Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

Datum: 19-02-2021

12.30 uur - Rijkswaterstaat voert onderhouds werkzaamheden uit op een deel van de autoweg N35. Op zondag 21 februari en in het weekend van vrijdag 26 februari tot maandag 1 maart 2021 is de N35 in beide richtingen afgesloten, tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat. De omleiding gaat via de provinciale wegen N350 en de N347. Weggebruikers moet rekening houden met een langere reistijd tussen 10 en 30 minuten.

 
 
Werkzaamheden N35
Op zondag 21 februari 2021 wordt de deklaag op de autoweg N35 tussen Spoorviaduct N35 en de kruising Nijverdalsestraat weer aangebracht. Tijdens de weekendafsluiting van 26 februari tot 1 maart vervangen we de deklaag van een deel van de N35 tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat. Hiervoor gaan we de toplaag frezen, de onderlaag controleren en vervolgens de deklaag aanbrengen.
 
Afsluitingen N35 in beide richtingen
De N35 tussen Nijverdal en Wierden is in beide richtingen afgesloten op zondag 21 februari tussen 7.00 uur en 19.00 uur en het weekend van vrijdag 26 februari 20.00 tot maandag 1 maart 5.00 uur.
 
De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg en gaan over de N350 (Rijssensestraat) en de N347. De oversteek bij de Nijverdalsestraat blijft toegankelijk. De Parallelweg lang de N35 tussen de kruising Nijverdalsestraat en de Schapendijk wordt afgesloten, met uitzondering van bestemmings- en (brom-)fietsverkeer, om sluipverkeer te weren. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.
Advies weggebruikers
 
Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.
Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.
Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het Twitteraccount van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.
 
Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de pagina Geplande Wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002 (gratis).
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: