VVD verbijsterd: Geen extra geld voor het traject N35 bij Haarle

Datum: 01-12-2020

15.03 uur - De VVD Hellendoorn is verbijsterd over de euforische houding van de wethouder van het CDA, met betrekking tot de extra financiële middelen vanuit Den Haag voor de N35. Ja er komt extra geld voor de N35 van het Rijk en de Provincie maar niet voor traject bij Haarle.  Bij Haarle is een blauw cirkeltje getekend wat stoplicht betekend en die staan er al, m.a.w. daar gebeurt voorlopig helemaal niets.

 
 
De gemeente Raalte heeft zich het vuur uit de sloffen gelopen bij het Rijk en de Provincie en werd daar de afgelopen week voor beloont.
En wat heeft onze verantwoordelijk wethouder Beintema gedaan? Weinig tot niets met als beloning een kopje thee drinken bij de buren welke feest vieren
 
Men heeft hier in het HvCB geen plan, geen zin en geen idee wie van de 4 wethouders moet gaan lobbyen in Den Haag voor meer geld voor de N35. De heer Beintema verkoos 3 jaar geleden, met de vorming van een nieuwe coalitie, Groen Links, i.p.v. de VVD, als partner en gaf deze asfalt hatende partij ook nog de portefeuille verkeer en vervoer. Logisch dat je met zo’n partij als GL geen lobby in de benen krijgt voor veilige verkeersoplossingen dan alleen voor fietsers.
 
De hele coalitie verkeert momenteel toch al in crisis want er is geen geld met als gevolg hoge OZB lasten voor haar inwoners en geen visie om uit de benarde financiële positie te geraken.
De volgende ramp is aanstaande maar daarover later meer.
 
Wat ons voorlopig rest als inwoners van deze gemeente maar in het bijzonder de inwoners in Haarle is hoogst waarschijnlijk het toekomstig uitzicht op hoge windmolens en weilanden vol zonnepanelen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Hennie schreef op 01-12-2020

Ik ben benieuwd wanneer hij eens wat binnen haalt, in plaats van het geld over de balk te gooien. Al dit verhaal van de vvd klopt is er mijn inziens maar 1 oplossing? .

Wim schreef op 01-12-2020

Diep TRIEST !!!

Wat ben ik toch een tut! schreef op 01-12-2020

Gehele Tunnelweg is Russische roulette voor fietsers, vooral in de drukke spits.

Jos schreef op 02-12-2020

Tunnel weg is gewoon veilig met 60km zone, hoor nooit over ongelukken met fietsers. De kruising bij de kweeker hadden ze als gelijkwaardige kruising moeten laten, haalde snelheid er helemaal uit.

Hellendoorner schreef op 08-12-2020

jos ben het met je eens .. oa lokaal Hellendoorn maakte zich er hard voor om daar een voorrangskruizing van te maken... niet echt slim

Uw reactie

Naam:
Bericht: