Eerste prijzen voor Hertruiters

Datum: 18-03-2024

18.07 uur - Afgelopen weekend waren diverse leden van de Hertruiters op concours en dit deden ze met succes! In Mariënheem kwam Wendy Hulsink aan de start met haar paard Kind of Magic. Ze debuteerden in de klasse M1 dressuur en wisten dit debuut winnend af te sluiten. Met scores van 204 en  217.5 wonnen ze beide rubrieken.

 
In Den Ham sprongen twee ponyclubleden zich naar de eerste prijs. Livv Schoppink behaalde met haar pony Moonlight een eerste prijs in de categorie C, 70 cm rijstijl rubriek met 85 stijlpunten. Isabelle Plijter sprong met Karlos van Orchid’s 1.00 m categorie D pony’s. Ook dit duo wist te winnen en mocht het oranje lint ophalen.
 
Jip Ottes ging met haar paard For Shizzle naar Rijssen en behaalde daar zaterdag een vijfde plaast in de rijstijlwedstrijd 1.00 m.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: