Frank Hosmar in de race voor deelname Paralympische Spelen Parijs

Datum: 17-06-2024

16.11 uur - Frank Hosmar rijdt al jaren aan de internationale top met zijn paard Alphaville NOP. Tijdens vele internationale wedstrijden en kampioenschappen mocht het duo het Nederlandse team vertegenwoordigen. Dit jaar staan de Paralympische Spelen in Parijs op het programma en de bondscoach heeft voor opname in het team, drie observatiewedstrijden bepaald waar de potentiële kanshebbers hun vorm kunnen tonen.

 
De eerste observatie was tijdens het Nederlands Kampioenschap dressuur waar Hosmar de kür op muziek won.
 
De tweede observatie was de afgelopen week tijdens de internationale 3* wedstrijd in Peelbergen, Limburg. Frank Hosmar wist hier alle drie de proeven overtuigend te winnen in grade V en lijkt met deze resultaten sterk te staan in de race voor de Paralympische Spelen.
 
De laatste observatie is in juli, waarna de bondscoach Joyce Heuitink het team dat Nederland dit jaar zal vertegenwoordigen, bekend zal maken.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

J Huisjes vermaat schreef op 17-06-2024

Veel succes Frank zet hem op. Denk aan je en je mooie slimme Paard

Uw reactie

Naam:
Bericht: