi. Onder de Fysion vlag met als organisator Arie Tempert waren de vele  organisaties en verenigingen voor deze doelgroep aangeschreven.

Aan alles was vooraf gedacht en zelfs voor de inwendige mens was er een hapje en een drankje en in de pauze een broodje kroket met koffie of thee.
 
Afgelopen zaterdag 28 oktober 2017 was het dan zover en van 10.30 uur tot 14.30 uur werden de wedstrijdjes gespeeld van elk 10 minuten.
De een lekker fanatiek en de ander voor de lol, maar iedereen lekker bezig op het eigen niveau.
Iedere wedstrijd duurde 10 minuten en iedere keer met andere tegenstanders en met een ander teamgenoot. Zo waren de mixen mooi verdeeld en waren er om half 3 winnaars voor de tafeltennis en badminton.
 
Mooi dat de prijzen naar alle uithoeken van de provincie Overijssel gingen maar ook de Fysion spelers lieten van zich horen. Sylvia Polstra was de winnares bij het tafeltennis. 2de was Wouter Verhoeven en  3de was Stephan Scholten.
Bennie Hoonhorst was de winnaar bij de badminton. 2de was Annette Velnaar en gelijk met Gerrit Hagreis.
 
Al met al een geslaagde dag en door de positieve reacties kan het niet anders dan dat herhaling niet uit kan blijven.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: