Vrijdag 22 maart open dag in huizen van Wonen bij September en Compartijn

Datum: 20-03-2024

15.55 uur - Op vrijdag 22 maart organiseren de woonhuizen van Wonen bij September en Compartijn een open dag. Bij ons wonen ouderen met dementie of een fysieke beperking, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Zij wonen in kleinschalige woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. U bent van harte uitgenodigd om (op afspraak) sfeer te komen proeven in een van onze huizen tijdens deze open dag.  

 
Maak een afspraak en ervaar onze persoonsgerichte zorg 
Op vrijdag 22 maart bent u van harte welkom op de open dag in een van onze woonhuizen. Omdat er binnen onze huizen kwetsbare ouderen wonen, vragen we u om vooraf een afspraak te maken.
 
Op www.compartijn.nl/open-dagen en www.wonenbijseptember.nl/open-dagen vindt u een overzicht van onze woonhuizen in Nederland. U kunt zich hier aanmelden om een afspraak te maken, u wordt teruggebeld door de locatiemanager van het desbetreffende woonhuis. Tijdens de open dag heeft u alle gelegenheid om het huis te bekijken, het zorgteam te ontmoeten en al uw vragen te stellen tijdens een persoonlijke rondleiding. 
 
Leefplezier 
In de woonhuizen draait het om leefplezier: zorgprofessionals kennen de bewoners, hebben ongehaaste aandacht voor hen en weten waar zij blij van worden.  We vinden het belangrijk dat bewoners zichzelf kunnen zijn en eigen regie houden waar mogelijk. In onze huizen staat de mens centraal, met al zijn of haar behoeften en wensen. We stimuleren zelfstandigheid en eigenwaarde en bieden ondersteuning waar nodig. Zo creëren we een fijne plek waar bewoners en medewerkers zich thuis voelen! 
 
Top 2023 van ZorgkaartNederland 
Wonen bij September en Compartijn horen bij de best gewaardeerde zorgorganisaties van Nederland. Zij hebben een plek in de TOP 2023 van ZorgkaartNederland. In 2023 scoorde Compartijn gemiddeld een 9,5 en Wonen bij September gemiddeld een 9,3. Hiermee behaalden zij de top 5 van best gewaardeerde zorginstellingen binnen de particuliere woonzorgcentra in Nederland. 
 
Meer weten over onze woonhuizen, kijk dan op www.wonenbijseptember.nl en www.compartijn.nl  (ook hier kunt u zich aanmelden voor de open dag). 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: