Een luisterend oor en vriendschapsband: 'You Care?!'

Datum: 20-03-2024

16.01 uur - "Bij 'You care?!' voel ik me niet alleen, we steunen elkaar en hebben het ook gewoon gezellig samen. Ik kijk elke week weer uit naar de bijeenkomsten." - Sarah, 15 jaar
 "Het is fijn om met anderen te praten die weten hoe het is om op te groeien met ziekte in je gezin. Hier kan ik mijn verhaal kwijt zonder dat ik me anders hoef voor te doen." - Tim, 13 jaar

 
Enkele reacties van jongeren die de bijeenkomsten ‘You Care?!’ bezoeken. Bij ‘You care?! zijn jonge mantelzorgers tussen de 12 en 15 jaar oud uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand, zittend op het middelbaar onderwijs van harte uitgenodigd en welkom. 
 
Het programma van ‘You care?!’ bestaat uit vijf boeiende bijeenkomsten vol gezelligheid, ontmoetingen en gesprekken. Dit is een plek waar je kunt ervaren dat je niet alleen bent in jouw situatie. Heb jij een vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een diagnose, zoals bijvoorbeeld ASS, adhd, het Syndroom van Down, MS, kanker, depressie, enz… Meld je dan aan!
 
‘You care?!’ start op 26 maart en vindt vijf weken achtereenvolgend plaats op de volgende data; 26 maart, 2 april, 9 april, 16 april en 24 april. De avonden beginnen om 18:45 uur en eindigen om 20:15 uur. Locatie: Bibliotheek Wierden, gelegen aan de Pouliestraat 2.
 
Aanmelden kan via www.evenmens.nl/algemeen/you-care/
Of bel. 0548 638 830. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: