Workshop over seksuele voorkeur en insluiting en uitsluiting in de sport

Datum: 19-10-2021

19.12 uur - Binnen de Wmo-raad is inclusiviteit een belangrijk terugkerend thema. Daarom heeft de Wmo-raad deelgenomen aan de raadswerkgroep LHBTI+ van de Gemeente Hellendoorn. Op 25 oktober wordt er een workshop georganiseerd door de John Blankenstein Foundation van 20.00 tot 21.00 uur in het Huis voor Cultuur en Bestuur.

 
De workshop valt binnen het brede programma van de Themabijeenkomst voor de Sport van de BLOS (Bestuurscommisie voor de Lichamelijk Opvoeding en Sport).
 
De workshop is een interactieve bijeenkomst waarin ervaringen worden gedeeld en meer begrip wordt opgedaan over de mechanismen van insluiting en uitsluiting binnen de sport in relatie tot iemands seksuele voorkeur. Binnen de (amateur)sport komen namelijk veel maatschappelijke aspecten samen, waardoor de workshop zich ook leent voor het brede gesprek over dit thema.
 
Voor geïnteresseerden heeft de Wmo-raad een aantal plekken beschikbaar. Mocht je willen deelnemen geef dan je naam door aan het secretariaat van de Wmo-raad via e.hondebrink@stichtingdewelle.nl. De plekken zijn beperkt, dus weer er snel bij! 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: