Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 20-03-2024

8.20 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Vind jij een warme maaltijd belangrijk?
Als zelf koken niet meer gaat, kan de maaltijdservice van De Welle uitkomst bieden. Een team van betrokken vrijwilligers brengt de maaltijden rond het middaguur bij de mensen thuis. Ter versterking van het team in Nijverdal zoekt De Welle nieuwe enthousiaste bezorgers.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46341
 
Nooit op de planken durven staan?
Dan is de functie van gastheer /-vrouw iets voor jou. Je hoeft niet op de planken te staan maar kunt wel aan de zijkant meekijken en zorgen voor een lekker kop koffie, thee of ranja. En wil je ook de soep die al door anderen is klaargemaakt voor de spelers opwarmen dan ben je van harte welkom.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46339       
 
Een maatje minder?
De Gagelspöllers zoeken naast gastheer /-vrouw ook iemand die handig is met naald en draad om de toneelkleding wat in te nemen of om te zomen na het passen ervan.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46340
 
HET KAN NOG!
De tijd van spitten, zaaien en planten is begonnen. De Voedselbank zoekt uitbreiding van het team vrijwilligers bij het voorbereiden van de moestuin. Op dinsdag- en/of donderdagochtend (Portland) of op dinsdag- en/of vrijdagochtend (Jipkesbelt) tussen 8.30 en 12.00 uur wordt er hard gewerkt door vrijwilligers. Graag komen zij in contact met u.
Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46278
           
Werkbegeleider met levenservaring?  
In de gemeente Hellendoorn werkt Stichting De Kern samen met een Wegenbouwbedrijf en ROC Twente aan het project Dynamisch op Weg. Dit is een project dat werkervaringsplekken biedt aan jongeren (17-27 jaar) met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op een laagdrempelige en proactieve manier helpen zij kwetsbare jongeren verder op weg naar een baan. In de werkplaats in Haarle doen jongeren ervaring op met onderhoud, reparaties en diverse andere werkzaamheden. Als begeleider ga je samen met de deelnemers aan de slag op de werkvloer, je coacht en begeleidt ze in hun werk en voert al werkende gesprekken met hen en je kijkt wat de deelnemer nodig heeft om een stap verder te komen.
Kijk voor meer info op de website onder vacaturenummer: 46338
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: