Brandweervrijwilligers vieren jubileum in Nijverdal

Datum: 10-06-2024

16.05 uur - Kazernes Hellendoorn en Nijverdal vieren op vrijdag 14 juni een belangrijk moment: de jubilea van twaalf toegewijde brandweervrijwilligers. Deze vrijwilligers staan al jarenlang dag en nacht paraat om de inwoners van Hellendoorn, Nijverdal en omgeving te beschermen. Het is tijd om hun inzet te erkennen en te vieren.  

 

Feestelijke mijlpalen

Al gedurende 35 jaar zetten Andre Schellevis en Johnny Souverijn zich met een grote dosis passie in voor kazerne Hellendoorn. Dat is een viering waard. Verder vieren we voor beide kazernes het 30-jarig brandweerjubileum van Andre Dennenberg en Gerben Piksen, het 20-jarig brandweerjubileum van Martin Schellevis, het 15-jarig brandweerjubileum van Rutger Schellevis en het 12,5 jarig brandweerjubileum van Herman Gerritsen, Maarten ten Hove en Dirk-Jan van Schooten. De vrijwilligers Rick Jansen, Ruben Voortman en Martin Konijnenbelt zijn tien jaar in brandweerdienst en ook dat mag gevierd worden.
De korpsavond belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, waarbij ook certificaten en diploma's worden uitgereikt. Burgemeester Jorrit Jan Eijbersen is aanwezig om de vrijwilligers te eren. Jack Beuting, teamleider, deelt zijn dankbaarheid voor de langdurige inzet van deze brandweervrijwilligers.

“Tijdens al die jaren hebben deze mensen zich ingezet als vrijwilligers. Dat mag zeker niet onopgemerkt blijven. Deze avond biedt een prachtige gelegenheid om extra erkenning te tonen voor hun toewijding door de jaren heen!" – Jack Beuting
 
We nemen ook afscheid   

Tijdens de korpsavond nemen we afscheid van Niels Ekkel, Bjorn van den Berg, Henk Vruggink en Lex Flamand. Zij hebben zich jarenlang ingezet voor kazerne Hellendoorn of Nijverdal.
 
De korpsavond vindt plaats op vrijdagavond 14 juni 2024 in de brandweerkazerne aan de Kerkstraat 138b in Nijverdal. De avond start om 19.30 uur. 
 
Jubilarissen
                                                     
35 jaar:   Andre Schellevis                             
                Johnny Souverijn                             
30 jaar:    Andre Dennenberg                          
                Gerben Piksen                                
20 jaar:    Martin Schellevis
15 jaar:    Rutger Schellevis
12,5 jaar: Herman Gerritsen,
                Maarten ten Hove,
                Dirk-Jan van Schooten
10 jaar:    Rick Jansen,
                Ruben Voortman,
                Martin Konijnenbelt
 
Afscheid
 
Niels Ekkel
Bjorn van den Berg
Henk Vruggink
Lex Flamand
 
 
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: