Heuvelrugderby: Blauw Wit´66 – SVVN

Datum: 20-03-2024

16.06 uur - De competitie dendert door en zaterdag gaat SVVN in Holten op bezoek bij Blauw Wit’66 aan de Dorperdijk 3 in Holten, voor speelronde 18 van de 24 van 3de Klasse D oost 2023/2024.

 
SVVN herstelde zich afgelopen zaterdag van twee zwakke wedstrijden tegen koploper Helios. De groenwitten kwamen in het begin van de wedstrijd op voorsprong en wisten deze voorsprong driekwart van de wedstrijd vast te houden. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 1-2 verloren, maar SVVN had deze middag meer verdiend en bracht een prima spel op de mat. Er werd vertrouwen getankt voor de toekomst.
 
Blauw Wit ging afgelopen zaterdag hard onderuit in Daarlerveen. Halverwege stond het al 6-0 voor de thuisclub. Het werd uiteindelijk 7-0 voor VV Daarlerveen. Na een goede start is Blauw Wit’66 weggezakt op de ranglijst. Zij staan nu op de 11de plaats met 16 punten. Maar toch zijn dat slechts twee punten minder dan wat SVVN heeft vergaard. Voor een competitieoverwinning van Blauw Wit moeten we terug naar 4 november van vorig jaar.
 
En deze overwinning was in Nijverdal op SVVN. Na een vroege en ruime voorsprong gaf SVVN de wedstrijd volkomen uit handen. Vlak voor tijd leek SVVN nog een punt over te houden aan deze wedstrijd, maar in blessuretijd ging het alsnog mis. De wedstrijd eindigde in 3-4 voor Blauw Wit. SVVN heeft zeker wat recht te zetten tegen deze tegenstander en daar heeft het zaterdag gelegenheid toe.
 
De wedstrijd tussen Blauw Wit’66 en SVVN begint zaterdag om 15:00 uur en staat onder leiding van de heer Jari Procee uit Zwolle.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: